74

До 87

преди 1 година

Давай колежке, защити джендър гилдията

73

ВБЗ

преди 1 година

Този ще ги закопае.

72

Анонимен

преди 1 година

До 73....сам се компрометираш руснако....Нали това не е война!..Как сега признаваш Че нападението на Русия над Украйна е война.Като коментираш , че разрушаване на електроцентрали е военна тактика.Нали беше операция...Толкова сте прозрачни с вашия елементарен национализъм , че и децата ви се смеят.Вие сте елементарни фашисти и убийци.Историята ще ви отсъди.Както стана и с Хитлер.Скоро..

71

Анонимен

преди 1 година

Говорят си Зеленски и Байдън - Дядо Джо мога ли да ползвам твоята косачка?- Разбира се Володимир, но само в границите на моята ливада.

70

Ха ха ха

преди 1 година

Щом можеш да се защитиш, защо постоянно ревеш за помощи.

69

Анонимен

преди 1 година

Яаа ceлянчаата от Русия да идат в некоя натовска база да ги обучат малко дан са злагат тъй, че с тоя работническоceлски манталитет ни са пичели!

68

Анонимен

преди 1 година

"седнете прочетете какво любимците ви от САЩ избомбиха в Югославия" .................. Освен мостове и електроцентрали, избомбиха и телевизиите и Китайското посолство.

67

Анонимен

преди 1 година

Русия е новия фашизъм на 21 век.....Всеки фашизъм идва по същия начин.Защита на населението.Превземане на външни територии .Анексиране.Обявяване за враг на народа и страната всеки който се противопостави.Връщане на ,,изконни " земи ........Нека каже Русия.Къде е била Русия през 5 век.??...Да повторя ли на плит,комините русофляци...КЪДЕ, И В КАКВИ ЗЕМИ Е БИЛА РУСУЯ ПРЕЗ 5 ВЕК? ...и къде и са ,,изконните " руски земи.Да освободи тогава цяла Азия от присъствието си.

66

Анонимен

преди 1 година

Също Зеленски всяка сутрин: "Добър вечер, какви хубави звезди."

65

Анонимен

преди 1 година

Най-хубавата новина ще е когато убият Зеленски, Кулеба и Порошенко, дано да е по-скоро.

64

Анонимен

преди 1 година

Проблема е че шоуто го плащаме всички......

63

Анонимен

преди 1 година

""Ако сте чули за дрон или ракета прелетяла 300км и стигнала до Киев сте жертва на руска пропаганда "____ Арестович и кметът на Киев Виталик, които вчера свидетелсваха за унищожени обекти на енергийната инфраструктура на левия бряг на река Днепр в Киев, и те ли са жертва на руската пропаганда?" - не знам те на какво са жертва, но Вие сте жертва на липсата на чувство за хумор. Вижте каква хубава война си заформиха руснаци, украинци, американци. Давайте по-ведро за кой го правят това безплатно шоу

62

Анонимен

преди 1 година

Тука има пишещи, които повечето на нападението на САЩ и НАТО над Югославия са били на кърма. А деуфинвнтечно състояние на бащите си между краката, НО коментират мостове и електроцентрали дали са военна цел. Ами седнете прочетете какво любимците ви от САЩ избомбиха в Югославия и после драскайте тука.

61

Анонимен

преди 1 година

Да пратят ново ПВО, да се види че и то не работи.

60

Анонимен

преди 1 година

И когато вземат да се сипят ракетите на ришляците върху главите ви Да не се сетите за помощ от САЩ.Русия подчинява единствено със сила.Няма преговори.Няма суверинитет.В Русия беззаконието взима връх.Правата на човека не важат.Щото власт и общество където няма въздействие по вертикала на горе.А само надолу е обречена.То е същото , ако главата казва на ръката да пипне.А ръката ,,казва" на главата боли.Ще ли тоз организъм да съществува.Или главата иска да яде и тъпче стомаха.А стомаха не мой повече

59

Анонимен

преди 1 година

"Ако сте чули за дрон или ракета прелетяла 300км и стигнала до Киев сте жертва на руска пропаганда" _________________________________________________________ Арестович и кметът на Киев Виталик, които вчера свидетелсваха за унищожени обекти на енергийната инфраструктура на левия бряг на река Днепр в Киев, и те ли са жертва на руската пропаганда?

58

Мдаа

преди 1 година

Толкова е ефекти а IRIS че руснаците направиха Украйна на швейцарско сирене.

57

SEX за Зелята

преди 1 година

Зеля, влезна ли ти дълбоко ?

56

Анонимен

преди 1 година

От държава която сама си разруши кулите близнаци добро не чакай.... И като говорим за зеления принц, нека споменем че е евррреин, а нека ви напомня, че на 11ти септември в кулите близнаци нито един евввреин не е отишъл на работа....Нито един....Който има акъл+ нека размишлява, а другите нека цъкат минуси

55

Мобилизация на 300к

преди 1 година

е само началото. Вече се знае, че има и поне още 150,000 подготвени за директен сблъсък. Отделно в четирите региона, които наскоро се присъединиха към Русия кипи мобилизация на стотици хиляди. Беларус разполага с армия от половин милион. Русия се подготвя за грандиозна операция, каквато светът не е виждал от Втората Световна Война насам. Всички канали за комуникация на Украйна, досега милостиво пощадявани, ще бъдат блокирани ,а цялата страна за часове ще бъде доведена до пещерната епоха