111

Анонимен

преди 1 година

Това руснаците се оказаха егати лузърите... То бива комплекси, ама техните край нямат...

110

Joe

преди 1 година

От този няма по-голяма пияница!

109

Олеле!

преди 1 година

Руския елит вече доказано живее още в 19 век, а този пък отдавна е изплискал легена...!

108

Анонимен

преди 1 година

Много бааавничко мислиш ОКУПАНТЕ! Напъва се напъва се и роди ryмнo! Къв окупант си ти, фантазьор? Окупиран ти е мозъка! Нито си окупант, нито можеш да четеш, което няма значение! Твоите господари губят войната!

107

Анонимен

преди 1 година

Рашките като направят още една-две мобилизации и сами ще изнесат Ка путин от Москва в ковчег.

106

Анонимен

преди 1 година

Прекалено голямо внимание се отделя на думите на този алкохолик...

105

Анонимен

преди 1 година

Тоя е като шимпанзе с граната ! Иска или да вземат Украйна или всички да умрем !

104

po moq precenka

преди 1 година

Той разпада на Империята на злото си е сигурен без значение кой ще победи и кой не. Едиственото което ще спаси от Разпад Рашка-та, е задължителна ядрена война... , т.е. ако стане такава война - СВЕТЪТ ПРОСТО ИЗЧЕЗВА ЗА ВСИЧКИ ЖИВИ СЪЩЕСТВА НА ТАЗИ ПЛАНЕТА ПОНЕ ЗА НЯКОЛКО СТОТИН ГОДИНИ.... Е тогава Русия ще си остане цяла това е 1000 % сигурно !!! Про всички останали случаи Русия се разпада. Русофилите да разсъждават кое как трябва да е :) :) :) !!!

103

Кабаева

преди 1 година

Меди отдавна тъпче пипера с белия прашец на щастието и току го осенява някоя *** мисъл. Човечецът отдавна е абстинентен. Погледа изцъклен, все едно са го напънали отзад :D

102

Nik

преди 1 година

Тежък алкохолик

101

Анонимен

преди 1 година

Колкото по малки и слаботелесни, толкова по-глупави. Някаква мания е малки русначета като Пу и Медведев да се правят на мъжкари.

100

Fool

преди 1 година

До пуйката, последно време като цяло рашковците бягат от 16 системи HIMARS с най-простите ракети. 16 системи съсипаха "великата" руска армия. Сега понеже бягат стрелят артилерийски огън наред. Вземай пуйката и към фронта, тъкмо ще получиш и гражданство. Другаря Путин нали мобилизира, великата руска армия те зове!

99

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

До 114 За разлика от теб робе,аз нямам господар!и за това съм ОККУПАНТ Пък и мога да чета, което не е валидно за теб! Все пак , Медведев е обяснил при какви обстоятелства ще се ползва ядрено оръжие, а не че русия ще загуби войната, респ -Украйна да спечели !

98

Пасквилчето

преди 1 година

е научно-фантастично произведение на "обективната" и "независима" правилна медия Дир.Ник.бг,следователно местя го в другия крачол!

97

Начално училище Касп

преди 1 година

Продавам гранитни павета за зеле . Цена от седем до 12 лева. Пращам по Спиди.

96

Анонимен

преди 1 година

тоя негодник е антипод на човечността

95

пуйката

преди 1 година

Който вижда заплаха в това изказване е добре да иде на психолог.Просто говори за безсмилието на западната помощ,тъй като така или иначе Русия ще си постигне целите,които явно вече са се "разширили",за да говори за пълна и окончателна победа - с една дума да свиква света,че целта е вече цяла Украйна.Па кво ша стаа ша видим,но е сигурно едно и то е,че ,Украйна със всичкото оръжие на Запада няма шанс срещу милион и половина армия,от която под сто хиляди воюват там.

94

Оптимист

преди 1 година

Кажете някоя молитва при атомна бомба. И без паника моля.

93

109

преди 1 година

Шутът на ИМПЕРИЯТА НА Злото си е пийнал доволно

92

хаха

преди 1 година

Взе да се сеща тоя руски пиддал, че иде разпада на росия. В прав текст го е казал.