183

Р У С О Ф И Л

преди 1 година

Нормално е гражданка на страната лидер в света, да си позволи такова поведение в треторазрядни държави. Гърците трябва да са доволни и благодарни, че Татяна е благоволила да ги посети! Слава России!

182

Давид

преди 1 година

Симпатична жена да се забавлява по най обикновения начин в гръцка таверна на почивка. Каква вълна от възмущение???

181

Анонимен

преди 1 година

Милите руснаците все едно за пръв път виждат лицимерието на управниците си - а че същата мадама по принцип живее в Париж(отново лошият запад и ЕС) , а че дъщерята на Лавров е завършила университет в САЩ(това най лошият от лошите запади) а сега живее в Лондон(ворият по лошост) за децата на Путин въобще не ми се почва

180

Край

преди 1 година

Г.р.о.з.н.а. и непотребна б.л.я.д. П.у.т.а.к.а вече е изсъхнал, не става и за ш.и.б.а.н.е.

179

Анонимен

преди 1 година

Да ходи на свиждане на диария дугина барабар с мъжлето й кокаиномана песков!

178

Анонимен

преди 1 година

До MAЙОРА Пу-тьо, научи се поне да се смееш като мъж!!! А не като някоя вмирисана шу-нда!!!!!!!!! Кво е това Хихихи, инфантил!!!!

177

Гиб Мелсън

преди 1 година

Родена в Украйна. Значи е украинка. Кръвта вода не става. Както с повечето ни столичани. Може да избягаш от село, но селото остава в теб завинаги и 50 години да живееш в столицата.

176

Анонимен

преди 1 година

Защо ви е грижа за Татяна Навка? Помислете как ще живеете през зимата. Този въпрос може би е по-важен сега за българите

175

Анонимен

преди 1 година

До MAЙОРА ТОТО ВА Е ИСТИНСКОТО ЛИЦЕ НА АМЕРИКАНОФИЛИТЕ - САМО ДА УБИВАТ АКО НЕ Е ТЯХНОТО - ИЛИ ТАКА ПРАВЕХА ФАШИСТИТЕ В ГЕРМАНИЯ КОИТО И НЕ СТИГНАХА ДА БЪЛГАРИЯ ДА ПРИБЪТ ТЕЗИ ИНДИИЦИ

174

Анонимен

преди 1 година

аз пък живея в Москва и не знам да критикува някой - НИЕСМЕ В НЕТА И НАПИШЕТЕ КАКВО И ДА ЮТУБ И ЩЕ НАМЕРИТЕ ЛИ ТОВА КОЕТО НАПРИМЕР НАПРАВИ ФИНСКАТА ПРЕМИЕРКА !!!!!!!!!!!!!!! А ТАЗИ ПРОСТО ЖЕНАИ АКО Е НАПРАВИЛА НЕШО НЕ Е БОЛКА ЗА УМИРАНЕ ИЛИ МУХАТА ДА СЕ ПРАВИ СЛОН - ЗНАЧИ ТОЛКОВА НИ Е КУЛТУРАТА (БЪЛГАРСКАТА )

173

ФЕНОМЕН

преди 1 година

ПЪЛЕН ИЗМАМНИК Е ТАЗИ МАРИОНЕТКА НА СОРОС! ПОДОБНО НА ДУГИН КОЙТО Е ЧЕРКЕЗИН, ДЯДО МУ Е НАРИТАН СЛЕД ОСВОБОЖДЕНИЕТО В КРИМ! САМИЯТ ДУГИН РОДЕН В ПОЛТАВА, УКРАЙНА ТОЛКОВА ГО Е СРАМ ЧЕ СЕ ПРАВИ НА РУСНАК! НО Е ЧЕРКЕЗИН!

172

MAЙОРА

преди 1 година

Тaя мъърша няма ли как и на нея някоя чаалга певица с дете и миникупър да и лепне една бомбичка на колата! ХИ ХИ ХИ

171

ФЕНОМЕН

преди 1 година

ПЕСКОВ Е ОТ ПЕДОФИЛСКИТЕ КРЪГОВЕ НА СОРОС КОИТО ОВЛАДЯХА РУСИЯ, ЗАТОЧИХА ПУТИН В БУНКЕР (САМО ПОКАЗВАТ ДВОЙНИЦИ И ХОЛОГРАМИ) И ЗАПОЧНАХА ТАЗИ БРАТОУБИЙСТВЕНА ВОЙНА! НО ГОСПОД ВИЖДА И ЩЕ ГИ НАКАЖЕ!!!

170

анонимен

преди 1 година

Чудя се какви патриоти на Русия са тези представители на така наречения бомонд. Защо не ходят на почивка в #Кримнаш, а се шляят по Европа, която така "безпощадно" и лицемерно уж критикуват. Но челядта им там учи, самите те там са я на шопинг, я на почивка. Менте патриоти, менте хора, менте идеология!

169

0965

преди 1 година

Към всички *** руски пропагандатори: Финландия в момента не е във война. Поведението на министър-председателя и е въпрос основно на нейния мъж /ако го има/, приятел , семейство и т.н. Разбира се пуританите и опозицията няма да пропуснат да надуят медийно балона. От тук заек няма да изкочи. Сравнението с руската нагла и самодоволна кифла е неуместно.

168

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 193 Финландия не е нападала никого, а Финландската премиерка не се гаври с поданиците й, защото финландците не мизерстват като руснаците :))))

167

Пушач

преди 1 година

Горят боеприпаси в Белгородска област в Русия, населението се евакуира. Местните власти твърдят, че се предполага, че под яркото слънце "ефектът на лещата е работил".

166

Анонимен

преди 1 година

Войниците им *** на фронта, тая трошила чинии в Гърция, тцтц.

165

Анонимен

преди 1 година

За финландки може, а за рускини не може! А?

164

do 190

преди 1 година

Аз мисля, че последните 30 години не си виждал жена, и гроздето е кисело.