71

Анонимен

преди 1 година

Юесей тролеите яко буксуват по форумите особено нощя заради часовата разлика.

70

Анонимен

преди 1 година

Малиии страх,ако бяхте Пинокио ,нямаше да можете с носовете си да излизате през вратите.Егати пропагандата,като че ли чета инфо от Работническо дело.Ххаха

69

Анонимем

преди 1 година

Приказките на Шехерезада ,кой чете тези измислици премислици?След вчерашната изцепка,следва ново 20.

68

Българка

преди 1 година

Украинският народ трябваше да избира между ЕС и Тресавището.Украинците избраха Европа,но тресавището се оказа много отмъстително.

67

Анонимен

преди 1 година

Няма кой нормален човек да вярва на тая фалшива новина от тук до края на света. Освен краварчетата.

66

Анонимен

преди 1 година

Камък върху камък няма да остане от тъпата Украйна.

65

До Анонимен

преди 1 година

То понеже натовската пропаганда е много по-различна и от по-малко време. Смях и сълзи, като чете човек писанията на марионетките на кравария.

64

Анонимен

преди 1 година

Има нещо от статията,което не разбирам.Ето тук:"Димтро, бивш затворник, ридаее в друга килия. "Животни", вика той, докато се клати напред-назад в тъмнината.".Като е бивш защо е всв още в килията и се клати?Като че не е бивш,а си е настоящ затворник.Лошото е,че май ни казват заобиколно какво всъщност става след освобождението:(.Сигурно съжаляват горчиво онези,които са останали.Трябвало е да се махнат и после да се върнат евентуално.

63

Анонимен

преди 1 година

За наТистите е лесно да измислят ужаси и да ги приписват на други, понеже самите те са практикували такива с години.

62

Факт

преди 1 година

Когато руския окупатор нахлу в Херсон го посрещнаха хора с украински знамена.Когато Украинската Освободителна Армия влезе в Херсон,пак беше посрещната от хора с украински знамена.

61

Неизбежно

преди 1 година

Много години крепостното стадо на Путин ще ходи на почивка около московските блата.

60

Анонимен

преди 1 година

Нашите русофили са толкова промити, по-в*тници са от най-големите в*тници в Русия. Тотален брак

59

Анонимен

преди 1 година

До 82 Цена на бензин в Русия-1,55 лв.В България-2,75 лв))))))))))В Суадитска Арабия, Оман, ОАЕ е 80ст.., с тех да се сравнява Просия

58

Ееее

преди 1 година

Има ли още балъци да вярват на такива хуморески. Унрите явно са на принципа, че една лъжа казана сто пъти става истина. Ама не винаги

57

ЛОЛ

преди 1 година

То бива пропаганда ама чак толкова ? Всичко което се вършат нацистите на Зелената дрога да го преписвате на Руснаците? Поне едно видео да постнете да ги видим.. Да ама не, само трябва да вярваме на сладки приказки. Най доброто което видях днес от Херсон,командир от Националната Гвардия на Украйна да се представя за местен жител,и да твърди че въпреки че нямат ток,вода и интернет местните са щастливи че няма окупатори. Първите кадри от Херсон след освобождението бяха на вързани хора по стълбове

56

Анонимен

преди 1 година

Ми отивай в Русия бе Щирлиц, нали си много курназ

55

Щирлиц(таен агент)

преди 1 година

Цена на бензин в Русия-1,55 лв.В България-2,75 лв.Българинът забогатя...

54

Човек

преди 1 година

Уважение за героичния украински народ,борещ се с жестоките,азиатските пълчища на дребния фюрер!Така се брани родна земя!До край!

53

Анонимен

преди 1 година

Решението на демографската криза в Русия - крадем си деца от съседните държави и ги промиваме. Странно, напомня ми на едни много подобни практики на друга империя - "еничарите".

52

Анонимен

преди 1 година

Тия окраински вицове нямат край. Шоуто трябва да продължи! И са пропуснали за изяденото за мезе пеленаче. Е, може ли такива пропуски? Ще се наказваме!