25

абе

преди 1 година

какъв дядовия ми търсят там - айде в сибир на научна конференция!

24

доброволци

преди 1 година

ми доброволните войници да спасяват Йемен примерно от САЩ и там не е много справедливо положението

23

Анонимен

преди 1 година

Не стига че си примирив ами асоциален. Имам и друга дума но ще се въздържа от добро възпитание. Не ми се сърди но сам си си сложил този ник.

22

Асоциален Примитив

преди 1 година

До Хайде, хайде Рускоезични? И такава раса ли има вече? Какво стана със славянската лудост?

21

Асоциален Примитив

преди 1 година

И как са от американската армия щом са бивши военни и доброволци. Смрадливите блатници са заловили дедовия ми. Ще има ли статистика колко мордорци дават фира в Сирия след като ги заловят?

20

Хайде, хайде

преди 1 година

Каква дипломация, какъв скандал? Граждани с американство поданство се включили по своя воля с ясно и пълно съзнание в убиването на рускоезични. Американското правителство не ги е пратило там. Според законите на въпросната република може да получат смъртно наказание и то да бъде изпълнено. Къде е проблемът?

19

дада

преди 1 година

този пък форумец "познат манталитет" ... абе ментално разстройство ли имате господине?

18

хей

преди 1 година

американски и британски "доброволни" войници пък независимост на Украйна от Русия... абе наред ли сте с мисленето географията историята!?

17

Анонимен

преди 1 година

"Доколкото ми е познат дивашкия москалски манталитет, сега ще опитат да ползват американските граждани (а не военослужещи) за заложници. С което още повече ще ядосат САЩ." - не брат, споко, не ги държат заложници. Пращат ги в ДНР и в момента в който си признаят, че са участвали дори и като медик ги осъждат на смърт както направиха там с едни двама англичани. Все пак в ДНР живеят до скорошни украинци, а те виждаш и от двете страни на фронта са готови да се избиват едни други без скрупули вече 8г.

16

Шаши

преди 1 година

От обясненията разбрахме, че 10 американеца могат да се окопаят докато лети снаряд. И могат да заменят тежка минна техника. Дърпали са ги с БТР за кларковете от дупката.

15

Анонимен

преди 1 година

"Украйна има двустранен договор за военна помощ със САЩ. Понеже НАТО се офлянкваше, САЩ пое ангажимент да им е съюзник. Така че напразно се радвахте,че европействащите глу пендери не приеха Украйна в Североатлантическия пакт." - и като казваш договор е хубаво да споменеш, че САЩ им пращат предимно пари, а не оръжия, за да държат украинските политици под контрол. Къде са 40те милиарда питаш? На месец по 1.5 в замяна на зърно. Няма зърно - няма оръжия.

14

Анонимен

преди 1 година

Сата НАТО. Говори си спокойно. Това че казваш САЩ не означава че държавата е същата. В цял свят има промени. Дали ще остане цял този САЩ. Или ще има Майдан в някои щати.

13

Анонимен

преди 1 година

"Украйна има двустранен договор за военна помощ със САЩ. Понеже НАТО се офлянкваше, САЩ пое ангажимент да им е съюзник. Така че напразно се радвахте,че европействащите глу пендери не приеха Украйна в Североатлантическия пакт." - пропускаш да споменеш, че САЩ са собственик на 30% от аграрната земя на Украйна и има икономически интереси щото е корумпирала цялото правителство, докато Европа няма никва полза от това да си купува каквото и да било от САЩ като в Азия е двойно по-евтино.

12

Анонимен

преди 1 година

Те янките явно не знаят колко опасно е да се воюва в източна Европа :))) Това не е Афганистан или Ирак, по тези ширини могат да видят самият дявол :))) Едно е да воюваш срещу ***, друго си е да воюваш в Европа и то източна Европа :)))

11

Шаши

преди 1 година

Много неясно обяснение. Танка е бил далече и стрелял. Ама тези сложили мина и той я настъпил. Та, накъде са бягали? Напред или назад. Надминаха нашите партизани. Трябва да се включи в ,, Партизански повести".

10

(-_-)

преди 1 година

До 19:Ако някой нападне България, то това ще е 100% в благодарение на продажна върхушка, която предава интересите на собствения си народ. Осен това, за да нападне някой някого си има причини. В Украйна нещата са провокирани от разни САЩ и реализирани чрез държавен преврат. Всичко останало е следствие.

9

Анонимен

преди 1 година

До Сата НАТО - има договр само в твоята болна кратуна. Сащ се опитват да си вазвърнат поне част от материалните загуби, от компрометираните украински биолаборатории , но затъват все повече в блатото !

8

Анонимен

преди 1 година

"те са първите американски военнослужещи, които се озовават в ролята на руски военнопленници." - не бих ги определил като добра разменна монета... Оставят ли ги живи, се повишава вероятността да има още такива, които да си помислят, че могат да си пробват късмета. Правилно решение е ако двамата нямат деца да ги отстрелят, а ако имат тогава по 40г затвор за да имат шанса да видят децата си пораснали някой ден.

7

Виртуална Реалност

преди 1 година

Така става, когато жендъри с пушки срещнат руски войници - завършва с трагедия и сълзи за американските семейства. Жалко, че нашите жендита вярват на филмите за Рамбо и очакват и в реалноста да е така, но уви е точно обратното .

6

(-_-)

преди 1 година

Даа, поредните психично увредени хора, които са отишли да трепят на воля.. Ми намериха това, което търсят.