102

Анонимен

преди 2 години

От ДБ там ли ще са? Без тях няма да е истински комунистки празник

101

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

ДЕЛАТА ВИ МИ СА ЯСНИ.АКЪЛА ВИ Е НА ИЗТОК ДЕЦАТА ВИ НА ЗАПАД, А ОТКРАДНАТОТО ОТ НАРОДА НА КАРИБИТЕ. КАТО ПРОЧЕТЕН ВЕСТНИК СТЕ.

100

БСПетко

преди 2 години

БСП правоприемник на терористичната БКП

99

Анонимен

преди 2 години

102 Децата на комунистите, свикнали с лукса с крадените от бащите им, от държавата пари, начело с порнопартията на подмяната ПП, вдигнаха БСП от дъното.

98

Истукан

преди 2 години

Сбогом БСП. Провалихте всичко заедно с ИТН и ПП.

97

Христо Христов

преди 2 години

Най-големите комунисти са атлантиците. Колкото по-голям атлантик - толкова по-голям комунист. Атлантиците Дол МОН Паси и Александър Йорданов ЛИЧНО спасиха БКП от разпад и лустрация. Факт.

96

Анонимен

преди 2 години

Време е за Възраждане!

95

Анонимен

преди 2 години

Взела ли е да покаже синчето и фактурите платени със соц доходи?

94

До Дядо Вълчо

преди 2 години

Дедо Вълчо, колко хиляди години те е хранила тая нива? Ако те е хранила 2 000 години, значи е твоя от 22 година след Христос, а пък Аспарух е дошъл на Балканите през 681 година (всъщност малко по-рано, ама сега не ми се обяснява). Я върви да си пиеш хапчетата за деменцията, вместо да пишеш глyпocти тук.

93

Tangra

преди 2 години

Кражбата не се прощава. За малкото време във властта за да не останв по назад от другите.Душите са ви грешни!Бог ще ви накаже и вас и вашите потомци.

92

ДЯДО ВЪЛЧО

преди 2 години

ДА БЪДЕТЕ ПРОКЛЕТИ ЗА ДЕТО МИ ВЗЕХТЕ ХУБАВАА НИВАТА ТАТЮВА ОЩЕ ДЕДОВА ДЕТО НИ Е ИЗХРАНВАЛА ХИЛЯДИ ГОДИНИ И ПОСЛЕ МИЯ ВЪРНАХТЕ КОГАТО СТАНАХ НА 70г. В ДЕРЕТО ТА СЕГА ВНУЦИТЕ МИ ДА СА РАТАИ ПО ЧУЖДИ ЗЕМИ НЕЗНАЙНИ. САТАНИСТИ СЛУГИ НА ДЯВОЛА.

91

Комунист - русофил

преди 2 години

Вие сте нищо друго освен слуги на американците и едрия капитал. Очевадни са делата ви дори и само да погледнем какви ги надробихте тази година. Предатели!

90

Бонго Бацил

преди 2 години

Нинова до каквото се докосне, то умира! Погреба БСП, правитеството и какво ли още не!

89

Анонимен

преди 2 години

Давам ви 5% максимум на изборите, адиос комунисти! - Ако чакахме някой да ни "даде" процентите нямаше да ни има 131 години. Ние не чакаме някой да ни "даде" процентите, а си ги вземаме сами :) ВЕНСЕРЕМОС :)

88

ПОЗОРЕН РЕЗИЛ

преди 2 години

ПРИ ДРУГАРКАТА НИНОВА МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА 710ЛВ С 5 Г СТАЖ- ЧИСТА ЗАПЛАТА 556ЛВ, СЛЕД КАТО МИНАТ ПРЕЗ МАГАЗИНА ЗА ХРАНА- 200ЛВ ЗАМИНАВАТ ПРЕЗ ТЕРАСАТА- ПРЕДИ АЛО ИЗМАМНИЦИ СЕГА БСП ИЗМАМАТА- ОЛИГАРХИЯТА С ПЪЛНИ ЧЕКМЕДЖЕТА, А БЕДНИТЕ....

87

Бай Илийчо

преди 2 години

Тааа нъ смимкътъ нимоаа дъ ,а глеаам ! Тооо данъчните декларациии у НАП не лъжат толкоз бря !

86

Майорс

преди 2 години

Какви дела *** Нинче? Вврваш ли си като говориш? Три пъти фалирахте страната , изнесохте парите на хората , създадохте олигарсите , които ви покрепиха и пак фалирахте страната! Отивайте там където има комунизъм и повече не се връщайте!

85

Вале Пика

преди 2 години

Давам ви 5% максимум на изборите, адиос комунисти!

84

НА КРАК О ПАРИИ

преди 2 години

НА КРАК О ПАРИИ ПРЕЗРЕНИ, НА КРАК О РОБИ НА ТРУДА И ДРУГАРКАТА НИНОВА МИЛИОНЕР С НЕИЗВЕСТЕН ПРОИЗХОД НА МИЛИОНИ- КАКВО ЛИЦЕМЕРИЕ И ПАДЕНИЕ

83

Мишо

преди 2 години

БСП ще получат яко негативен вот на тези избори и за това е виновна само Нинова!БСП потъпка всичките си идеали в името на властта и парите! БСП е мъртва партия и трябва да изчезне.