24

1

преди 1 година

До Анонимен-29 свършили са им памперсите.

23

До 30

преди 1 година

Ква година бе човек, ти служил ли си изобщо, те кат дойде нова техника, един месец само ще я чистят от смазка и ще разглеждат, после трябва да се обучи състава да работи с нея, една радарна система не се пуска за ден, или пък нови самолети, да не говорим за ракетите или флота,, само стрелбата с АК се учи за 20 мин, другото си иска време

22

Анонимен

преди 1 година

ако някой в Русия е планирал нещо за след половин година, значи е тотален неадекват, има 2 месеца, в които ще може нещо да се постигне, дойде ли септември отново затъване в калта, това е, която от двете армии успее да планира и проведе успешна напдателна операция до средата на юли тя ще спечели войната.

21

666

преди 1 година

То ,,успехите,, всички ги видяха.....но целта на империалистите, явно е да сринат до основи Украйна, както направиха със Сирия.БОГ вижда....

20

Анонимен

преди 1 година

Рашките наистина тръгват трудно при война, но наберат ли скорост, опознаят ли и противника, нема прошка :) Пък и терена на Украйна е едно равно поле, нема некоя планина там да ги затрудни :)) Също зависи и от националността на даден народ, украинците е спорно дали имат националност, по скоро са изкуствени като макетата :))

19

1

преди 1 година

Товарищ Путин,не ги мъчи толкова,ако ще ги свършиш,свърши ги,че да им свърши агонията,и света да си тръгне отново,по правия път.

18

Анонимен

преди 1 година

Който има ресурси не му е проблем една специална операция.

17

Анонимен

преди 1 година

До До 19/28 "То тва не е много бърза работа, превъоражаването на една армия отнема десетилетия" Оценките са за една година. :)

16

Анонимен

преди 1 година

Накрая руската армия ще си се прибере (каквото е останало от нея) и Крим пак ще е Украйнски.

15

Рамзан Кадиров

преди 1 година

Май месец казаха август идва обрата. Август ще кажат декември идва обрата хахаха

14

Експерт

преди 1 година

До Teo Разбира се, че иронизирам. Просто искам да видя колко е акъла на хората, с които ме принуждават да работя. Резултатите са обезсърчителни.

13

Анонимен

преди 1 година

Чакайте ве,нали укронацистите стигнаха руската граница,забиха стъб и настъпват с бясно темпо?От къдя на къдя и от дек на дек?

12

АТАКИСТ

преди 1 година

Ако войната не приключи до 2024 байдън пада идва Тръмп и подписва капитолацията на окрайна

11

Teo

преди 1 година

Според мен "експерта" иронизира. Освен ако не е Зеленски под прикритие, и не си играе в стаята с оловни руски войничета с перални на гърба, които станаха хит в Украйна. Купуват се като топъл хляб, но реалностите са други. Той и един друг фюрер си е играел с войничета на картата, докато бомбите са падали над Берлин ама ...

10

Анонимен

преди 1 година

И докато руските терористи се занимават с пропаганда, Запада говори за цялостно превъоръжаване на украинската армия със западно оръжие. :)

9

Спокойно !

преди 1 година

Никой за никъде не бърза ! Важното е с 8000 армия да избиеш 200 000 екраинска, плюс 60 000 бандитска фашистка с.Г.Ан, плюс 10 000 наемна НАТОвска па.п.ла.ч. Спокойно братушки пратете всички в АДА а проклетите драскачи и пропагандата им нека се чудят какви простотии ненормални да драскат по ши.б.оните си сайтчета и телевизии

8

До Експерт

преди 1 година

Ей днес цял ден се раздаваш, не направи ли надницата, пишеш глупост след глупост

7

Анонимен

преди 1 година

Най-накрая ще е вземат целата Украйна, а са минали само 3 месеца от войната, при положение, че рашките е карат леката, не е като да стане както те си го могат най-добре, тоест с пълно разрушение :)))

6

Факт

преди 1 година

Русия отказа преговори с Киев на техните условия и продължава на пред.

5

Експерт

преди 1 година

"От 900 души оцеляха само 60" - как украинските защитници унищожиха елитни рашистки бригади в Донбас. Заради тези катастрофални загуби именно в Донбас за пръв път са фиксирани сред руските окупатори масови откази да се воюва. Руските окупатори са понесли огромни загуби в жива сила и техника в Донбас от началото на пълномащабното руско нахлуване в Украйна. Украинската армия минава в контранастъпление и до дни, дори до часове ще влезе в Москва и кървавият диктатор Путин ще бъде изправен пред трибунала в Хага!