112

Анонимен

преди 1 година

Едно време Сорос преева британците през борсата, ама с брекзита него го прееваха. И сега соростии блъскат опорки как идвали мигранти чрез нпотата на сорос в европа и на острова пък видиш ли в Русия не ходили. Ауу колко тъжно :))

111

БУНГАР

преди 1 година

Британската Империя---НОМЕР 1 ПО ЗАВОЕВАНИЯ = ВОДНИ И СУХОЗЕМНИ.!!!...САМО СУХОЗЕМНАТА КВАДРАТУРА НА ЗЕМИТЕ КОЙТО АНГЛИЧАНИТЕ, ШОТЛАНДЦИТЕ, ИРЛАНДЦИТЕ + ХОЛЛАНДЦИ, ГЕРМАНЦИ И СКАНДИНАВЦИ---НА СЛУЖБА НА ИМПЕРИЯТА ОТ 1480 Г. ОТ СЪЗДАВАНЕТО НА РАННАТА ИМПЕРИЯ..И СЛЕД 1700 ГОДИНА = СЪЩИНСКАТА ИМПЕРИЯ...та само СУХОЗЕМНИТЕ ВЛАДЕНИЯ СА--33 МИЛЛИОНА И 500 ХИЛЯДИ кв.км !!...КАТО ДОБАВИМ И ВОДНИТЕ ВЛАДЕНИЯ (ОКЕАНСКИ ,МОРСКИ И ЗАЛИВНИ ВОДНИ ПЛОЩИ) ПО ЦЯЛАТА ПЛАНЕТА == СТАВА ВСИЧКО---- 127 МИЛЛИОНА КВ. КМ.

110

Анонимен

преди 1 година

120 да ще и пуснат увисналите цици на парите :))

109

Анонимен

преди 1 година

Sheepshagger от villages ще надуят ли шотладските гайди? Jump around ще има ли?

108

Анонимен

преди 1 година

Абе не знам, ама мигранти от целия свят рискуват живота си да отидат в Англия, ... а пък в русия на путин се оказват само ако ги отвлекат освободителите на путин.

107

Идем от село

преди 1 година

Вайййй вай

106

Анонимен

преди 1 година

Направо сигурно са готови заглавия от типа "Лиз Тръс е отровила кралицата?", "Борис Джонсън се е оттеглил нарочно, за да ..." и други бълвочи на чуждите медии. Трепетно очакване, щом в Днес.бг вече има две статии.

105

Анонимен

преди 1 година

А не е така. Бабата е върховен главнокомандващ, даже и на канада. Колко гея направи "рицари". Да мре и се радвам че мре. Тя си е дала живота да представлява империята с нейните колониални качества и на младини и робството даже. Роднините и са замесени в геноциди из цяла Африка. За войните да не говорим. Да мре и да *** и всички които представлява.

104

Анонимен

преди 1 година

Според мен кралицата е починала вече. Нормално е да не бързат веднага с новината, защото имат да подготвят куп формалности около погребението. Най-късно утре сутринта ще се разбере....И дано Чарлз се откаже от трона в полза на Уилям.

103

До 108

преди 1 година

Спокойно, путин ще го погребат много набързо и без почести.

102

Анонимен

преди 1 година

Айди пък ще я пишем кови после

101

Анонимен

преди 1 година

Вероятно е починала вече. Като гледам колко извънредни полети има към Абърдийн. До час-два макс ще има новина. Не е неочаквано - все пак е на 96 години. Вие докретайте до 76 пък тогава ще си говорим. Не съм фен на монархиите, пък още по-малко на британската, но злорадстването по адрес на една баба, която няма политически, а само представителни функции, е знак за много комплекси и простотия.

100

Анонимен

преди 1 година

Тоя рептил е държавен глава на 53 държави.Минимум10дена докато я погребат и Чарз стане крал, ще оревът земята,и само с това ще ни занимават.

99

Кралицата умря..

преди 1 година

Да живее Краля на Британия....или който там ще наследява короната. Нищо ново под слънцето.

98

Анонимен

преди 1 година

Сега наследниците ще се изпокарат за трона, нищо чудно Мегън да извади някоя завещание на бабушкера , в полза на Хари.

97

Ъъъъъъ

преди 1 година

Костенурките са много издръжливи, не бързайте да я отписвате.

96

До 63

преди 1 година

Когато ние сме имали велики царе и златни дворци ...те са се опитвали да приличат на царство. Сега пък те имат измислени служби на крале и кралици в опит да си поддържат имиджа, ние пък се опитваме да си направим държавата работеща. .. Та такива ми работи....

95

Анонимен

преди 1 година

Меган ше стане черна е и жена отговаря на съврвменните цеъно феминистични виждания.Не може да е бял мъж за цар изключено

94

СЪР СТЕНЛИ РОЙС

преди 1 година

КАМИЛА ПАРКЪР БОУЗ ТРЕБЕ ДА СТАНЕ НОВАТА КРАЛИЦА НА МАЛОБРИТАНИЯ ....ЧАРЛЗ Е НЕКАДЪРЕН И НЕ СТАВА ЗА НИЩО .

93

Меган Маркъл

преди 1 година

А моят ред кога ще дойде?