7

Анонимен

преди 1 година

Наистина, сладко и добро момиче изглежда. Последният й статус "най-доброто предстои". Дано, миличка, си на по-добро място!

6

Анонимен

преди 1 година

Абе тегава работа предстои за съда, ама споко - ще се точи делото годинка две и после някой съдия ще си купи вила в Гърция... Жорко има и парите, има и връзките... Все пак наше момче е!!! Доказан играч на брендо, а брендо на баце... Тегаво се получи ама всяко чудо за теи дни..Каскета още кара влака тъй че няма ядове - ще потулим нещата... Оня дет затри М.Цветков къде е?!? Май май си е свободен гражданин на Република България нали?

5

Анонимен

преди 1 година

Една ли згазил само рецидевиста, или некоя е починала в жипката, затова са две жертвите ? :)

4

Вуйчо Ваньо

преди 1 година

В българския език има дума за човек загубил половинката си - вдовец/вдовица,има дума и за този,който е загубил родителите си - сирак, но няма дума за човек загубил детето си,зашото това е най-страшното... Няма такава дума във всички езици.Искрени съболезнования на родителите на тези деца!!!! Мъката е огромна! А Симона Раддева най-добре да се гръмне,ако И е останала малко съвест.

3

До 4

преди 1 година

След 12 години ср а нье в МВР, трудно се почиства. Тая не я е назначил Рашков. Назначена е по времето на Ицо Носа - наркодилър от Кюстендил.

2

Анонимен

преди 1 година

Е тогава кво е правила в жипа на наркоса?

1

Анонимен

преди 1 година

Важното е, че на полицайката-наркоманката съвестта й е ''чиста''.