80

ПроСоТо

преди 1 година

До д...хм!...А дано,ама на дали..."Сатрапите" един път направиха "грешката" ,втори път едва ли ще се навият..

79

Анонимен

преди 1 година

Една страна владеше всички ресурси на планетата и успя да се развие до днешното ниво. Сега вече не е така - англосаксонската империя вече няма нищо, бедни са като мишки, имат само хартийки и записи на салда на банкови сметки на компютърни дискове които за нищо не служат. Сега по голямата част от ресурсите на планетата се владеят от Русия. Бъдещето е на Русия и на Евразия, а западът умира. Ето защо Русия и западът са врагове - без ресурсите на Русия западът умира.

78

Анонимен

преди 1 година

Kапитализма и идеята за "икономическа полза" противоречи коренно на архетипа на руското съзнание - справедливост, правда "съборност", взаимопомощ, колективизъм, община. А икономическата полза означава реализирай печалба, на всяка цена, нищо лично, само бизнес. Този морал е чужд на руския архетип. Ето защо на Русия е дадено изобилие от енергии и ресурси, а западът вече няма нищо.

77

Анонимен

преди 1 година

Таня, укаринските "държавници" искат не пушкала, а системи за противовъздущна отбрана, искат далекобойни оръдия и ракети. Ние имаме 2 броя системи, които ни пазят нбето: едната пази Козлодуй, другата = София. Погледнете в статистиката колко и какви оръжия досега са унищожени от Русия ! Погледнете и помислете за какво става дума. Наивносттае скъпа и животозастрашаваща.

76

Анонимен

преди 1 година

Сибирските империалисти ще бъдат победени ! Господ помага на беззащитните !

75

до 83

преди 1 година

да си мислиш, че като си мълчиш докато някой го убиват по улицата и да си мислиш, че никога няма да си ти следващия е дефиницията на лудост и пълна жалкост

74

БОЖЕ, ПАЗИ БЪЛГАРИЯ

преди 1 година

БОЖЕ, ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!

73

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 72 Няма как да изпаднем в подобна ситуация . Нали сме в НАТО . Всички ще се юрнат вкупом да ни защитават и се бият за нас . Или ....... пък няма да си мръднат пръстчето . Как да им дадем нашето си въоръжение , като няма разчети с какво , кога , как ще можем да го заменим . И въобще , дали ще можем да го заменим . А пари няма да купуваме

72

ЗА МИРОТВОРЦИТЕ

преди 1 година

На всички е ясно, че нашата "военна помощ" за Украйна няма как да повлия на изходфа на войната изобщо! Важното обаче е да има такова политическо решение! То освен че може да ни вкара във война с Русия, целта е България да се открои като "враг" на Русия и това да е "ясно" на всички! "БЛАЖЕНИ СА МИРОТВОРЦИТЕ, ЗАЩОТО ТЕ ЩЕ СЕ НАРЕКАТ СИНОВЕ БОЖИИ"

71

Анонимен

преди 1 година

Де факто държaва на територията на БУССР вече не съществува. Една част вече се присъедини към Русия.

70

Браво политици

преди 1 година

Българи,драги сънародници и съратници..Искате ли да сте под руско иго и утре да имате руска народна република на българска територия- изгонете всички с руски паспорти и дайте оръжие на Украйна да ни защити!!

69

д

преди 1 година

Хората които са против войната тогава да си помислят кой кого нападна и да се замислят дали един ден руския сатрап няма да реши да ни "освободи" от "нацисти и сатанисти" и нас...

68

Анонимен

преди 1 година

Само да вметна: За периода януари - септември 2022 г. Централната банка на Швейцаеия е на загуба със 142 милиарда долара. Възможни са преустановяване на плащанията към кантоните (федералните области там) А общият дъ;га на САЩ е 600 трилиона долара. Правете си сметка кои са ни "пътеводна звезда" по пътя на благоденствието.

67

Анонимен

преди 1 година

Spiegel: Катар заплаши, че няма да продава газ в Европа, ако ЕС въведе лимит на цените за енергонисители от Русия.

66

Животът е миг

преди 1 година

Минаха 30 ужасни години за българите. А следващите 30 години вече ще бъдат истински ад. Животът е само миг. Един миг отминал в ужас и ад. И толкова. Край.

65

Таня

преди 1 година

Ние сме производител на оръжие. Не виждам проблем да продаваме това оръжие. Иначе за какво изобщо ни е тази индустрия?

64

д

преди 1 година

Тази война е решаваща за бъдещето на България. Ако Украйна загуби следващите под руския ботуш ще сме ние.

63

Анонимен

преди 1 година

До АнонименЧе не е наша, не е (за щастие), НО питам. АКО ние (не дай Боже) изпаднем в подобна ситуация, тогава какво? Всички да си кажат "това не е наша война"?? Това си е Бай Ганьовщина буквало. Ти да си си добре, пък другите - дреме ти. Кво ти дреме на теб!? Затова мислене сме за никъде!

62

Анонимен

преди 1 година

Да снабдяваш терористи с оръжие е престъпление.

61

Анонимен

преди 1 година

Нормално е всеки човек да иска да живее в мир! Неправилно е всяко действие, което го застрашава.