21

SS

преди 1 година

Умните,красивите ,уж образованите и уж работливите ,за тоя дето пише по долу ,ще гладувате и ще стоите на студено тая зима ! А и може и да сте безработни ! Защото работа дават такива като мене,на такива *** като вас ! Като затворя 10 души излизат на улицата ! А заради скъпия ток ще затворят много ! Тогава ще усетите европейските ценности и ще разберете,че не сте ,,голямата работа"

20

Анонимен

преди 1 година

Важното е,че за бай чекмеджан инфлация няма.А народа кучета го яли.И пак се гласи да ви клати.

19

Анонимен

преди 1 година

Герб ще спечели и то с много разлика и има защоо, а вие всички дето ги храните бегом с двамата аматьори в Б група

18

Русофилъ

преди 1 година

Неведнъж у нас публично се прокарва тезата, че над 80% от българите са русофили и че русофилството е заложено едва ли не генетично у българския народ. Както и твърдението, че истински български патриот е само онзи, който е русофил.Внимателно преглеждане на историята обаче показва, че някои от най-бележитите представители на нашия народ са били или отявлени русофоби, или пък са имали сериозни резерви относно Русия и нейната политика спрямо България.

17

Анонимен

преди 1 година

Тоя мазник е станал финансист по партийна гербераска линия, то е ясно.

16

Анонимен

преди 1 година

Ако живеете ден за ден,ако не спестявате,а харчите като за последно,за вас винаги ще има инфлация.Почти всички имате имоти на село,ама не ви се работиии!Научихте се да мързелувате,а някой да ви дава наготово.Е така не става.

15

Анонимен

преди 1 година

Истината излезе на яве и тоя с жабешките очи да се скрие много на дълбоко и за дълго, че ни съсипа финансово и не само.

14

Анонимен

преди 1 година

Борисов е виновен за инфлацията

13

Анонимен

преди 1 година

България има ли още икономика след 12 години унищожаване на България от ГЕРБ?!

12

Русофилъ

преди 1 година

граждани, трябваше да станем от онзи вид русофили, които любят, тачат и милеят всичко руско наред, без да подбират, без да мислят, без да им пука за чест, национални интереси и достойнство, които харесват онази Русия, простряна от Иван Грозни до Столипин и Каулбарс; от Соболев до Брежнев; от Сталин до Путин; от мъртвите сибирски полета, оживени само от весели ребята в трудови лагери, до оживените от руски танкове и ведри войници мъртви улици на Будапеща, Прага и Кабул; от крепостничеството до комунизма; от пиенето на различни самогони и одеколони до напиването от мъка, че жена ти е ***, из

11

СМЕХ....

преди 1 година

МНОГО СМЕ "БОГАТИ " БЕ...ама само на ВЪШКИ и комунистическиПРОСТОТИИ и ТАПИЗМИ...хаха

10

Анонимен

преди 1 година

Който е умен,образован и работлив инфлацията не му пречи.Който е необразован и мързелив винаги ще намери причина да се оплаква.

9

SS

преди 1 година

Бай SS от май месец предупреждаваше ! Не харчете за глупости,запасете се с трайна храна и така нататък ..... ! Тежката зима ще ви накара да преосмислите европейските ценности !

8

Анонимен

преди 1 година

Граждани, ние сме много *** хора, бе!Да го повторя ли?Изключително сме *** и некадърни ние с вас, граждани!За толкова години живот да не се сетим да станем русофили. Ама не от ония мазните, дето харесват само великата руска култура. Щото то нея кой не я харесва? Но това е безплатно харесване то не идва като признателност към ръката, която те храни, не идва ей така, от дълбоката ти и широка крепостническа душа, а е само замазване на очите, начин официално да се измъкнеш от пистолета, опрян в челото и онзи глас зад кадър, който настойчиво пита: Ти мене *** ли ме или не ме ***

7

Анонимен

преди 1 година

А пък чудовище не се убивало с евро! А пък ако не било чудовището? Не мога да разбера само, защо Василев е виновен. Защо не е Путин, и този път.

6

До 10

преди 1 година

И сигурно гербавите са виновни че си прocтУ на rь0н

5

Анонимен

преди 1 година

Този съветник на ГЕРБ ли е?Инфлацията у нас е най-висока,защото гербавите фирми вдигнаха спекулативно цените,за да ни покажат колко е зле без тях и да си напълнят гушите и чекмеджетата.А иначе икономиката е с ръст 4,2 %,нещо,което не сме видели при ГЕРБ.А вие сами си правете изводите.

4

бай Стамат

преди 1 година

начи...като зема едно дърво...

3

Русофилъ

преди 1 година

Не зная дали сте забелязали, драги избиратели, че в предизборната кампания постоянно ви занимават с наистина тежките вътрешни проблеми на страната. Непрекъснато ви набиват в очите очевидното: България е най-бедната страна в Европа, затрупана с шеметен ръст на цените на енергоносителите, летяща инфлация, ежедневен ръст на цените на услугите и стоките, особено на онези от жизнената ,,потребителска кошница, увеличаване на относителния дял на работещите бедни, стопяване на спестяванията, изправяне на бизнеса пред фалит с последващо неизбежно увеличаване на безработицата.

2

ФАКТ Е....

преди 1 година

С КОМУНИСТ НАЧЕЛО НА ДЪРЖАВАТА----НА СИ РАНЕТО ЩЕ Е ВИНГИ "ВЕЛИКО"....хахаха