101

Анонимен

преди 1 година

До До 108/116 "Кога си изследвал градовете в Русия, там ходил ли си въОбще" Многократно. :))) Последно през 2018та за три седмици. :)))) Що, ти ходил ли си и кога? :)))

100

До 108

преди 1 година

Ти Кога си изследвал градовете в Русия, там ходил ли си въОбще или си това го прочете в DW))) баба ти ще се гордее с теб... Какъв умен внук....))

99

Анонимен

преди 1 година

До (-_-) "А за генерал Колев не съм чул през живота си" Нормално е. А дали си или не си личи. Отдалеч. :))))

98

(-_-)

преди 1 година

Аз моето дупе не давам нито на американци, нито на руснаци! А за генерал Колев не съм чул през живота си. Обаче има разни други генерали и прочие, от които имаме Александър Невски и някакъв цар освободител се мъдри посред София.. Ама.. Какво ли значение има историята..

97

мдааа

преди 1 година

Между 1989 и 1991 всички номенклатурчици и семействата им в бившия соц лагер трябваше да бъдат избити!!! Сега света щеше да е едно много, много по добро място!!!!

96

Анонимен

преди 1 година

До (-_-) "Рашистан винаги е бил по-добре, особено в големите градове" Майко мила. :))))) Даже и в големите им градове преобладават мизерните Брежневки, Хрушчовки, а сега и ***. Градските пространства с изключение на идеалния център, изглеждат като тези в България в края на 80те и началото на 90те. В малките градове и население места пък е ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ. Перник изглежда като Сен Тропе пред тях. :)))

95

(-_-)

преди 1 година

А, не са стан, щото нямат комплекса от турците. Там е друго. Много и необятно ей това разберете! Жалката ни страна с ограничен ресурс и дупедавска политика не може да им стъпи на най-избушения зил, въоръжен с ракети от времето на съюза. Ще ни пердашат само с военния си оркестър..

94

Ром'с

преди 1 година

Ако сте малко повече чели в детството, то трябва да знаете откъде идва това с пионерчетата и.... Ама освен зомбиране,май нищо друго не ви влиза в кратуни те.. Вие сте консуматорско потекло с малки исключения ....) А видимо и авторката не е в час, та затова и пише тези глупости или и просто плащат за това...

93

АнонимеН

преди 1 година

НЕ СЕ КАЗВАТ ПИОНЕРЧЕТА ВЕЧЕ А СА ПУТИНЕРЧЕТА!

92

Грешка

преди 1 година

Джуджето го е СТРАХ от младите!!! И по начина по който си мисли, че ще ги подчини...хаха няма да стане. Когато в България беше така, намирахме начини да се бунтуваме от ограниченията. Тойно слушахме музика , четяхме книги които бяха забранени, носехме дънки и дълги коси и др Просто искахме да опознаем света такъв какъвто е, а не какъвто се опитваха да ни го показват. Беше пълен провал, ПРОВАЛ ще бъде и сега!!!

91

Космонавт

преди 1 година

Червената връзка на врата значи "Готов за заколение". Вече са запланувани за умирачка в някое нахлуване в чужда държава след 20-ина години. Бурятите и якутите които изгоряха в танковяете и наторяват земята на Украйна, също са връзвали с гордост червената връзка.

90

(-_-)

преди 1 година

Рашистан винаги е бил по-добре, особено в големите градове. Имат си и мизерията, но ще се оправят, защото разполагат със своите природни ресурси. А ние сме просто един клозет, в който се изхожда цяла Европа. Не ги харесвам, още по-малко американците.. Въпросът, който поставих е къде сме ние в тая игра?

89

До 99

преди 1 година

Това ли сънува вчера вечерта или това са мечтите?)

88

Дааа

преди 1 година

Дааа по стъпките на един германец който така направи с децата.Промиване на мозъци от рано е най-траино.Наще рукофили 99 процента са били чавдарчета,пионерчета и комсомолци а някой и агенти.Ненормална работа.

87

Анонимен

преди 1 година

До (-_-) - абе кажи си, че рашистан е 1 милион пъти по-добре от нас. Оставаше поне някой да ти вярва (има и такива). Цифрите не лъжат, а те показват, че рашистан вече не само е с по-нисък стандарт на живот (което беше така и преди), но и държавата им вече с целия газ и петрол е по-бедна на глава от населението от България (което си е невероятно постижение предвид това, че ние сме най-бедните в ЕС).

86

Космонавт

преди 1 година

"Защо се възроди движението на пионерчетата?" Нарича се цикличност. Всичко се повтаря от хиляди години, всеки път в различна опаковка. Обикновенна програмация на деца, също като училището и нещата които учат малките - 100% лъжи и ненужни безмислици.

85

(-_-)

преди 1 година

Глупости, за това изкупиха сумати имоти по морето, нали? Това, което е Русия е същото, което е при нас, но умножено по хиляда, даже 100К, с тая разлика, че не предадоха националните си богатства на запада. В това е и големия проблем и за това Путин е толкова лош.

84

Българин

преди 1 година

Това е минало...минал съм по този път. И наистина едно време ако не си комсомолец, нямаш право на висше образование. Всичко беше насила и задължително. Опитваха се да ни управляват мисленето, живота, мечтите, желанията. Е НЕ БЛАГОДАРЯ!!! Има и други начини да поведеш младите след себе си!!! Насила хубост НЕ СТАВА!!! Демокрацията и свободата са едно по-добро място. Добре, че сме в ЕС!!! Никога повече назад!!

83

Анонимен

преди 1 година

До (-_-) - "изправящата се на крака Русия" Ти чуваш ли се?! Рашистан се е засилил по нанадолнището. Досега хората там бяха по-бедни и от нас (при това в пъти - около 2), сега вече не знам колко, но бвп-то им на глава от населението е дори под българското. Това трябва да ти говори много.

82

(-_-)

преди 1 година

Промитите мозъци някак не схващат какво се случва в Украйна и кой е на страната на справедливостта.. Жалко! Нима най-корумпираната страна, в която беше извършен държавен преврат е тази, която подкрепяте? Нима хората от Крим и Донбас са някакви терористи, които искат да съсипят демокрацията? Нима не разбирате, че Украйна се ползва за оръжие срещу изправящата се на крака Русия?