746

Ужасена

преди 1 година

Пълна мобилизация трябва на всички мъже които са служили поне 2 години, на възраст до 65 години. Веднага да обявим война на Русия и всички мобилизирани да бъдат изпратени в подкрепа на Украйна в борбата и срещу агресора Русия.

745

Анонимен

преди 1 година

Крим, Донбас все руски градове, а фашаги.

744

Анонимен

преди 1 година

Уклайната е най фашагото.

743

Абе

преди 1 година

Защо не си върнете Аляска,мижитурки руски?Ами скачате на по-слабите?

742

Анонимен

преди 1 година

Украински фащюги па *** е се май оттюга.

741

ЛЕВСКИ

преди 1 година

СВОБОДА ЗА КАЛИНИНГРАД! СВОБОДА ЗА НЕМСКОЕЗИЧНОТО И ПОЛСКОЕЗИЧНО НАСЕЛЕНИЕ,ЗАРОБЕНО ИТ 80 ГОДИНИ ОТ ЖАДНАТА ЗА ЧУЖДА ТЕРИТОРИЯ РУСИЯ! СВОБОДА И ЗА ВСИЧКИ 90 НАРОДА,ПОРОБЕНИ ОТ РУСКИЯ ИМПЕРСКИ БОТУШ!

740

Слава на Украйна!

преди 1 година

Така се защитава родна земя от нашественик!

739

Слава на Украйна

преди 1 година

Така се пази родна земя!

738

Анонимен

преди 1 година

Гледаш ли български футбол Лудогорец, слепак, отсекаде ни юбават, ще си седиш на това равнище, фюркай си за Реал и Барселона, предателю.

737

Голям майтап

преди 1 година

Нагли руски фашисти!Нападнаха суверенна държава,яко ги дерат в Украйна и се правят сега на жертви!

736

Анонимен

преди 1 година

Какво казва Копейкин по този въпрос?

735

хигиена

преди 1 година

МОБИЛИЗАЦИЯ трябва, нищо друго няма да помогне!

734

Русомраз

преди 1 година

Оръжие за Украйна!!! А за Русия - ЧEП ...

733

Анонимен

преди 1 година

Би трябвало да се проведе референдум за оказване на военна във помощ за Украйна. Нима е допустимо такова кардинално решение да се взем от политически некадърници, които не са способни дори да формират едно редовно правителство.

732

Анонимен

преди 1 година

Мазачите на сайта яко работят днес - 400 коментара се губят. И не само в тая тема - така трябва, за зяпане на монитора пари не дават - Хахаха

731

Слава на Русия

преди 1 година

В тази гражданска война, която започна от 2014г. Русия не можеше да остави на изтребление рускоезичното население на Донбас. А Зеленски вече разправяше че Минските съглашение били "мъртвородени" и сто хилядна украинска армия беше приготвена до линията на разделение. Войната нямаше как да не започне.

730

Укронацизъм

преди 1 година

Наскоро излезе новината, че разследват за русофилство кмета на Одеса, защото бил против премахването на паметника на Екатерина Велика, по чието време е основан градът като руска крепост.

729

Не сме забравили

преди 1 година

До ДА СИ ПРИПОМНИМ: Крим имаше право да се отдели от Украйна така, както международният съд в Хага реши, че Косово може да се отдели от Сърбия. Крим беше даден на Украйна с един подпис на Хрушчов заради това, че Украйна беше в състава на СССР. Сега Русия си го прибра обратно. Е, САЩ не можаха да направят военна база там. Не им харесва, но това е положението.

728

Анонимен

преди 1 година

Болшинството депутати в това НС са национални предатели. взеха политическо решение за подкрепа на войната загърбвайки националните интереси. Надпреварват се да сервилничат и да се натягат. Много страни вече вземат решения да замразят помощите за войната в Украйна. Нашите слагачи правят точно обратното в най- бедната европейска държава.

727

Кой крив кой прав

преди 1 година

До Слава на Украйна: "След осем години агресия от русконацистите населението на Украйна вече не иска да живее в една държава с тях!". Много добре, поне на думи. Тогава нека от Киев да спрат обстрела на жилишни квартали в Донбас и да признаят референдумите за отделяне на Донбас, Херсон и Запорожие. Тогава войната ще спре. Няма да има за какво да се воюва.