385

Нищо ново

преди 1 година

Къде е новината?! Вече и на първолаците (да им пожелаем на добър час, днес е техния първи учебен ден), че от първия ден след разпадането на СССР, САЩ и НАТО не са преставали да работят за постигането на следващата си цел разпадането на Русия и заграбването на несметните природни богатства на тази страна. Интервенцията на НАТО, довела до разпарчетосването на Югославия беше само една от репетициите за предизвикването на подобен процес в Руската федерация.

384

Анонимен

преди 1 година

Като гледам коментарите, Митрофанжва пак е развързала кесията. Само от любопитство да питам, дават ли вече по 4к и за тролене или още сте на 18 копейки на ред

383

redordead

преди 1 година

средна продължителност на живота в Русия - 65 години - съизмеримо с най-пропадналите африкански държави. СПИН е най-разпространен в момента в Русия - пак съизмерим с нивата в Африка - това е заради православието и традиционните ценности. Русия в момента в е процес на саморазпад, трябва и само малко подбутване - смятайте колко трябва да е изпаднал един народ, за да краде тоалетни чинии - дори в БГ като ги изхвърлят до кофите и ромите не ги взимат...

382

redordead

преди 1 година

Руската империя се разпадна 1917, СССР се разпадна 1989, ОНД се разпада в момента, а РФ ще се разпадне до макс 2-3 години. Докато долната камуняшка пас-мина чака Западът да се разпадне, разийската ко-41на ще се разпадне за 4-ти път!

381

Huq

преди 1 година

400 лв минимална заплата в русия.... какво има да се разпада още

380

Дядо Соци

преди 1 година

Не знам дали ще се разпадне , но звучи красиво и ободряващо.Дано се отървем от империята на злато.

379

За съжаление

преди 1 година

След Сития и Армения Най-вероятно възстановяването на турската империя ще продължи с предварително обезоръжената България.

378

Анонимен

преди 1 година

400-може ама както е тръгнало сигурно след хиляди години, когато се възроди живот на планетата ако я има още.

377

Анонимен

преди 1 година

Не съществува ли реална опасност светът да се раздели на англосаксонски държави + ЕС срещу останалите държави на света? Струва ми се, че такива наченки може скоро да започнат.

376

Анонимен

преди 1 година

ха ха те и САЩ отдавна са пред разпад, още се стискат и не пускат Тексас, ама ще им дойде реда и на тях

375

Даря Дугина

преди 1 година

Идвайте всички, тук в ада е по-добре от Русия...

374

Щирлиц

преди 1 година

Горките евротолер.асти.Те страдат повече за толерас.тията,отколкото за България.Нищо,окончателното излекуване наближава.

373

Равнопосавеност

преди 1 година

БИВШ - това е достатъчно! Ако САЩ иска да се ангажира с подобно мнение да излезе с официална позиция, а иначе защо ни пробутват фишеци на пенсионирани анонимни старчета. Аз ако бях бивш военен щяха ли да ме интервюират за мнение или само ако им хареса какво казвам? Русия претърпя загуба, но не е загубила войната. Ако това, което казва бившият е вярно - то с действията си Украйна и запада заплашват цялостта на РФ, а тогава нещата отиват на война в която РФ има предимство.

372

Анонимен

преди 1 година

Горките русофили.... Те страдат повече за Русия отколкото за Родината си.Този ковид нанесе непоправими психически отклонения на голяма част от населението.

371

Анонимен

преди 1 година

АРМЕНИЯ!?!

370

Анонимен

преди 1 година

Как да се приготвя, да си сложа тенджера на главата си или да я сложа на теб и да те буркам до полуда, а?

369

Разбирач

преди 1 година

За разпад на Русия не знам, но на ЕССР разпадът вече започна!

368

МЕН ДО ХОДЖИС

преди 1 година

БРАТО, НЕ ЗНАМ, КАК ДА СЕ ОБЪРНА КЪМ ТЕБ, КАТО ОФИЦЕР КЪМ ОФИЦЕР ИЛИ КАТО ОФИЦЕР КЪМ ПОДМЕТКА, В СЛУЧАЯ ТИ, КОЙТО НЯМАШ СОБСТВЕНО МНЕНИЕ.ПО ПОВОД РАЗПАДАНЕТО НА РУСИЯ, КОЯТО СЕ РАЗПАДА....ДА ТАКА Е САЩ, ЗАПОЧВАТ ДА СЕ ВМИРИСВАТ, КОЕТО Е НАЧАЛО НА РАЗПАДА, за разлика от РУСИЯ...ТОВА Е ТАКА, ЩОТО ТИ СИ *** ПО ПРИРОДА, А НЕ ЩОТО СИ АМЕРИКАНЕЦ...МИСЛИ, КАТО НА ТЕБ НЕ ТИ Е ЯСНА ТАЗИ КАТЕГОРИЯ...ЗАТОВА СПРИ ДА ЛОМОТИШ ТЪПИЗМИ....

367

Анонимен

преди 1 година

Тъй де, гладна кокошка просо сънува Може и да стане но не в близко бъдеще а Америка това лелее защото иначе на нея ще се падне великата чест да ни снабдява с газ а това никак не е рентабилно.Нали те са царе на бизнеса няма как да не го знаят.Плюс това народът ще трябва да се ограничи при използването на превозните си средства а това никак не би му се харесало. Току виж вземе че вдигне въстание и тогава какво ще прави? Ще ги разсеят от великата задача.Боже каква тъпота!

366

Алоо

преди 1 година

САЩ бръкнаха в контакта ,пред гражданска война са .фалирала терористична държава .само наркоманите им са фенове .сбъркани откачалки .