30

ширпотребата кой

преди 1 година

плаши? Този, който и дава технологията......а ако дръпнат килимчето ще се върнат на купичка ориз.

29

Анонимен

преди 1 година

"Китай ще бъдат лишени от пазарите в Европа и САЩ" - нека те поправя. Ние ще бъдем лишени от пазарите, защото не Китай купуват от нас, а ние от тях. За да имаме същия стандарт без Китай трябва идните 10 години да построим 8000 завода и търговците препродаващи калъфчета за телефони да седнат на поточните линии за по 150лв/м. САЩ на година задлъжняват с по 400милиарда на Китай. Сега си представи как тия 400 милиарда ги слагат на гърба на европееца и ще усетиш от дека дуа ветъро.

28

Анонимен

преди 1 година

по глупаво от да се биеш с Русия е да се биеш с Русия и да и пращаш нови съюзници! Гарантирано от диментиралите Байдън и Пелоси!

27

фащ продължават

преди 1 година

да си търсят белята и да разпалват конфликти по цял свят. Не знам кога,но ще настъпят котето по опашката, всеки си намира майстора в крайна сметка.

26

Анонимен

преди 1 година

Пак САЩ....естествено

25

Анонимен

преди 1 година

До 29, от келешчета без мозък мнения не искам. Като не ти харесва живота заминавай за Сибир в Руската или Кирчтайската част което ти харесва повече. Тъкмо ще видиш как се живее там

24

Анонимен

преди 1 година

Хайде започна се работа и срещу другото диктаторче в Азия. Време е за разплата, Китай ще бъдат лишени от пазарите в Европа и САЩ заедно с текущите им финансови проблеми това води към пълен икономически разгром .

23

Анонимен

преди 1 година

До Об - нищо особено не е САЩ. В Ню Йорк от както започнаха да гонят бездомните от метрото улиците приличат на Монголия от 14ти век. Дори в Монголия номадите имат по-хубави юрти от тия дето са разпънали найлон над количка за пазаруване. Ппоблема с империите, че за да запазят влението си в колониите трябва да държат населението мирно, затова outsourceват паботни места на Балканите и в североизточна Европа. Заради това нашите програмисти подкрепят строя, докато техните хора/имигранти мизерстват.

22

Анонимен

преди 1 година

САЩ ще воюват срещу Китай до последния тайванец.

21

Анонимен

преди 1 година

Украйна номер 2 нещата се повтарят

20

Оч

преди 1 година

До; RetardОчевидно си видял Щатите само на компютъра си ..

19

Анонимен

преди 1 година

На Щатите боеприпасите били на привършване... та сега и Тайван ще подкрепят.

18

АНОНИМУС

преди 1 година

АМЕРИКАНСКИТЕ ИМПЕРИАЛИСТИ ,ВОЕНОЛЮБЦИ СА СПОСОБНИ НА ВСЯКЪКВИ ПОРАЗИИ ,САМО И САМО ДА БЪДЕ ТЯХНОТО. АКО СВЕТА СЕ ЗАТРИЕ ЩЕ СА ВИНОВНИ ЕДИНСТВЕНО САЩ ! КЪДЕТО СТЪПИ АМЕРИКАНСКИ КРАК ,ТАМ НЕ НИКНЕ НИЩО ,ЖИВОТА УГАСВА !

17

мхм до Гнусни с

преди 1 година

Нека започнем от България още другия месец

16

Анонимен

преди 1 година

Не пазарувайте китайски марки техника българи.

15

Гнусни са

преди 1 година

Хармериканските кравари. Из цял свят създават напрежение. Време е да се омитат.

14

пушек

преди 1 година

Едва ли ще си резнат клона. Без американските микрочипове технологиите им спират. Износът им към САЩ е 7 пъти по-голям от този към Русия.

13

Анонимен

преди 1 година

Тайван е поредната държава за която на САЩ не им пука и ще пожертват в името на своите интереси. Украинците не го разбраха и вече Украйна е в историята. Сега е ред на Тайван

12

АнонимеН

преди 1 година

РУСКИТЕ ПУТАНИСТКИ НАЙ-ВЕРОЯТНО ЩЕ БЪДАТ ИЗМЕТЕТИ И ОТ ДОНБАС И ОТ КРИМ И ТО БЕЗ ЯДРЕНИ ПОСЛЕДИЦИ, А РЕЖИМА В КОМУНДЕЛИСТАН ЩЕ ПАДНЕ!!! НО КИТАЙСКИЯ ЧЕРВЕН РЕЖИМ Е СПОСОБЕН ДА ЗАТРИЕ СВЕТА АКО БЪДЕ СЕРИОЗНО НАПАДНАТ ТАМ СА ЧИСТИ ФАНАТИЦИ! ВЕРОЯТНО ЯДРЕНИЯ ПОТЕНЦИАЛ НА КИТАЙ Е ДОСТАТЪЧЕН ДА ЛИКВИДИРА ЖИВОТА НА ЗЕМЯТА!

11

Анонимен

преди 1 година

До ?В Китай партията те прави богат като нали пари в твои стартап и партията може да те фалира ако иска.