20

Анонимен

преди 1 година

От 1 октомври в Германия се сформира териториално подразделение на Бундесфера, различно от армията, което ще се грижи и за безредиците! Те ще действат "на улицата", и най- вече срещу протестиращите! Нещо като, "въвеждане на военно положение"!

19

Анонимен

преди 1 година

Ако Орбан беше шеф на ЕК нищо от това нямаше да се случи.

18

Анонимен

преди 1 година

Всичко друго, но не и европейските лидери. От Путин до последната руска бабичка в сибир, но не и еврпейските лидери ЗАПОМНЕТЕ ГО, защото Германия изкарва армията по улиците, да няма някой, който си мисли че европейските лидери са виновни. Ах, този гаден Путин и тези руснаци!!!

17

Температура 1 и 2

преди 1 година

Европейската комисия забранява в ЕС думите "топло" и "студено". Вместо това ще има "температура 1" и "температура 2".

16

Анонимен

преди 1 година

Още нищо не сте видяли, още е септември края на ноември пак ще си говорим.

15

Анонимен

преди 1 година

Путин победи в Чехия, един от трите главни стожера на русофобията в ЕС. Tова със сигурност е докарало до тежки диарии в определени кръгове.

14

Анонимен

преди 1 година

Споко, икономиката на ЕС няма да спре без енергиите от Русия. Западът има план, обмисля алтернативи мазут, туткал, бpиkeти, биогориво, вятърна енергии. Има план, всичко ще се оправи.

13

Анонимен

преди 1 година

Вие да не сте очаквали друго с Урсула и другите Калинки и Калинчовци начело на ЕС? Даже пийняка Юкер беше по-добър и авторитетен управляващ.

12

Анонимен

преди 1 година

Войната в Украйна трябва да продължи, докато Русия не бъде победена. Нещо повече, поражението на Русия би трябвало да е още по-пълно от това на Германия през Първата световна война. Eдинственото решение е пряка намеса на НАТО в тази война и използването на ядрени оръжия.

11

ZV

преди 1 година

Вола рие ,на гърба му пада) Само къде ЕС не е вол ,а лалугер. Докато има такива като Урсата (която не бих назначил дори за работа в поземлена комисия) ЕС ще затъва все повече в дъното.

10

Анонимен

преди 1 година

Защо Европа е изправена пред нарастващи сметки за електроенергия? - Защото брюкселските джендape мислят със седалищните си части, вместо с главите си. Защото тия в Брюксел си използват главите само за да си ги решат и да си ги гримират, но не и да мислят с тях!

9

Анонимен

преди 1 година

Европейците се в енергийна криза, защото няма кой да духа вентилаторите и да грее над фотоволтаиците!

8

Анонимен

преди 1 година

"Носенето на дебел пуловер вкъщи през зимния сезон" - буквално това написах преди няколко месеца, и отнесох доста обиди и присмех от сащофилите. И каква стана тя. Очевидното се случи както беше очевидно че ще се случи.

7

Анонимен

преди 1 година

Щот управляващите Европа са много умни.

6

Българин

преди 1 година

Не е морално да купуваме руска газ. По добре да обеднявам и да студувам, отколкото да финансирам убийството на украински дечица от путинските агресори които носят болка и страдание. Газта може да е скъпа, но моралната чистота е безценна.

5

Анонимен

преди 1 година

Наглите оядени и самодоволни западняци ще се пръснат от самоувереност. Играха вабанк срещу Русия и загубиха. Заложиха всичко на блицкриг срещу Русия, без никакъв план Б, абсолютно уверени в победата си, плещейки победоносни лозунги за разрухата на Русия. А Путин буквално ги помля, попиля ги елегантно, спокойно и с финес, без дори да се напряга. С лекота и изящество.

4

Йосарян

преди 1 година

Министерството на Пропагандата и Манипулацията генерира поредното няколко странично, с удебелени подзаглавия на абзаците, официално писание с което да обясни защо зеленото е оранживо и как когато ти е по-зле ти е по-добре.

3

Анонимен

преди 1 година

Бах та въпроса. Отговора е щот набиха безмислени санкции на Русия и единственият губещ от това е само ЕС.

2

Наблюдател

преди 1 година

Защото сме храни куче да те лае!!!Кога ще се откъснем от окупаторите краварски и ще се гордеем че сме Българи и ще пишем и говорим само на родният си език и няма да развяваме чужди знамена и да бъдем свободни и да си купуваме газ и петол от този който ни го дава най евтино или иначе казано нашите братя и да уважаваме съседите си.

1

Зевс

преди 1 година

Е как защо, наложиха 7 пакета санкции, които ни се върнаха тройни, ама да угодим на САЩ