49

Анонимен

преди 1 година

Виждам, че русофилството гори от нетърпение хубаво да се нагъ3и на Русия след изборите, само че неотчитат факта че Украйна нагъ3и тежко Русия и пъшкането на Путин ще завърши с краха на руската империя.

48

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 57 Не е "фалшива опорка", а доклад на МВФ с автори Марк Фланаган, Алфред Камър, Мартин Щюрмер и Андреа Пескатори.

47

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 57

46

Анонимен

преди 1 година

Последно: Кой страда от санкциите?>>>>СВОБОДАТА е мнооого по-важна от много лишения. ВИЕ ИСКАТЕ ДА ИМАМЕ ГАЗ, НО Д ДА СМЕ ПОД РУСКО РОБСТВО - НЕ НИКОГА!

45

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 50 "и това да се размине без никакви последствия от страна на Русия." Русия тероризира с газовите доставки от миналото лято. Ясно е какви са целите и мотивите.

44

Импортозамещение

преди 1 година

ЕС иска да мине без руски газ и нефт. Може, но да видим колко ще ни струва това. Да не забравяме, че отговорът на Русия се нарича "Импортозамещение". Русия пренастройва икономиката си за да не зависи от внос на техника и резервни части от Запада. Да видим кой ще спечели в това състезание. Аз все пак си мисля, че ще бъде Русия, защото Русия ще може да си произведе това, което и липсва (а и Китай доставя всичко), но западната икономика без суровини не може да работи.

43

Анонимен

преди 1 година

До Какво следва Както обикновено, руските слуги говорите от името на западните граждани, и както обикновено, си нямате идея какви глллупости говорите :)))))

42

Анонимен

преди 1 година

Ама добре бе, как си представяте ЕС да обяви прокси война на Русия с постоянното изпращане на оръжия, налагане на санкции и т.н. и това да се размине без никакви последствия от страна на Русия. Чудно ми е, че някои хора още се учудват, че Русия използва газта като кантра мярка на европейските действия. Иначе Русия тези милиарди го компенсира с насочването на газа към азиатските пазари, и с покачените стойности на самия газ. Само Индия има увеличено търсене на енергоизточници тази година с 50%.

41

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 47 "Последно: Кой страда от санкциите?" И двете страни страдат, но санкциите са неизбежни. Всичко останало би било подкрепа за руския нацистки режим във войната му срещу Украйна.

40

Какво следва

преди 1 година

До Анонимен 38 "Защо (Украйна) да спазва минските споразумения? Защото това беше пътят към мира. А Украйна избра пътят на войната. ЕС можеше да бъде посредник за сключване на мир, а вместо това въоръжава укронацистите. Но избирателите в държавите от ЕС вече започват да разбират, че това, което се върши в Брюксел не е в техен интерес.

39

Анонимен

преди 1 година

Последно: Кой страда от санкциите?

38

Анонимен

преди 1 година

Боли ме шмайзерa за умрелия газ, отивам в гората да живея с амазонки.

37

Древни руски обичаи

преди 1 година

Управникът дерибейства и се разпорежда с държавните средства както му скимне, а проблемите мачкат простолюдието до пълно оскотяване. От незапомнени времена е така в нещастната Русия и Вовата си въобразява, че така ще бъде и занапред. Само че не му стига ум да разбере колко закъсаха този път - без западните технологии ще се свличат в ямата безвъзвратно. И както вече ги поздравиха неведнъж - "Добре дошли отново в 20 век". Там им е мястото. Нищо старо не е забравено, нищо ново не е научено.

36

Анонимен

преди 1 година

Спосиба братушками, че давали нам евтинко газ. Балшое спосиба, ние ще ви лижeм дупараните, а вие ни лупайте по самоварите.

35

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 38 Русия не спазваше никакви Мински споразумения, затова и не допускаха наблюдатели на ОССЕ ВЪТРЕ В зоната контролирана от сепаратистите - за да не се види, че са разположили там непозволени от Минските споразумения оръжия. Вместо това искаха тези наблюдатели да останат на огневата линия. Руските нацисти лъжат постоянно за това какво къде се е случвало. Буквано 100% от тезите им са лъжи.

34

Анонимен

преди 1 година

От поне пет години САЩ натискат Европа да спре Северен поток 2.Накрая го спряха с фалшиви обвинения срещу Русия,доста преди руснаците да навлязат в Украйна.Геноцид над рускоговорящите в Украйна,забрана на руския език там,тотално въоръжаване на нацисти в Украйна със западна помощ,какво ли не беше.Така че явно Европа първа използва газта като шантаж срещу Русия и продължава да го прави.После Европа отказа дългосрочните евтини договори и предпочете по пазарни цени.И накрая Русия била виновна?

33

Анонимен

преди 1 година

До 36.. Че той и зднка си е отворил като уста на хипопотам..

32

Анонимен

преди 1 година

Руснаците май не разбират, че сами си режат клона. Въпрос на време е цените да паднат и пазарът на ЕС да се диверсифицира. Така печалбите на Русия от високите цени ще отекат в кофата, а няма бързо да намерят толкова голям пазар за подобна цена.

31

Анонимен

преди 1 година

До Война можеше да няма Защо да спазва минските споразумения като Украйна ще си отвоюва обратно всички поробени територии от руския агресор.

30

Анонимен

преди 1 година

Че то и преди войната Кремъл ползваше газа за бухалка по Европа и след войната ще е същото ако Европа не се откаже на 100% от руския газ.