94

Анонимен

преди 1 година

ОЩЕ ЛИ НЕ РАЗБРАХТЕ ЧЕ ЕС Е ИЗКУПИТЕЛНА ЖЕРТВА НА САЩ ЗА КРИЗАТА ТАМ ПЪРВО ЩЕ ЗАГИНА ЕС ПОСЛЕ САЩ 33ТРИЛИОНА КАК СЕ ИЗБИВАТ МНОГО НАРОД ЩЕЕ МОРТУС

93

Мишо

преди 1 година

Сега, стига пропаганда и глупости. Сега, че сами си повярвахте.Руснаците ви казаха схемата, която работи! Вие казахте НЕ!Какво искате?!

92

Анонимен

преди 1 година

До 103 личи си отдалеч ,че си тролер. Тая опорка се изтърка отдавна. Стана банален под всяка статия за газ пишеш едно и също. Ходи миризлив и с шушони и терлици и не ме занимавай с простотиите си.

91

Анонимен

преди 1 година

Не на руската кървава газ Нашите пенсионери всяка година стоят на студено да пестят защото нямат пари да плащат тец и ток и аз предпочитам една зима да бъда като тях но не и съучастник с убиците

90

До Анонимен 106

преди 1 година

Азерската газ също идва от Русия..........Азербайджан беше република на СССР.................но вие не ги знаете тия неща............четете, ей, не се излагайте,много сте ***, като на слона гъ.за!!!

89

Безработен

преди 1 година

Тази тема слабо ме вълнува. Нито се отоплявам, нито бачкам. Купих си 1 галон бира и сега си седя и пийвам. Нека не работим, нека кажем не на капитализма и ниските заплати.

88

Анонимен

преди 1 година

Руснаците нарушиха договора едностранно и това вече е ясно на всеки нормален човек. Използват газа ,като оръжие да дестабилизирст държавата ни и много други. Всеки един от нас трябва да си даде сметка, че това няма как да продължава напред. Ще стискаме докато направим други източници. Това е. Всичко останало е руска пропаганда . Неизпозлвайте газ..

87

Анонимен

преди 1 година

Чакай малко нещо взех да се обърквам. Значи ЕС налага санкции на Русия за агресията спрямо Украйна и в същото време купува газ от Азербайджан въпреки агресията на Азербайджан спрямо Армения. До оня ден в ЕС говореха ,че азербайджанският президент е мафиот ,а арменците са демократи. Отново пример за двоен стандарт и ,че всички решения се взимат политически и с натиска на задокеанският господар.

86

Анонимен

преди 1 година

Служебния кабинет измисли решение на кризата. България ще изнася евтин ток от АЕЦ Козлодуй за Азърбайджан, а те в замяна ще ни доставят природен газ с който ще работят нашите ТЕЦ и ще произвеждат ток благодарение на което българите няма да останат на тъмно и студено през зимата.

85

Анонимен

преди 1 година

В Германия има криза за дърва за огрев.

84

Мирижляка

преди 1 година

Съгласен съм да мръзна и да се къпя веднъж месечно със студена вода, само да не плащам за руска газ... Очаквам вашата подкрепа, моля ви граждани правете като мен.

83

ЕС

преди 1 година

500 милиона души обречени на стрес, депресия, глад, безпаричие, студ, липса на перспектива.

82

само студ

преди 1 година

На студ все пак се живее - ще се увиваш, ще миришеш, ще зъзнеш, но от това не се умира, няма да е чак такъв арткически студ да замръзват хора. Но без храна не се живее! Какво става, когато Русия спре и храната за ЕС!

81

До Анонимен 93

преди 1 година

80 % от руснаците подкрепят Путин...............само предателите са против него, но за тях има място в Сибир, при белите мечки!!!

80

Българин

преди 1 година

Без газ или без Русия? Без Русия!

79

Жълтопаветник

преди 1 година

Къде сте бе безработни платени ***? Ще се вдигате ли като на запад? Как живеете сега с инфлацията, по-добре ли сте от преди?

78

Анонимен

преди 1 година

Русия владее 40% от световните запаси на прясна вода.

77

разпад

преди 1 година

Утре погребват дъртата вещица Елизабета-рептилката............очаквам Шотландия и С.Ирландия да извоюват свободата си много скоро.............и да се освободят от доминацията на надутите ингелизи!!!

76

Българин

преди 1 година

Без светлина или без Русия? Без Русия!

75

Анонимен

преди 1 година

След като Путин бъде пребит като краставо куче и Русия бъде поета от кадърен президент нещата ще се нормализират