87

Анонимен

преди 1 година

Мюнхен понижава температурата на обществените си басейни. Кьолн намали уличното си осветление. Хамбург ще пуска топла вода само в определени часове на деня. Vonovia SE, най-големият наемодател в Германия започва да намалява нощната температура в апартаментите до 17 градуса по Целзий.

86

Анонимен

преди 1 година

Много са нагли американците, това племе създава конфликти по цял свят за да има на кого да си продава оръжията. Онзи горе ще им даде заслуженото.

85

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 120 "Вероятно и Хитлер е мислел така." Много подходящо сравнение. Путин и Адолф са като еднояйчни близнаци. :))))

84

Анонимен

преди 1 година

115. Вероятно и Хитлер е мислел така. Освен това никой не воюва с леки автомобили. Освен ако няма нищо друго, както 3 свят.

83

Анонимен

преди 1 година

600 хилядна армия, най-голямата и най-мощната в Европа след турската, сравнима по мощ с турската натовска армия. Западът 8 години я финансира и обучава, наляха 60 милиарда долара, със собствена военна индустрия сама си произвежда оръжия. И Рисия с ограничен военен контингент, три пъти по-малоброен и видя сметката за 3 месеца.

82

Анонимен

преди 1 година

Една система HIMARS вече даде фира.

81

Анонимен

преди 1 година

Бе оръжия може да няма, ама 500 човека жив щит в завода на Кока Кола в Авдеевка са гарантирани, имало и много деца, да няма учудени.

80

Анонимен

преди 1 година

Както при всяка война, оръжия/боеприпаси, колкото и да са натрупани, свършват по-бързо отколкото военната индустрия може да ги възстанови. Въпросът е по-скоро икономически. Важи за всяка страна, па да видим...

79

Анонимен

преди 1 година

Сравнението между Запада и Рашистан е, като последният модел на Мерцедес (2022г.) и Москвич Алеко (от 1993г.)...Познайте кой ще спечели? Ха-ха-ха!

78

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 113 "Путин винаги държи на думата си," През 2007 Путин обеща на руснаците, че през 2020 средната им заплата ще е като в Португалия. Само не им каза, че ще е като на Португалия, но в рублей.. :)))) Иначе си държи на думата де :))))

77

Анонимен

преди 1 година

Путин още на 9ти май 2021г. на парада на победата предупреди на Червения площад, че в зоните на влияние на Русия правилата се определят само и единствено от Русия. И Путин удържа на думата си. Путин винаги държи на думата си, и винаги става това, което Путин казва. Украйна имаше 10 месеца да въведе държавата си спрямо правилата на Русия, а сега реват. Да се готвят следващите са източна Европа, Путин още декемрви 2021 година обясни на САЩ какви са правилата за източна Европа.

76

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 106 "Какво се вайкат сега че и техните свършили?" Кои техни са свършили? :))))) Дай примери :))))

75

Анонимен

преди 1 година

на ход са Генерал Мраз и Генерал Глад. Запада да мисли какви резерви ще изкара! -----///------ Мраз има на северозапад от Харков, в половината Украйна климатът е като в България. В България тази година имаше само 10 дни мраз .

74

Анонимен

преди 1 година

До Бай Иван Западните военни компаниии питат колко оръжие искат правителствата им. Тва означава, че Запада сега започва. Още не е разгрял. Дано и просия е в същата кондиция. :))))

73

Анонимен

преди 1 година

Чакай не, нали на Русия й свършиха ракетите преди 3 месеца? Какво се вайкат сега че и техните свършили? Хахахах.

72

Голям ташак, а!

преди 1 година

САЩ имат военен бюджет 760$ милирарда, ЕС харчат 350$ милиарда за оръжия - общо НАТО 1.1 трилион за оръжия. Русия има... 66 милиарда за оръжия - близо 20 пъти по малко. А на България и разпраха *** със старите американски фърчила за милиарди. И сега на европейците им казват, Русия почна война в Украйна, този 1 трилион не е достатъчен срещу 66 милиарда на Русия, затова трябва да обеднеете още, да гладувате и да студувате, а в Украйна нищо не можем да направим.

71

Анонимен

преди 1 година

Щеше ли Русия да атакува, ако Запада все повече не застрашаваше границите й, разполагайки самия Запад оръжия все по-близко до нейните граници. В света, трябва да има баланс, а не надмощие, както и буферни зони, в които никой да няма влияние. Такава е Украйна.

70

Анонимен

преди 1 година

Ще бъде много по-тежко отколкото 90те в Русия. Тогава в Русия имаше голяма престъпност и разграбване, но винаги е имало достатъчно топло и продоволствия, руснаците не са гладували и студували. Сега обаче европейците ще гладуват и ще студуват и ще има война между мигрантите за място под слънцето, най-вече между мюсюлманската диаспора и украинската мафия която изцяло ще се изнесе в ЕС след като Русия прочисти Украйна.

69

Анонимен

преди 1 година

"Запасите от оръжия на Запада не са проектирани да поддържат продължителен конфрикт. Цялата индустрия сега е изправена пред недостиг на компоненти" - а Русия дори още не е започнала да воюва!

68

Алекси Лалас

преди 1 година

САЩ има АнтиГравитационен двигател , има вещество АнтиМатерия Черна дупка с размери на топче. Има и МагнетоХидроДинамичен двигател като този от филма "Червения Октомври" .Има и Неутронна Вакуумна Бомба . Има и Светлинен Скоростен Звезден двигател , има и Звезден Телепорт тип "СТАРГЕЙТ" (УормХолл=Червеева Дупка) !!...БОБ ЛАЗАР и РИЧАРД СИРЕТТ всичко което са извадили от Зона 51 -- Е ВЯРНООО !.....Гледайте ги в Ю Туба .