61

Зозо

преди 1 година

Хахахааааа.............Русия ще постави на бойно дежурство първата партида от "Сармат" - наскоро тестваната междуконтинентална балистична ракета - преди края на годината, каза Путин..................... Тук най-важното е ЩЕ :))))))))))))))))))) А новата Волга кога??????????????????????????????????? Пълен резил :))))))))))))))))))))))))))))))))))))

60

Анонимен

преди 1 година

"Ти конкретно към коя конкретна информация дадена от сериозни западни медии имаш забележки?" - а ти дай определение на "сериозни западни медии", да не взема да питам WSJ, например, а той да не покрива представата ти за сериозен?

59

До Боби

преди 1 година

Няма значение колко губят украинците. Ти тях не ги мисли. Въпросът е защо вярваш на руската информация за руските загуби? Преди повече от месец имаше информация от Христо Гроздев от Белинкет, че руснаците имат над 10.000 убити. А и дори да са твоите цифри - струва ли си на хиляди хора да умират за да може Путин да се прави на Хитлер? Прочети историята на Европа 1936-1939та. 1 към 1. Разлика няма да намериш.

58

Анонимен

преди 1 година

Впрочем, руснаците не знаят че ще ги мобилизират, явно нямат достъп до Сураттефтера, но украинците ги гонят където ги видят, за да им връчат призовките. Обявена е шестата мобилизация!

57

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 66 "А всички английски и немски медии САМО И ЕДИНСТВЕНО ТЕ казват истината! Нали така...КРАВАРЧЕ?" Ти конкретно към коя конкретна информация дадена от сериозни западни медии имаш забележки? Посочи примери.

56

Това е

преди 1 година

Да го кажем по-просто: бувкално ВСИЧКО, което украинските медии твърдят, е ЛЪЖА. Същото го повтарят повечето западни, български............ С това оправдават огромните продажби на оръжие!

55

До Гост

преди 1 година

"...това е психологическа операция на украинските служби, които имат право и се занимават естествено с контрапропаганда, включително с такава като тези слухове. Това не означава, че Путин е в чудесно здраве, коментира в предаването Тази сутрин разследващият журналист Христо Грозев по проекта Белингкат." - толкова за "вярната" информация! Само в този сайт, Путин го оплакаха поне 30 пъти за 10 дни!

54

Анонимен

преди 1 година

До Боби "По данни на които може да се вярва" Верно? И кой е източника на тия данни? :)

53

Фалшиви новини

преди 1 година

То бива манипулации.... дайте цялата информация и всички факти! Стига с полуистини!

52

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 62 Всеки ден руската армия унищожава напълно и окончателно украинските ВВС. Това е най-лесното нещо на света и руснаците го доказват. Вече са го правили около 50 пъти. Нещо като с отказването от пушенето.

51

Анонимен

преди 1 година

До Гост Да го кажем по-просто: бувкално ВСИЧКО, което руските държавни медии твърдят, е ЛЪЖА.

50

Анонимен

преди 1 година

Да, дреболия е - няколко укри са се срещнали със създателя, отделно малко техика - дрончета, РСЗО, М777... а и 3 самолетчета! След минали път, вчерашното наистина е дреболия!

49

Гост

преди 1 година

Като ми говорите за брюкселска цензура - русия е на първо място в Света по запитвания към Гугъл за отстраняване на информация. Някъде 40 пъти повече отколкото Германия например. А руската "информация" трябва да се цензурира защото са масово откровени лъжи. Нека да напомня "правим учение, няма да нападаме". "Зелените човечета в Крим не са руски военни".

48

Анонимен

преди 1 година

До Зов от Забайкалието Ти какво научи от твоите "източници"? Че Путин е най-красивия мъж в Русия ли?

47

Анонимен

преди 1 година

С тия успехи на руснаците, пак 7-8 тьотки ще се борят за един пиян мужик.

46

Асан

преди 1 година

Русия може да "потопи" Великобритания "веднъж завинаги" с ядрен ракетен удар :)))

45

Асан

преди 1 година

Змийский остров Наш :)))

44

Гост

преди 1 година

След като руснаците се смятат за по-умни от американците, защо не се научиха от опита на американците във Виетнам и в Афганистан последните 20 години? Ако си по-умен няма да повтаряш едни и същи грешки. Украйна няма да се предаде, но руснаците ще се самоубият в Украйна. Десетки хиляди трупа. Десетки хиляди инвалида. И това е за 4 месеца. А ако руснаците не се откажат, може да продължи години. А тези които се върнат ще са с психически травми и ще свършат наркомани или алкохолици.

43

123

преди 1 година

Руснаците живеят и бродят по тази земя само за беля на човечеството.

42

Анонимен

преди 1 година

Рушистите смело удрят украински ракети със своите самолети, рушистите смело умножават по нула своите бойни кораби, рушистите успяха да спрат две ракети Нептун само със своя крайцер Москва! Виждате Предела на най-добрата инженерна и политическа наука.