138

До 152

преди 1 година

Не знаеш ли, че не дават на Украйна оръжия с които да ги запукат на тяхна територия?

137

ДЕМОКРАТИЧНА ЕВРОПА

преди 1 година

Каквото и да направят украинците - те НИКОГА НЕ ГРЕШАТ. Каквото и да направят руснаците - те НИКОГА НЕ СА ПРАВИ. Такава е догмата в демократична Европа. Не знам защо, но като чуя за демократична Европа вече ми звучи като Демократична Република Конго.

136

Украините

преди 1 година

Това им е тактиката -чрез цивилни да си защитават воиските . Ку.венска работа ! И после народа да им защитава скапаното правителство.

135

Анонимен

преди 1 година

До До 140 ДА ТИ ИЗКАРАМ ЛИ ВИДЕАТА С ФАШИСТКИТЕ ЛОЗУНГИ НА УКРО-НАЦИСТИТЕ?

134

Popa ot razgrad

преди 1 година

Тия от Амнести изобщо нямат представа какво значи ВОЙНА...

133

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен РУСИЯ СИ Е НАПЪЛНО НАРЕД, НИЩО И НЯМА, ДРУГИТЕ , КОИТО СА ЛУДНАЛИ ПСИХИЧЕСКИ С РУСОФОБИЯТА СИ , НЕ СА НАРЕД!

132

Старшина

преди 1 година

Руснаците, ако чакат украинците на моста, после ще питат-що минахте под моста?

131

Анонимен

преди 1 година

МВФ призова правителствата в Европа: Нека хората да понесат тежестта от по-високите цени! Така ще се стимулира енергоспестяването, твърдят от базирания във Вашингтон Международен валутен фонд, а Германия одобри официално временна такса за всички потребители на природен газ.

130

Човек

преди 1 година

Спред мен е време Киев да престане да съществува и да се превърне в лунен пейзаж.Само че преди това да се изведът животинките като кучнца,котенца и другите,защото те с нищо не са виновни! след това водорода да засияе над Киев и край с него!

129

До 140

преди 1 година

До 24 февруари никой не мразеше Русия!

128

Анонимен

преди 1 година

Те с оръжията си защитават жилищните райони

127

Анонимен

преди 1 година

С една дума Амнести казва освободете градовете за да влезнат руските окупатори в тях. Мръснишка организация е тази Амнести. Не знам как ще реагира тая путинофилска организация ако украинзите започнат да обстрелват с ракети жилищните райони на руските градове край границата и дали ще приканят руснаците да изведат оръжията си от там. Най-вероятно ще пищят че Украйна няма право да тероризира висшите човешки създания алкохолизираните руснаци.

126

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен ХАЙДЕ, ПИСНА НИ ОТ ИНТРИГИТЕ ВИ, СТИГА! ТОЗИ ЩЯЛ ДА СВАЛИ, ОНЯ ДА СЪБОРИ ИЛИ УБИЕ, ТОВА ИЛИ ОНОВА ДА НАПРАВИ, САМО СЪСПАХТЕ ДЪРЖАВИТЕ НИ С ВАШАТА РУСОФОБИЯ, СТИГА ИНТРИГИ И АГРЕСИВНИ ПЛАНОВЕ, СТИГА! СТИГА! СТИГА!

125

Анонимен

преди 1 година

Това е нещо което много хора още не разбират, особено на запад. Русия вече не е суровинен придатък, а велика империя. Точка. УССР е в зоната на влияние на Руската империя. И всички в зона на влияние ще живят по правилата на Империята. Не искате - тогава се сърдете на себе си.

124

Ако

преди 1 година

Турция признае РНРи КНР.....

123

Анонимен

преди 1 година

Кво? Московци да не са се отрекли от москвича?

122

Анонимен

преди 1 година

Всички знаем, че западът и САЩ са добрата, светлата страна, а Русия е империята на злото. Също така знаем, че доброто винаги побеждава злото. А какво ще стане когато Русия победи в Украйна. Западът ще си плюе ли в лицето и ще се прави че нищо не е станало, или ще започне ядрена война с Русия за да победи империята на злото? Какво ще стане тогава, когато ще останат без енергия, без ресурси, без топла вода, престанат да се къпят и ще замиришат, добрата страна ще замирише на пръчотина. Доброто мирише ли?

121

Анонимен

преди 1 година

Дугин: Русия надхвърли националната държава и вече е отворена имперска федерация!

120

То

преди 1 година

и Москвича не бил руски!

119

ЧЕРВЕНОТИКВЕНИЦИТЕ

преди 1 година

от "Амнести" на червеното килимче в Кремъл. Татко Путин ще ги погали по тиквичките и ще им даде парички