179

народът

преди 1 година

ВСИЧКИ РАЗБРАХА КАК ВЪЗРАЖДАНЕ ДЕЙСТВАТ КАТО АТАКА, ГЛЕДАТ ИЗГОДА И НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ НЯМА ДА СА В ПАРЛАМЕНТА ...

178

Анонимен

преди 1 година

Биий БСП докато посинее биий ДБ докато почервенее ДВЕТЕ ПАРТИИ СЕ КАЗВАТ БКП

177

123

преди 1 година

Копейкин е бледо копие на Волен Сидеров. Вече и циркаджиите не квито бяха едно време - съсипаха я тая държава :))

176

Анонимен

преди 1 година

Политиците, чиито протести са само платени и докарани с автобуси, не могат да си представят, че хората могат да излязат на площада просто така, напълно безплатно, както направиха вчера, както ще направят и днес. Хората излизат заради надеждите си. Заради достойнството си. Заради страната си.

175

Анонимен

преди 1 година

Как се е надул Костадин Костадинов.

174

Анонимен

преди 1 година

182 Копейкин не е виновен за пагубната, за държавата политика на ПП, даже напротив, заради нея, набра скорост. Защо Киро не изпрати оръжие на Украйна? Защо не изгони Митрофатова? Защо остави фирми на БСП да богатеят? Заради БСП, сега ще трябва да понесе негативните от това. Който се събере с БСП загива.

173

ДДРОнег

преди 1 година

копейкин, който служи вярно на русия, обвинява други в същия грях :) :) :) :) :)

172

Анонимен

преди 1 година

181 то че ПП се държат като тоталитарни лидери е всеизвестен факт. То не беше знаете къде е вратата, то не беше ще си говоря каквото искам, то не е Аз, Аз и пак Аз. Но ела да видиш във форумите какво е. Неговите симпатизанти явно решиха, че са хватлнали Бог за шлифера, защото директно заплашват всеки инакомислещ със саморазправа. Щели да ни издирят, да ни пребият. А колко пъти са ме пращали в Белене, идея си нямаш. Ей за това ПП се разкарва от властта. Демокрация налагат, ала с тоталитаризъм.

171

Анонимен

преди 1 година

Възраждане казват истината и точно затова Божанков се беше разпенил около устата да се чуди каква обида да хвърли, понеже не може да обори казаното

170

Анонимен

преди 1 година

ПП станаха фашисти, упражняват диктат, кой как да гласува. Заплашват и притискат депутати, да предадат партиите си и да преминат на тяхна страна. Позор. Удар по демокрацията и парламентаризма в България. Какво доживяхме!

169

Анонимен

преди 1 година

Кирил изобщо не трябваше да става премиер. Човек който нарушава Конституцията е такъв, който ще наруши всеки друг закон. Човек, който се хили и подиграва с духа на Конституцията е човек, който ще се подиграе с дyха на народа. Вчера видяхме доказателство за това. Кирил нахъси Възраждане срещу ДПС, при това абсолютно съзнателно. Знаейки че това е националистическа и русофилска партия и знаейки че в ДПС са предимно мюсюлмани с НАТОвска ориентировка. Ето това е национално предателство и вие го видях

168

ДО Анономните !

преди 1 година

И какво се изцепи Баце : ''Тия крадът повече от НАС ''...!?Герб ''никога'' не са крадяли !!!!

167

Анонимен

преди 1 година

ПП застрашава демокрацията и парламентаризма в България. Киро ментата и Василев командват, еднолично, без да информират дори съпартийци, коалиционни партньори, камо ли, опозицията. Която игнорираха, а с нея и огромния й електорат български граждани. Минчев изпълняваше командите на КироВасилев, затова бе сменен. ПП не приеха законите, с които да проведат реформи. Стимулираха инфлацията, вместо да я спрат. Продадоха външно на чужди интереси. Възпрепятстват законен вот на недоверие. Отиваме на избо

166

Анонимен

преди 1 година

И тази коалиция като предишната хич не ще и да чуе да пусне кокъла. 30 и няколко години всички яко се борят с корупцията а всеки който е бил във властта или депутат рязко му се покачва платежоспособноста! Как никой за тези години не каза, че не трябва да има такива пропаст между Мин. Пенсия, Детски Надбавки и ДуПеДаВсКиТе ЗаПлАтИ, как винаги когато управляващите са заплашени от предсрочни избори предвещават, че е възможно да няма пари за пенсии, но никога няма проблем с депутатските заплати???

165

Анонимен

преди 1 година

Нинова прави помен с чужда пита !И БСП са като ИТН , дали ще прескочат 4-те %-та !

164

Анонимен

преди 1 година

ДПС, ИТН и ГЕРБ-СДС не са коалиция, те просто гласуваха еднакво, против продажбите лъжци и некадърници от ПП, забранено ли, е?

163

Анонимен

преди 1 година

Долу жълтопаветната диктатура

162

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен--164 Сигурен ли сте , че ИТН някога ще помиришат НС ?

161

Анонимен

преди 1 година

ПП застрашава демокрацията и парламентаризма в България. Киро ментата и Василев командват, еднолично, без да информират дори съперници, коалиционни партньори, камо ли, опозицията. Която игнорираха, а с нея и огромния й електорат български граждани. Минчев изпълняваше командите на КироВасилев, затова бе сменен. ПП не приеха законите, с които да проведат реформи. Стимулираха инфлацията, вместо да я спрат. Продадоха външно на чужди интереси. Възпрепятстват законен вот на недоверие. Отиваме на избор

160

Булгар

преди 1 година

голема свoлач са тия от вазраждене бре..... един файтон тапунгeри!! :Д :Д