200

Защо ЕС е поставен н

преди 1 година

Защото ЕС е колония на САЩ! Няма роби с дигнати глави, всички са на колене пред господаря си!

199

Анонимен

преди 1 година

С ниския курс Русия обира собствените си граждани, в Банките имат такси за валутни влогове, годишни ама големи. Ако искаш ги дръж ги там или ги обменяй, пак ще те ограбят. Това е Русия, краде от всички и от свои и чужди.

198

Ердоган е пич.

преди 1 година

Пръв прати сестрата на диванчето.Шолц и Макрон се молят на арабите, ония им викат бегайте бацета, нема а дигаме добива. След месец 200$ барела.Браво на САЩ клатят ги сичките,ЕС ще ги съди в СТО.- Мишки срещу мене църкат, като ме видат познай къде си бъркат. Украйна бие рашите без ток,вода, пари и без хвърчило във въздуха. Прецедент във военното дело.Орбан не подписва 18 милиарда заем, лоша Унгария, нема демокрация. Спомени от комунизма: Над 17 градуса у вас е срещу ценностите на ЕС.

197

Гладна журналистка

преди 1 година

Аман от такива жалки упражнения по превдо-журналистика! Русия не ни интересува! По добре напишете една истинска журналистическа статия за неща които ни интересуват! Например: Защо ЕС е поставен на колене? И то без да изкривявате и манипулирате за жалки сребърници.

196

Анонимен

преди 1 година

Защото няма един политик в Европа учил икономика. Министърът на икономика в Германия Хабек е по професия автор на детски книжки например..Урсула е гиниколожка..та така..

195

Анонимен

преди 1 година

Значи, Урсула е име за мъжки и женски пеленачета, най-модерното в момента.

194

Анонимен

преди 1 година

Руснаците си преоринтираха пазара от Европа към Китай, Индия, Турция! Енергия и суровини и жито винаги се продават! Освин това вече започнаха да търгуват с тези страни и страните в БРИКС само в ребли, юан итн не използват долар!! Ни може да им замразиш активите в рубли или злато и да ги санкционираш ха хаха!

193

Анонимен

преди 1 година

В следващият 12678 ми санкционен пакет Урсула ще санкционира кучето на Путин и бившия фризйор на бившата му жена! Този път ще успеят!

192

Анонимен

преди 1 година

Веднъж е " Брюгел" после е " БрЬОгел" , но както и да е ?! От статията нещата се разбират по следния начин : Санкциите са пляснали едно леко шамарче на Руската икономика , която вече е забравила за това , но Русия е върнала удара с метален БОКС , избила е доста зъби и Европейската икономика тепърва ще трябва да ходи по зъболекари и да харчи пари за коронки и протези преди да започне да се храни пак нормално ! Това обаче не го забелязвайте , защото е жива надеждата Русия да фалира някой ден ?!

191

Анонимен

преди 1 година

Русия на колене звучи като виц. Няма как една страна, владееща 1/5 от земното кълбо да бъде поставена на колене. И който говори обратното е или психически недобре, или е платен дърдорко.

190

Анонимен

преди 1 година

То и срещу Северна Корея има санкции от 50 години пък какво?? Даже са по суверенна държава от цяла Европа!

189

Анонимен

преди 1 година

Вече робите от ЕС са дали 52 милиарда Евро на Украйна, което надминава и обещаните 48 милиарда от САЩ! Много сме ТАПИ!

188

Анонимен

преди 1 година

Още 10 милиона украинци в ЕС и ЕС ще е на колене!!

187

до 224

преди 1 година

До Забелязвам Ами тогава дават пенсиите,и червените треперушки си сменят памперсите!

186

Анонимен

преди 1 година

Защото санкциите се провалиха! Царят е гол, но никой не иска да го изрече!

185

Анонимен

преди 1 година

в дългосрочен и краткосрочен план продажните еуропейски"лидери" съсипват европа а печели Китай и и нашите"приятели" и "съюзници" САЩ

184

!

преди 1 година

Според украинският блогър Винекуров Русия е в икономически колапс от април месец а ракетите им свършили през август. Това се потвърждава и от западни икономически и военни тръстове а те не грешат.

183

До 237

преди 1 година

Да защото обикновените люде в Русия имат ток да си стоплят супата за да я духат! Украинците ядът студена супа, няма какво да сехат даже!

182

Анонимен

преди 1 година

Европа първо ще бъде поставена на колене! Тя вече си е наведена пред САЩ, още марко и на колене ще падне!

181

Анонимен

преди 1 година

Защото Путин е мнооого по умен от западните така напечени лидери!