161

Анонимен

преди 2 години

Аз съм на 12 хилки при Киро. Не ме брига цената на газта и на парното, мога да си позволя и 2 хиляди за парно.

160

Анонимен

преди 2 години

Бойко със сигурност щеше да се изхитри като Орбан да сключи договор с Газпром, дългосрочно за 200 долара, а и тръба си имаме. Сега тръбата с евтиния газ минава през България а ще купуваме газ от танкери за 3000$, и с разходите по терминали, транспорт стават 4000$, - нямата пари, ноу проблем, САЩ ще дадат заем за газта.

159

браво!

преди 2 години

Само напред и нагоре,най-накрая управление което се опитва да направи нещо за Българите!Банкенското *** освен да плюе друго не му остана.... а дано скоро и зад решетките да го видим!

158

Ямболски ZV цървул

преди 2 години

Така.Сега на тези,които избрахте Просто Киро,стана ли ви ясно,че пак сте гласували за ГЕРБ?

157

Анонимен

преди 2 години

Кире, вие сте аматьорииииии, Бойко да беше на власт, па да видиш ти как се краде, ся сте гола вода!

156

Анонимен

преди 2 години

Предпочитам Кирил Петков пред ББ , колкото и да го клеветят и плюят истината е че малко по-малко разбутва схемите , то ако ня трябваше с още 3 партии да се нагажда, щеше и по-бързо да стават нещата!

155

Анонимен

преди 2 години

Кой беше Брисов ? На нас не ни трябват евроатлантици с техните Ф16 ки . Трябва ни евтин ток и газ . Евроатлантика служи на своите господари а не на нас.

154

12345

преди 2 години

Пристигна танкерът с газ за БългарияКиро "излъга", че танкерът ще дойде в края на юни, дойде 1 месец по-рано!

153

Анонимен

преди 2 години

Вместо да спрат инфлацията и цените, ПП и ДБ намалят ДДС който и без това се краднеше за 10-12 милярда на година от бизнеса. И после няма пари за пенсии, магистрали и т.н.

152

Ямболски ZV цървул

преди 2 години

А бе Просто Киро,нали щяхте да го вкарвате в затвора? КО стана?

151

хахахаха

преди 2 години

Про100 Киро,нищо не прави,освен да краде,оправя свои хора на постове,и да се навежда в стойка Г на Макрон,Байдън и други.

150

Анонимен

преди 2 години

ПП нали дават помощи на "бизнеса", а тоя бизнес прибира парата и затваря заводи, магазини и т.н. и ние не можем да работим, да пазаруваме и т.н. Е кой е виновен.

149

Сатир

преди 2 години

"Ние сме от малкото страни в ЕС, където токът не се е качил от миналия септември, а за домакинствата изобщо не е увеличен", изтъкна Петков. Според него това не се случвало автоматично. Простото кири пак трупа простотии една върху друга но не каза какво е свършил.

148

Ива

преди 2 години

Е нали Борисов нищо не бил направил според вас.Защо ви е в главите а? Некадърници,лъжци нагли

147

Отговор

преди 2 години

До Никк! И колко дълг трябва да изтеглят тези и да го изхарчат, че да разбереш че за нищо не стават! Тяхната мисия е лъжене до последно, дългове на макс, раздаване поръчки на свои фирми, заробване държавата за 10-15 години напред , и да си играят до последно с овчедушието на българите! Когато построят поне малка частица от това , което са направили ГЕРБ, тогава да лаят! Досега КПД-то им е под нулата, защото са вредни!

146

Анонимен

преди 2 години

Кирооо, Киро. А куролацията Киро? Кажи нещо за куролацията. Остави ти тази икономика и други неща, от които не разбираш. Говори ни за куролации.

145

Просто Киро

преди 2 години

Киро в западна Европа инфлацията е от 3 до 5 %!!! Тука е 15-20 % за сега, само ти си мислиш, че се справяте!

144

Анонимен

преди 2 години

Бензина трябва да се дигне цената но като се намалят цените на грацкия транспорт и се пуснат повече влакове на БДЖ и повече грацки транспорт.. А Петков и МС нямат интерес защото точат данъци от повече бензин и коли.

143

Анонимен

преди 2 години

Само хора извън досегашните "партии",семейства...и схеми на "управление"-извън досегашният "политически живот"-могат да започнат да изриват Авгиевите обори - а не да продължават да ги пълнят..

142

Никк

преди 2 години

Според мен, добро или лошо, това правителство трябва да остане да управлява поне още една или две години. В момента няма алтернатива. Герб си ги знаем, наследството им се знае от всеки. Възраждане ми идва доста рискова да ни управлява, не мога да му имам доверие че ще е адекватен, без значение дали мисля че е прав или греши. Твърде рисков е. Другите 4-5партии ще имат 6-10% и ще настане едно "безвремие" със служебни правителства. Нека им дадем шанс на тези да покажат ще направят ли нещо или не.