18

ОФ

преди 1 година

Не издребнявайте, дами. Казкво тук значи някаква си бъълива Литва? Обърнете внимание на това, как чрез намалялите доставки на газ за Еесовската Зона, Президентът Путин влияе на еврoхeйските политически решения: днес разбрахме, че властите на Франция, ФРГ и Италия са отказали оперативни доставки на оръжия за ВСУ.

17

Петров

преди 1 година

Украинците начело с наркопрезидента си Зеленски воюват за да угодят на американците. Бългерианите ромейниъни, литуанианс се съревновават с тях кой да бъде любимата жена на Байдън.

16

Анонимен

преди 1 година

Русия не може да атакува донбас защото той е част от русия, както и украйна скоро ще стане район на русия и всичко ще приключи

15

Анонимен

преди 1 година

Войната продължава - дотук 3 пъти по дълго от пресметнатото време. Путин затъва в блатото и се държи / харчи държавен ресурс / вече само на инат. Краят е предизвестен, пита се се само колко още беди може да докара кремълското кагебейче на света. Накрая водкаджиите ще си платят сметката, голяма част от нея, заради липсата на акъл и смелост

14

Факт

преди 1 година

Кремълският пcиxoпат съсипа нормалния живот в почти всички европейски държави и буквално този на Русия и Украйна...

13

Петров

преди 1 година

Там където е Русия НАТО не смее да пита изпраща украинци, литовци, романци, бългериани и други лакеи.

12

СПОРЕД МЕН,

преди 1 година

Там, където е НАТО, Путин не смее да пипа, само се ежи и потропва с краче! Малката Литва е редовен член на НАТО. Освен това Литва и Полша са приятелски държави от векове.

11

Петров

преди 1 година

Наше дело правое! Враг будет разбит! Победа будет за нами!

10

Анонимен

преди 1 година

Никой не е длъжен да изпълнява наложените от краварите санкции, освен ако не е зависим от тях.

9

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен - Какво ще кажете за Русия която с население 144 милиона има много повече оръжие от икономически много по силна Европа с пет пъти по голямо население (750 мил.)? - ___ - Може да се каже само, че империалистическа и фашистка русия се е готвила за световна война, да заграбва чужди територии. Сега вече светът ще обръща повече внимание на агресивната руска лакомия!

8

Анонимен

преди 1 година

И Литва иска да спечели Евровизия.

7

Анонимен

преди 1 година

украинските партизани са британски и вдяакви други наемници

6

Дядо Соци

преди 1 година

Нищо чудно. Чудно ще бъде ако руснаците си съберат партакешите и се махнат от Украйна. И да възтановят всичко което са разрушили.

5

Зеленски

преди 1 година

Веднага да ни се изпратят нови влакове за ваша сметка. Макрончо, разберете се там със Шолц TGV-та ли да бъдат или Сименси. Аре гледайте да не закъснявате с доставките да не се шамарим.

4

така ще стане

преди 1 година

Народът на Русия окрилен от икономическия подем след Елцин повярва,че Путин е гуру.....Сега ще разбере,че това не вярно....меко казано.....Аз лично съжалявам руснаците, но истината е ,че ВСЕКИ НАРОД СИ ЗАСЛУЖАВА СЪДБАТА.

3

анонимен

преди 1 година

май и литва се готви да литне....

2

77

преди 1 година

До Анонимен И от къде имеш инфо. за ъкраински партизани? Четейки украинските глупости, не се сдобиваш с информация, а с пропагандна лъжа.

1

Анонимен

преди 1 година

В същото време украински партизани не позволяват на руските окупационни войски да удържат завладените територии.Наблюдава се масова партизанска активност.