27

Анонимен

преди 1 година

То Зеленски и Порошенко ще ги скъсат на изпит по Украински, защото майчиният им език е руски и никога не са учили украински в училище хахаха

26

Има

преди 1 година

Много хубава поговорка " На сила ,хубост не става." Когнитивно състояние на кремльовските шебеци е известно като Ефекта на Дъннинг Крюгер,или иначе казано как глупавите са твърде глупави ,за да осъзнаят ,че са глупави.

25

Анонимен

преди 1 година

Йоана Цонева, от Украйна ли ти превеждат заплатата по сметка, или от американското посолство? Нищо полезно за България не си написала в тази статия

24

Анонимен

преди 1 година

"предсертификационен курс за познаване и преподаване на руска пропаганда на деца" Кой ги измисля тези тьпoтuu.

23

Анонимен

преди 1 година

В Украйна не могат да се наложат, но май у нас повече им се удава, благодарение на продажните политици

22

Анонимен

преди 1 година

И на нас ако Ерсула и Байдън ни кажат, че Самуил е македонски цар и България е била част от Македонското царство, и тие това ще пишеми в учебниците! Точно както на вас ви казват какви статии да публикувате!

21

Да припомня

преди 1 година

На небългаските евроатлантици, законът за езика на хунтата забранява също използването на бългаския език от българите в Украина. Това как ще го обясните, предатели кра...ст... АВИ?

20

Вярно е...

преди 1 година

...че руснаците срещат определени затруднения в училищата, учебната година още не е започнала!

19

Анонимен

преди 1 година

По време на мир само *** започва война.

18

Руснаците

преди 1 година

"НЕЗНАЧИТЕЛНО" напреднали?"Вероятно" са се изморили да тичат след укрофъшагите или "може би" са зачистили от свинерайха още няколко населени места.

17

Пак смешки

преди 1 година

Един от аргументите на шоколаденият, да забрани руският език беше, че 80% от учениците не могат да искарат изпит по украински. Този процент съвпада с процента на семействата в Украина, които използват руски език в къщи.

16

Анонимен

преди 1 година

А РУСНАЦИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ НА ЗАПАД ПРЕВЗЕХА ОЩЕ 3 ГРАДА СЛАВА РОСИЯ

15

Това е

преди 1 година

Евро... незнам си каква журналистика?Използват език като "вероятно", "може би"?Руснаците ще включат точно думата "пропаганда" в материалите си?За незапознатите, това е от укроучени. Държите ли се здраво?1. Украинците съществуват от 140 000 години.2. Украинският език произхожда от Венера.Да точно от планетата Венера, не от място, където лесно се хващат венерически болести.Аз " може би" съм ценностен, но " вероятно" съм обикновена шамандури е пид...Ор.

14

ЯМБОЛИЯ

преди 1 година

Прав си Христо. Тази медия е проруска. Но ние трябва да вземаме информация не само от обективните демократични медии,но и от вражеските. Аз също се забавлявам с фалшивите им писания.

13

123

преди 1 година

Каквото и да копират тия плуужеци от днес бг истината е точно обратното !!! За пари и майките си продават !!!

12

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Мноо нескопосана лъжа и антируска пропаганда на която ще се хванат единствено соросопитекантропи.

11

Христо

преди 1 година

Платени,платени и пак платени медий....толкова много ви личи ,че ви четем за забавление повече отколкото да разбереме истината.

10

Защото

преди 1 година

До БАНко: защото това са долни и *** западни педерассси и вонящи евреи - тхе мразят всичко нормално и човешко за това мразят и Русия

9

БАНко

преди 1 година

ЗАЩО НЕ НАПИШЕТЕ НЯКОЯ ИСТИНА ??? НАПРИМЕР : ОТ УТРЕ СЕ УВЕЛИЧАВАТ ПЕНСИИТЕ ЗА ВСИЧКИ , ДОРИ И ЗА ХОРАТА ОТ ХЕРСОН И ЗАПОРОЖИЕ !!! С ТОВА ТЕ ПОЛУЧАВАТ И БЕЗПЛАТНО МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ , БЕЗПЛАТНО ОТОПЛЕНИЕ , БЕЗПЛАТНИ ЛЕКАРСТВА И СОЦИАЛНА ПОМОЩ !!!

8

Да-да ...

преди 1 година

Бандеровците храбро отсъпват, докаро Руснаците страхливо ги преследват