17

морски

преди 1 година

Да, "на Бойко като разровим двора в Банкя, ще излезе" червената му партийна книжка. Колко ще те стопли тя?! Партията-майка закриля само нейните си хора.

16

Анонимен

преди 1 година

Абе тук има някой който казват че униват Бълхари и го правимот няколко години.Е прокурор и следствие прави ли нещо.За краде ето е ясно,но да убиват хора е страшно.

15

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ и ДПС унищожават държавата ,с помоща на "патриоти","възрожденци" и инатите от ИТН.

14

Анонимен

преди 1 година

Нема пари за крадине.Са ГЕРБ са натпини само да лапнат парите от плана за възтановяване.

13

Анонимен

преди 1 година

Как какво се случва?? България и ЕС лягат върху каквото са си подслали, това се случва.

12

Анонимен

преди 1 година

Мисля, че скоро ще ходим на гости на гербаджии, депесари и перачките им.Такива къщи имат, че ще направим старчески дом от всяка. На Бойко като разровим двора в Банкя ще излезе много нещо. Българите трябва да си вземат откраднатото с или без лихвите, но не може така да ми вземат парите и да живеят с тях охолно група комплексари като Гешев, Борисов и т.н.... всички в затвора скоро

11

Pepe

преди 1 година

Кой ще ни даде пари? В България почти никога не е имало истински гладни хора. Ако това е допустимо за някой пенсионер с малка пенсия, е абсолютно недопустимо за млади, здрави, работещи хора! 2022година сме и сме в Европейски съюз. Работа и заплащане има навсякъде. Трябва само малко воля и малки жертви, за преквалификация и/или прелокация.

10

Анонимен

преди 1 година

До кога помощи? С тия помощи, които искат експертите не се постига нищо освен инфлация. Помощ само за крайно бедни. Примера с горивата в България -0.25 Ст за бензина за бедните и за онези, които са си позволили 12000лв почивка за 4 нощи във Велинград. От друга страна обаче България е производител на ток и ако не може да достави на достъпна цена на народа...следва недоволство и всичко тръгва на зле

9

Анонимен

преди 1 година

В БГ най-добре се топлят ромите.Хем взимат помощи.хем не си плащат тока а го краднат.А ако не крадат ток се топлят с гуми.

8

Ооу

преди 1 година

Уж бяха пълни с евтин втечнен газ, даже по-евтин. Това, което ни лъгаха е, че сега трябва да плащаме по-малко за по-евтиния газ, а е точно обратното.

7

Анонимен

преди 1 година

Само една истинска мисирка, може да напише толкова противоречия, само в една единствена списня!

6

Анонимен

преди 1 година

поредна статия от гнусната и лицемерна фашистка медия Дойче Веле от поредицата "България е Африка". С нетърпение чакам да видя германците как се справят тази зима.

5

Анонимен

преди 1 година

да му мислят германците, нашите пигани са му намерили цаката за отопление - гуми, туби и парцали!

4

Асанко Гиздава маала

преди 1 година

Ама то принципно е хубаво отоплението да е без пари...............

3

Анонимен

преди 1 година

Българите да не се плашат че ше студуват, те са свикнали ахахахаха

2

Па съм я бе

преди 1 година

Ако се усещате какви глупости пишете,щяхте да се гръмнете.Каквито сте журналисти, такива доктори ще ви лекуват.

1

Анонимен

преди 1 година

В Германия въпросите, свързани с отоплението на домовете, годишните отпуски или пълноценното хранене бяха неизменна част от провежданите представители микропреброявания. Ще останат ли тези въпроси в историята? Ако останат, тази зима половината население ще отговори, че мръзне и недояжда.