95

Европеец

преди 2 години

До 122, 123 и всички други подобни. *** сибирски, нито ще студуваме, нито ще гладуваме. Нито аз, нито другите свободни, нормални европейци. Само стойте и гледайте. А яловите постове ще си ги наврете в червения дирник.

94

Анонимен

преди 2 години

РУСИЯ Е МИЗЕРИЯ СЪС СНЯГ

93

Анонимен

преди 2 години

Глупости, не видях и не разговарях днес с нито един разтревожен

92

Западняк

преди 2 години

До блиц война. Хе-хе-хе, ами такива коментари се пишат, когато си зомбиран путински олигоффрен и не виждаш реалността, а това, което ти се иска. И как точно ги помля европейците *** ...кин, че нещо не ми е ясно? Войната му закъса, даже го контраатакуват, тръгва партизанска война в окупираните територии, санкциите са на път да сринат икономиката на просията, а съвсем скоро Европа ще скъса и с доставките на ресурси оттам. Та с кое бе, увреден съветски мозък?

91

Предлагам

преди 2 години

Да пожертваме Урсула в борбата с Русия.

90

Анонимен

преди 2 години

БРАВО ГЕРМАНИЯ

89

Анонимен

преди 2 години

Европа няма лидери няма никакви принципи всичко умира и като бизнес и като бъдеще. Макарон със Дегол, или Байдан със Рузвелт или Бившия Борис Д. Със Чърчил Европа няма лидери. Скоро време и 3ти пол ще ги оправляа

88

Анонимен

преди 2 години

Руски газоблизци!

87

Европеец

преди 2 години

По-добре изобщо да не тръгва. Ще се оправим и без руски г.з. Не искаме нищо от тази империя на злото.

86

НЯКОЙ

преди 2 години

Що така бе хора, вместо да похвалят Путин, че и той подкрепя санкциите и спира газта те му се сърдят.

85

Анонимен

преди 2 години

За днешният запад алтернативи няма, западът изчерпа всичките си възможности освен две - или да признаят, че техния живот, кариера и образование са били радикална грешка - но те не могат да го признаят всичките тези тетки премиерки, еврокомисари и президенти. Другият вариант е да се държат за стария модел разчитайки, че ще стане някакво чудо, ще долетят извънземни и ще им помогнат. Това и виждаме на запад - отказват да признаят, че в света се извършват процес които не им харесват. Ако признаят, трябва да затворят всичко и да се запътят бавно към гробищата.

84

от Холандия

преди 2 години

Тука сме на 10-15 хиляди евро обикновените холанци. Нямаме проблем

83

Блицвойна

преди 2 години

Наглите оядени и самодоволни западняци ще се пръснат от самоувереност. Играха вабанк срещу Русия и загубиха. Заложиха всичко на блицкриг срещу Русия, без никакъв план Б, абсолютно уверени в победата си, плещейки победоносни лозунги за разрухата на Русия. А Путин буквално ги помля, попиля ги елегантно, спокойно и с финес. Перфектно, като руски балет.

82

Възраждане

преди 2 години

ЕС и НАТО вън от България!

81

Анонимен

преди 2 години

До да "ще тръгне отново като премахнете глу-павите санкции!" - това е невъзможно! Това означава да признаят, че цялата им политика е била погрешна, моментално ще загубят лице и легитимност. Никога няма да махната санкциите, а с населението на ЕС ще се оправят лесно, имат полиция, не ги е страх от протести.

80

Анонимен

преди 2 години

"В Швейцария харчат големите заплати до последнив франк, всичко е много скъпо." За тия дето са отишли да мият чинии е така. Средният швейцарец получава 8-9 хил франка, чакайте го да умре зимата.

79

Анонимен

преди 2 години

След края на военната операция ще има нова Ялта и то на условията на Русия. Всичко ще си дойде на мястото, и източна Европа, и източна Германия (а може и цяла Германия). А нашите copocoиди отиват в канала, всички които са служели на фондации и центрове и на американското посолство и техните семейства, около 20-30 хиляди copocoида които сега врякат по площадите, повече никога няма да могат да работят в България освен като чистачи. A дали ще си ги вземат в САЩ, a? - сещам се как американците изхвърляха през илюминаторите на самолета ненужните им вече съюзници в Афганистан.

78

Някой

преди 2 години

До да. Те са толкова кухи че не могат да разберат. Но какво очаквате от европейските лидери

77

Анонимен

преди 2 години

Тайван реално е блокиран. Без полупроводникови чипове и без руски метал автомобилната промишленост в ЕС спира. До сега се чакаше 2 години за нова кола, сега ще се чака по 5 години. Към това се добавя и резкия скок на разходите за производство заради скъпата енергия. Цените на колите вече стават недостъпни за населението на съюза.

76

Анонимен

преди 2 години

Е от какво се тревожат. Нали не искат кървава газ. Къв е тоя вой? Нали искате перки и панели. Действайте. Ще си зареждате ЕКолите с въртене на ***. През ноща ще въртите на смени цялото семейство пефалите, за да може на сутринта да отидете до работа.