48

Анонимен

преди 1 година

Сърбия в момента е по-добре от нас "имашИ възможности". А преживя няколко войни.

47

Анонимен

преди 1 година

Същите тези "бедни" европейци осигуряват един доста приличен стандарт на настаняване и живот на украинските бежанци, които Путин прогони с брутални военни действия, но за възможно изтегляне на руските войски от суверенна държава, Лавров и дума не споменава! А нещо за обедняването на руснаците, които едва ли някога са били с европейски стандарти??

46

Оберщурмбанфюрер

преди 1 година

Ами как да повярваме на този шарлатанин, когато живеем на Запад и нищо подобно не сме усетили, докато в Русия и кенефарската им хартия свърши. То затъ надали ще им трябва, защото щандовете в супермаркетите мясат на халите в София по време на "комунизма", а рублите са абортирали тотално. Та къде викаш, тавагишч Лавров, е изгладняването ?

45

Антикомунист

преди 1 година

Гледай каква наглост, руснаците плашат ЕС, че ще обеднее, ха ха.

44

Анонимен

преди 1 година

О про стачването на евроатлантическата младеж ще изпревари като време руския фалит. Освен това едрата маймунска шарка наесен ще е хит по развлекателните европейски заведения- има и енцефалит към нея.

43

п.п.

преди 1 година

мисля че зимата европа ще бъде в колапс, особено пък бедняци като нас! май еврото ще стане като стария вестник от будката!

42

За неразбрали

преди 1 година

Абе то и Африка е пълна с ресурси - нефт, газ, полезни изкопаеми ама без технологии си остават бедни и изостанали, та такава е и съдбата на Русия след санкциите - бедност и изостаналост !

41

Сата НАТО

преди 1 година

А какво се очаква да каже Лавров пред някакви журналисти от сръбското ДНР - Република српска...

40

Анонимен

преди 1 година

Руснаците изкараха втората световна война с *** ,картошки и водка,като гледам пак натам са се запътили,те някои от тях в далечния сибир и тайгата още взривяват влакове и не знаят че ВС война е свършила

39

Анонимен

преди 1 година

До Някой "докато газта и петрола и да си стоят," Явно нямаш и бегла представа какво се случва в газо и нефтодобива. Например, още октомври на руснаците ще им се наложи да палят газови кладенци.

38

Някой

преди 1 година

Руската икономика е най-силната в света! Да може технологично и финансово да отстъпва на Запада, но за ресурси винаги ще има пазари! Компютъра и смартфон, колата трябва да ги продаваш веднага, защото след година не струват толкова, докато газта и петрола и да си стоят, пак след време ще им вземат парите!

37

Много лъже

преди 1 година

В ЕС темповете на РАСТЕЖ се забавят - ръст на БВП около 4,5% , а в Русия СПАД на БВП от 20% - и сега Лавров да каже на кого повече вредят санкциите !

36

Анонимен

преди 1 година

Попитали руснак,абе вярно ли че привас е минус 40 грсдуса по целзий,аааа не е вярно само минус15 е,а ако питаш за навънка не знам

35

Анонимен

преди 1 година

Нациста с очилата го чака участта на Рибентроп.

34

Пак лъже !

преди 1 година

Европейците обедняват пък руснаците се замогват от санкциите - ами защо тогава плачат и се борят срещу тях ?!

33

Честито, туземци!

преди 1 година

Тyзeмци, нали искахте да живеете като западно-европейци. 30 години ядохте жаби и търпите мизерията за да живеете някога един ден като западно европейци. Имам добра новина за вас, тyзeмци, този ден идва, ското ще живеете като истински западно европейци - 15 градуса температура в стаята, душ един път месечно при това споделен, хляб 20 лева, ще карате колела или само градски транспорт, няма коли, ще ядете насекоми и синтетична храна. Честито, тyзeмци!

32

Светозар

преди 1 година

Лавров, Русия тепърва ще усеща санкциите. Това не е от ден до пладне. Това е дългосрочна перспектива. Европа ще се влоши, ама вие повече. Сами си казвате, че се обвързвате с Китай, Индия и Пакистан. Вече дори нямате претенции, да сте европейска държава. Путин се сравнява с Петър Велики. Ама, Петър Велики искаше Русия да е Европа, а не Пакистан. Още сте натръпнали и не усещате, че след това ще следва само болка. До безкрай.

31

Анонимен

преди 1 година

Русия владее всички стратегически ресурси - енергии, вода (след Бразилия), уран, метали, а с Украйна (Новорусия, не цялата Украйна, цялата не е нужна) получава монопол и за най-важния стратегически ресурс - храната. Зърното не е критично за Русия, Русия и сама се осигурява и изнася, но с Украйна вече е водеща и ще контролира световния пазар на зърно. Европа зависи от зърното на Украйна. Познайте каква ще бъде скоро основната валута за търговията с продоволствия.

30

Анонимен

преди 1 година

Газта скочи 3 пъти, но после падна с 13%, значи можем без руска газ.

29

Анонимен

преди 1 година

След енергийната криза ЕС го чака продоволствена криза.