151

Киро

преди 2 години

Линда изглежда много готина и позитивна , кирил сьщо не очаквах подобно дьржание спрямо политиката от него - един ден бяха заедно на протестите и ми направиха много добро впечетлениеНезнам защо след като пое властта прави всичко абсолютно наобратно

150

Анонимен

преди 2 години

Скучи се това че 6 месеца никакви промени...пак е същото че и по-лошо. Явно не знаят и не разбират какво да правят.

149

Само да кажа

преди 2 години

Ако мен ме бяха изтипосали като нея на клипа, щях да се скрия поне 2 седмици от медиите. А тя тръгнала за морал да говори. Точно пък тя!

148

Е, па...

преди 2 години

А колко е морално и отговорно, г-жо Бориславова, дизелът да е 3.40,а хлябът - 2.20 лв???? Е, ако заплатите на всички нас са колкото вашата, г-жо Лена, сигурно изобщо нямаше дума да отварям, но уви, не са! Даже не се доближават до вашите доходи. Изобщо не смейте точно пък вие да говорите за морал!!!!

147

Анонимен

преди 2 години

Пак ви излъгаха, летяли били до Солун за среща със Шолц ама друг път, срещата беше тук и Кирил Петков никъде го няма нито на сминки нито в новините за посещението на Шолц в Солун.

146

Анонимен

преди 2 години

Това не е правителство, а публичен дом.

145

Ленчето

преди 2 години

г-н Кирил Петков е най-диалогичният човек, с езика прави чуда.

144

Споделен опит

преди 2 години

Киро сигурно е много добьр шом младите мацета го натискатИмах един колега всички жени го натискаха говоря си с една негова и и викам - весо сигурно е много добьр щом всички му налитате тя се засмя и каза страхотен е с език

143

Morski

преди 2 години

Абе някой да, си е спомнял Севда на Бойко да е дала поне едно интервю докато ГЕРБ бяха на власт? Тази Лека Бори Сливова не слиза от екрана! Тя ли управлява държавата, да му се не види? Тези Просто Прости не се ли усещат поне само за това?

142

Анонимен

преди 2 години

Ленка даде обяснение, че са вдигнали самолета до Солун, за да спестят всяка сек в служба на народа. Такова нахалство и аирогантност. Вкопчени за властта. Напаст. Няма отърване.

141

Анонимен

преди 2 години

Гьонсуратлък! Това е! Гугленчето, дето от два дена се въртят снимки как отключва вратата на любовна квартира с женен мъж, говори за морал!

140

Анонимен

преди 2 години

14 000 лв на месец е заплатата на Лена Бориславова.

139

Кикито

преди 2 години

Ленчето е най-симпатичният политик в България.

138

Итн

преди 2 години

Трифонов видя , че бьлгария лети по нанадолнището защо да остава в тая клалиция за пари той пари е спечелил достатъчно не с схеми и кражби а с труд

137

aa1830

преди 2 години

Лена каза, че тя и премиера имали пълна подкрепа от близките им. Как жената на Петков ги подкрепя ми е многооо интересно. Тва е да се хванеш за един парапет и да срутиш и правителство и семейство. Само Киро го може.

136

Анонимен

преди 2 години

Печелиш избори , правиш правителство в коалиция, единият от партньорите напуска , защото така смята и изведнъж ти не носиш отговорност , той бил виновен. Ех Ленче язък че си малко поне симпатична , ама с тези обвинения хептен ни взе за мезе. То не бяха ГРОБ виновни , Гешев сега ИТН. Вие света вода ненапита.

135

Анонимен

преди 2 години

Годеника и дали не се чувства неудобно

134

анонимен

преди 2 години

кирчо, от високо тежко се пада - запиши си го, няма го в харвардските книжки....захапахте сладкия кокал с помощта на фалшивите машинки, ама народа ще ви го вземе щото сте некадърни казан за ракия да управлявате, камо ли държава!

133

hasmokar

преди 2 години

Мустакатка , досущ умна очилатка.

132

Debo

преди 2 години

Тая скумрия дето я оправят по кабинетите,поне малко да се срамуваше.Да си хваща по скоро парцалите и да заминава с Киро Мулето възможно най далеч.