49

777

преди 1 година

Тези полицай, които са го прикривали да се изправят до него в съда!

48

Анонимен

преди 1 година

Онзи тук пак пусна лъжата, че Георги Константинов Семерджиев е роднина на генерал Семерджиев. Георги Семерджиев е възпитаник на демокрацията и на демократите. Затова е толкова нагъл.

47

Haha

преди 1 година

То който е решил да кара кола ще кара, това че ще му конфискуват една или две не е от значение, коли бол. Затвор трябва за подобни рецидивисти, ако беше вътре нямаше да кара, съответно, нямаше да има катастрофа. Това е единственото, което е било възможно да се направи, за да се предотврати станалото. Няма друга истина.

46

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 32 Като рецидивистът Джордж Флойд. :-)

45

Анонимен

преди 1 година

Не е предвидима тоя са го спряли на 10 уни тази година излязал е положетелен за метамфети и човека си е избягал после не са го търсили даже за да се стигне до тук само да намерят ушевите, които са му правили теста и после са си казали"абе какво ще го гоним дай да си клатим краката". Ако не са те виновни значи директния им началник е виновен и подлежи на уволнение.

44

Капоне в пенсия

преди 1 година

Старата мафия отиде в ъгъла . Сега идват новите попълнения . Новите наследници на новата мафия. Сега се почва .

43

Асан

преди 1 година

Ква катастрофа Гошо е отвлечен :)))

42

Анонимен

преди 1 година

Не само предвидима , но и предопределена. Да юркаш на макс мощен джип по завоите и тесните улици, където на всеки пет метра има сфетофари и пешеходци и други коли? Да не говорим, че на нашите булеварди само името им е гръмко. Иначе това са по-скоро някакви квартални улички.

41

Анонимен

преди 1 година

В МВР откъде идват кадрите не е ли от нас?

40

Арена България

преди 1 година

Когато ви газят бабаити , няма да стоите на едно място. Хората толкова пари да наляли в скъпи коли. Размърдайте се малко . Доставете им удоволствие и не бъдете лесна мишена. Не всеки ще има щастието да бъде размазан с Q7.

39

Анонимен

преди 1 година

Кое е по-добре да управляваш неадекватен милиони или да караш автомобил?

38

емигрант

преди 1 година

В България смъртното наказание е наложително!Нима този из*род без да иска е употребявал наркотици и е продавал на деца?Кой го е отвлякъл със сигнална лампа в неговата кола,на кои кадри от камери някой го гони?Полицайката трябва да бъде осъдена със същият размер на присъда като на този убиец-наркоман и след като няма смъртно наказание,тогава има"до живот"без право на замяна,за отнет живот с умисъл само това е справедливото наказание,но дори и то не може да замени мъката на родителите на жертвите.

37

Мтм

преди 1 година

Нищо няма да стане. Ще си татуират по още една резка . По точно даже по две за всеки трофей по една.

36

Анонимен

преди 1 година

Пък в НС и МС, ако им направят тестове трябва да ги закрием щот да управляваш държава друсан е по-лошо от това да караш автомобил много повече щети можеш да направиш.

35

dasdasdas

преди 1 година

Обаче, всички пропускат ЗАСПАЛИЯ бакшиш! Срещу него лети автомобил с включена светлинна сигнализация. Той няма как да знае, дали е линейка или надрусан *** и въпреки това се изпречва пред него най-безцеремонно. Защото и бакшишите са една шайка некадърници....

34

Анонимен

преди 1 година

Има значение и кога е друсал щот е възможно(малоко вероятно) да е шмъркал преди 1 седмица и ак да му излезе, ама реално няма никакво въздействие. Например, ако си пил преди една седмица няма да излезе нищо, но, ако си шмъркал може и да излезе въпреки, че не си друсан, а има остатъци от една седмица останали. Тоест се поставят всички под общ знаменател, а е публична тайна, че голяма част от населението си шмърка, но не значи, че всички карат под въздействиео на наркотици.

33

Друг ръп.

преди 1 година

Всичко може да се предвиди. И националната катастрофа дето ни вкараха можеше . Ама трябва си и акъл. И то общонационален акъл. Тоя рп е лакмус за обществото .

32

Анонимен

преди 1 година

Пуснете депутатите иФатмака в тунела на Витиня и дайте една джипка на този наркоман да лети, лети, лети в тунела.

31

Анонимен

преди 1 година

На запад такива като този които са хванати да шофират дрогирани ги "оправят" по съкратената процедура.

30

Iordan Ivanov Geolog

преди 1 година

Експерти да огелдат убииството на Милен Цветков от обемно обсебени пси блокиран водач .Вижда се ясно дигитално холограмния обем около автомобила и водача от активизирано дигитално хологрмано оръжия с включен пси блокаж над водача. Преди година бях атакуван с подобно оръжиe 12 минути след като ми залепиха два холограмни стикера на предно стъкло в пункт за тех преглед.Блокирах стикера за тех преглед с хартиена лепенка на стъклото пред него.