46

Анонимен

преди 1 година

Руслямия е съставена от НАД 80 КОЛОНИИ, но за разлика от запада, ВИЕ НИКОГА НЕ ОСВОБОДИХТЕ!!! Половината ви население е с дръпнати очи бе!!! И ги карате да пишат и говорят на руски....а си имат прекрастни местни езици! И този ще говори какво е правил западът едно време....ВИЕ ОТ ЕДНО ВРЕМЕ НЕ СТЕ СЕ ПРОМЕНИЛИ!!! Заедно със западът сте започнали, НО вие още продължавате!!!

45

Анонимен

преди 1 година

Не могат да признаят загубите си и обвиняват пак въображаеми герои. Айде шеликата чершена армия, нали е спечелила втората световна война, тогава на страната на кога бяха? Или сами се биха

44

Анонимен

преди 1 година

За какво са им Соледар и Бахмут? За една малка гипсова мина? Наистина ли великата руска империя се нуждае от украинския гипс? Руснаците просто са коплексари - затова воюват. Реално си имат всичко, ама все запада им е виновен за мизерния им живот, вместо да потърсят вината в собствените си диктатори.

43

Алекс

преди 1 година

Звучи като Хитлер преди да окупира Чехословакия и Полша.Вижда се откъде черпи вдъхновение днешната кремълска върхушка.Западът не нападна Русия.Русия окупира част от друга държава и действа като терорист като избива цивилни граждани и разрушава енергийната инфраструктура.

42

Анонимен

преди 1 година

Това е най-доброто, което може да се случи. РФ да се разпадне на отделни републики. Русия ще се казва само около Москва. Лудите пияндурници доказаха че не заслужават да имат огромна територия. Тероризират целия свят с комплексите си и затова трябва да станат малка и незначителна държава.

41

ЯМБОЛИЯ

преди 1 година

Руснаците сами се самоубиват с действията си. Светът не им е виновен.

40

така е

преди 1 година

Много е прав. Западняците не могат да съществуват ако не колонизират и ограбват. Да, определено днес се действа по-различно от едно време. Тогава с армия се поробва народа и се грабят ресурси. Примери - Америките, Африка, Азия. Сега е йезуитски, приемат те в ЕС и точат пак ресурси, младите и умни хора. Съсипват селско стопанство и промишленост, за да купуваш техните стоки. Съсипват образование и здравеопазване. Трябва им територията, която да населят с "инженере и ядрени физици" от Африка,Азия.

39

Анонимен

преди 1 година

Еввтина пропаганда за плитко-мислещи русофили. Че НАТО воювал. Ако наистина нато се намеси, войната юеще да приключи за седмица. Агресора е само един. И в момента той избива хората на инат в чужда държава. Ращистите нямат шанс да постигнат нищо. Само излишно убити руснаци и украинци.

38

Анонимен

преди 1 година

САЩ защо не нападне Русия, а въоръжава Украйна и други страх ли ги е?

37

До17

преди 1 година

Респект,само че аз лично не съм срещал и виждал руснак да не пие водка и то по много

36

Анонимен

преди 1 година

Даже това не е целта на запада от 30 години, а от 19-ти век. Първо бихха като кучче Наполеон, после Хитлер и сега комикът нацист.

35

Рев мужишки

преди 1 година

Не си спомням Русия да е била нападана. Украйна беше. И какво очакват? Светът да стои и ръкопляска. Сега голям рев, че получили отпор. Западът колко лош бил. Вие, кажи. Какво търсите в чужда, суверена страна.

34

Анонимен

преди 1 година

Давайте братушки, тука в БГ пенсиите викат мощно за вас! Победете, за бъдещето на пенсиите по света!

33

За Москва

преди 1 година

Иска, ама няма, Русия е голяма!

32

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

ПЕТРУШЕВ МНОГО ТОЧНО И ВЯРНО ГО Е КАЗАЛ.БРАТЯ РУСНАЦИ,ЗАРАВНЕТЕ С ЗЕМЯТА ТАЯ САТАНИНСКА СТРАНА С.А.Щ. И ОТЪРВЕТЕ СВЕТА ОТ НАИ-ГОЛЯМОТО ЗЛО.

31

Анонимен

преди 1 година

Кое от казаното не е вярно?

30

Анонимен

преди 1 година

Това не е нищо ново, това е целта на запада от 30 години.

29

БАНко

преди 1 година

.....01.03.2022 г. ....

28

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен. В Бг се правят подобни неща и дори по лоши по неписани правила. В Бг ако нямаш връзки не можеш изобщо да живееш освен ако нямаш адски голям късмет.

27

БАНко

преди 1 година

,, МОЖЕТЕ ЛИ ДА СИ ПРЕДСТАВИТЕ СВЕТА БЕЗ РУСИЯ ??? А НИЕ ЩЕ СМЕ ЛИ СЪГЛАСНИ С ТАКЪВ СВЯТ ??? ТОВА Е МОЯ ОТГОВОР ЗА ДЕНАЦИФИКАЦИЯ НА УКРАЙНА " - ИЗКАЗВАНЕ НА ПУТИН , НА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ В КРЕМЪЛ 01.03 .2023 !!!