234

...

преди 1 година

... Не вярвам, дори ако каже, че обича внуците си...

233

Алекс

преди 1 година

Когато не управляваш и не носиш отговорност,може да предлагаш всякакви тавани и покриви.

232

Анонимен

преди 1 година

Навсякъде по министерствата стоят герберчета на ключови позиции... каква промяна е очаквал някой?

231

Анонимен

преди 1 година

И леба да стане 1.20лв. и пилето 2.50, иначе нема да гласуваме за Бочето!

230

Анонимен

преди 1 година

Стига с тези машини, в 21 век се гласува на машини, хартията е от миналия век. Вече са смешни с това празно говорене. Защо не казва нищо за лабораториите на храните, там силно мълчи.

229

ха ха

преди 1 година

Помислих таван на пенсиите,както беше при вас...

228

Калина

преди 1 година

Ох Боже,тия от ,,промяната" са като кречетала, крякат едни и същи п.Ро с т.о.т.ии.Какво умно човек може да чуе от-чалгари,наркомани,сексуални сбърканяци,пияници, нагли посредственици ,мошеници

227

Анонимен

преди 1 година

До Аз - и защо не ги изчегърта досега, какво прави ти ве Аз!

226

Момче от наШто село

преди 1 година

Борисов , я припомни на калпавия матриЯл от кои точно 3 кризи си го вадил ?Щото докато беше на власт , тая клета държава задълба много под дъното - моралното , политическото , икономическото .Но затуй пък теб и ГЕРБ по наглост и безочие никой не може да ви стигне !

225

Ай завалията

преди 1 година

плаче за 25 ст. отстъпка и на него. *** да им тегли майните и да си купи бензиностанция - негова си и няма да им играе по свирката. Горкия човечец.

224

Аз

преди 1 година

Абе нашио навсякъде по мин министерствата все още седят твоите калинки с по 5000 лева заплата, а не могат да си напишат името без грешки!

223

Анонимен

преди 1 година

Бойко, отиди да видиш как изглежда Унгария и после се сравнявай с Орбан

222

Анонимен

преди 1 година

Това , което ще направиш е да сложиш таван на заплатите и пенсиите ни .Колко си отчаен че лъжеш така, крадлив толуп !И на световната борса ли ще намалиш цените? А може да ни плащаш горивата с откраднатите от ГЕРБ пари!

221

Ха-ха-ха

преди 1 година

И да пазите Борисов, защото няма кой да ви върже норматива! Идете поне да ви напишат нови опорки, че тия от две години вече се изтъркаха! Обикновена примитивна помия!

220

Анонимен

преди 1 година

Д-р Гълъбова,приберете го тоя,защото е опасен за нашето здраве.

219

Анонимен

преди 1 година

Тоз като цирей - ту изчезне ту се появи! Няма лекарство за такива!

218

Истукан

преди 1 година

Да не се окаже, че при ГЕРБ цените ще са още по-високи от сегашните?

217

Анонимен

преди 1 година

Взимайте си касовите бонове от бензиностанциите и направо в Банкя. Разликата над 2,70 лв. за литър гориво си я взимате направо от Бацо. Касата се намира пред зайчарника. Мирише малко, ама ще траете, все пак пари ще взимате!!!

216

ПроСоТо

преди 1 година

м/у другото,Тиквата ЩЕ бъде похарчен!..От тия,които го инсталираха,когато имаха нужда от него...СЕГА пробутват НОВИТЕ мажоретки и за да повдигнат имиджа им,ще жертват Мутрьото,защото цялата нация вече не го трае..Той го знае това много добре и за това се гърчи в опита си да отложи наказанието..Външно,като най-демонстративно ПОДКРЕПЯ изгонването на руските дипломати и ПОДКРЕПАТА му да дадем оръжие на Украйна..Вътрешно-като се прави на "много загрижен за народа"..НО:-Късно е,Мутро,резето хлопна!

215

Анонимен

преди 1 година

Шейха КРАДИ МАРКО БОРИСОФ от неговия личен петролен кладенец..към личната си рафинерия..и на неговите бензиностанции ще подарява ей така от добро сърце..пък нека цял свят да завижда..ЧЕКМЕДЖЯН дет е свикнал само от схеми да пълни- сега бил плащал и той и лизинг и данъци и т.н..айде бе - тоя в последните 30г само събира комисионни,кради и щави..да дава ...да плаща хич него вервам