31

Дедовия

преди 1 година

Всичко насочено към Украйна ....а какво ли става там където САЩ дерибействат ? Никой ни чул ни видял ни разбрал .....Кради кради не му мисли ...дедо Господ се е обърнал ...към Украйна ...

30

Българин

преди 1 година

ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ И ЛАТВИЯ. Никога не съм бил против бъдещето на тази страна. За разлика от българските продажни политици. Повечето от тях. ПРОСТО ЗАЩОТО СЪМ РОДЕН В НЕЯ, а и съм живял доста време в страната си. СТОЙНЕ.

29

Анонимен

преди 1 година

Укрите ще разчитат на браакувани преди 30 години хaмерикански системи HAWK.

28

Анонимен

преди 1 година

Тиранските дронове с албански реотани.

27

Боби

преди 1 година

Чета статията и се смея. Приемаме че Гепард е ултимативен срещу Гераните как ги погледне така ги свали. Само че момчета и момичета пак опираме до МАТЕМАТИКАТА Доставени 30 + още 7. Като боеготови са не повече от 20 постоянно(това е нормално за всякакви оръжия) Гепарда ефективно може да сваля дронове на около 2-2.5км от позицията си или пази така да се каже 5 км фронт Гепарда може да се ползва само в полето и опаля колко гепарда трябва да се разположат около София 40км диаметър за защита?????????

26

Я па я..!

преди 1 година

Немците са си немци. Техническа нация.Руснаците са си *** и то много злобни.

25

Исусо Христосенко

преди 1 година

Да живее славният древен народ наследник на древните укри, вторият най-велик и древен народ след македонците.

24

Евро-Атлантик

преди 1 година

Войната ще спре както спря в Афганистан и Ирак след 20 години мироопазващи американски оръжия и войски лопаха .....та ....миротворците от САЩ ще сложат мир и в Украйна .....пак там някъде .....е първо ще трябва да стане новият близак изток като пламнат още няколко странични държави ....да му мяза все пак ! Слава на САЩ ! Миротворците които умиротвориха Нагазаки и Хирошима !

23

Един

преди 1 година

Зенитната установка била ефективна и срещу крилати ракети... Ха-Ха-Ха!Някоя друга глупост не можахте ли да измислите?!?

22

Анонимен

преди 1 година

Тя Украйна от много сваляне на дронове затова стои без ток и без вода. Не се спряхте с простотиите Телеграм каналите показват друго обаче. Ами дроновете си поразяват целите и засега ПВО-ТО им е безсилно.

21

ХХХ до 16

преди 1 година

Както ти си краварска ***** ама не си крава .......разбрах те ....еми дано войната да не спира в близките години от САЩ това искат ....щом така искат нека така да е ! Щом подкрепяш тази идея като истински краварин ......облъчена мръша !

20

9689

преди 1 година

Ирански дронове в Украйна са в сънищата на продажници.

19

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

От "КАЗА" до "ДОКАЗА" има милиарди светлинни години разлика, господин Зели. Не казвай, а доказвай.

18

Тодор

преди 1 година

Киро Канадеца, Руски дронове от руската тв, а реално се видя и в руски Телеграм мащабно присъствие на ирански дронове, основно.

17

Анонимен

преди 1 година

Руската армия победоносно отстъпва край Бахмут и Макеевка, а украинците страхливо ги гонят, подтичвайки!

16

Анонимен

преди 1 година

До ХХХ..... Не е член, но е съюзник, както ти не си руснак, но си руска ***.

15

Приказки от 1001 нощ

преди 1 година

Хахаха пак празни приказки всички които следят Телеграм канали видяха какво се случи. Стрелба по дроновете имаше но те си падаха по целите. Затова ли Кличко оповести, че е ударена енергийната структура и 90% от Киев е без ток. А и материалите от ударите качени в Телеграм каналите са от Украинци. Ставате смешни сизмислената си пропаганда като призрака на Киев който вече е при Бандера ако е имало такъв.

14

Дон Пабло

преди 1 година

Сега разбирам защо Брендо се беше скрил в уКрайна. Президентчето негов човек- любител на колумбиския сняг.

13

ХХХ

преди 1 година

"Западните съюзници" ....Украйна членка на НАТО и на ЕС ли е или просто "запада" следва заповеди от САЩ за да не се спира войната ?

12

Анонимен

преди 1 година

От 12 поръчани и тествани немски пуми, 12 са се счупили и са негодни за употреба. Как да вярваш на тази измишльотина по-горе?!