46

кой

преди 2 години

До по-долу коментиращате: Айде стига лицемерие! Стига ревахте за тия палатки и телени огради, досега що не ръкопляскахте за 5-звездните им стаи... Па било баш на 1 юни, па дечицата, па незнм си какво. Гледах ги по тв, летеха като изоглавени по хотелите

45

Анонимен

преди 2 години

"Седмица преди релокирането стартирахме дигитална платформа, ................ е нема по-тъпa кифла от тая :) Що не пита някоя туристическа фирма как си комуникира с хора, настанени в хотели? С дигитални пpocтотии или отива човек от фирмата в хотела и си говори с хората?

44

Анонимен

преди 2 години

В хотела е който работя имаше 1200 украинеца ,от тях само 9 тръгнаха за Банско ,другите понеже бягали от войната се върнаха на Украйна ,така е в другите хотели в Сл.бряг ,а тия с скъпите коли че искарат сезона

43

Анонимен

преди 2 години

Показахме им хубавите места на урките, те беха супер доволни, ама ние сме бедна държава, не можем да ги изхранваме вечно в тузарски хотели, дето обикновения българин не може да си позволи този лукс :)

42

Анонимен

преди 2 години

Лелче - като ти тежи и не можеш да си изпълняваш задълженията пък недей се напъва..А що се отнася че излагаш и то международно държавата ни..определено вземи се прибери на село , или оди на морето като доброволка ..поне на живо да видиш бежанец..и си поговорете за капризите им - те са хора - не хапят

41

Анонимен

преди 2 години

До мак, самата идея да настаняваш бежанци в курорти извън сезона и почивни станции и да наричаш това "интеграционна програма" е маллоумие, как ше интегрираш хората по такива места, нито има училища, нито градини, нито някаква възможност за намиране на работа, ама то и тая идея беше на Калина, а иначе тоя който е проектирал и построил лагера в Елхово е за затвора, бил съм в мемориалния комплекс Бухенвалд, и какво да кажа там поне има някава растителност, на Елхово му липсва само крематориумите

40

Анонимен

преди 2 години

Успокоиха се защото пак отиват по курорти

39

Анонимен

преди 2 години

Белите листа са запазена марка на всички гербаджийски ръководители за искането на оставка. Понеже нищо друго не можаха да направят, когато властта беше при тях нормално е сега на всичко да скачат и тъсят кусури. Чукундури!

38

Анонимен

преди 2 години

Ако не беше твърдия тон на Константинова,украинците щяха да продължат да ни скачат по главите.Я как се успокоиха сега и всичко си дойде на мястото.Затова гербавите да не плюят с повод и без повод,защото те щяха да се омотаят още повече като им знам капацитета.

37

До 37

преди 2 години

Живея близо до бежанският лагер в "Овча купел" и добре помня мизерията за настанените там по времето на ГЕРБ.Както и грандиозните измами, когато телешки изрезки се калкулираха като телешко бон филе по15 лв ,сирене,кашкавал и какво ли не,а ги хранеха предимно с леща и нахут .

36

Анонимен

преди 2 години

До Илон Мустафа А Господин Копейкин с какво го посрещнаха? ........ на карнавала в Габрово с един голям, квадратен муй :)

35

Анонимен

преди 2 години

Герб с жалък и евтин пърформънс. Нагли и досадни!

34

анонимен

преди 2 години

до реалист - Бежанеца в бежански лагер. Дете гладно няма да оставим нито болен на произвола

33

ГЕРБ

преди 2 години

Имат достатъчно пари от субсидиите.Да настанят украинците в Хилтън и да им плащат.

32

Анонимен

преди 2 години

До Герб Сирийците са втора ръка хора, тех могат да ги тикат навсякъде :))) Обаче, понеже не правим разлика между урки и рашки, почнахме да ги настаняваме в хотели, сега като ги пратиха в БГ резерват в Елхово, ревнаха като за световно урките :)))

31

П.К.

преди 2 години

Първо. На тази поредна калинка, монтираната без съгласието на СУВЕРЕНА е "създадена" вице позиция и бюрократичната и нищо не правеща структура "ефективно управление". Второ. Не оставка. Тази задължително да бъде привикана в Прокуратурата да даде показания за анархията в работата на Български пощи и на големите проблеми с бежанците. И виновниците за този хаос - и на двете места - да бъдат въдворени в Софийския Циентрален.

30

Анонимен

преди 2 години

Въпросната госпожа е кадър на Герб, шеф на кабинета на Бъчварова . ПП и Герб управляват в момента заедно и играят добро и лошо ченге и кой е по най атлантик и натовец

29

Анонимен

преди 2 години

Справиха се, колкото можаха. Раздадоха едни пари, наградиха частния бизнес, дадоха възможност на каймака украински за курорт на държавна сметка...Голямата грешка в организацията на преместването е предоверяване на технологиите. Когато се мина на ръчно управление - изготвяне на човешки списъци в човешки разговори - нещата си дойдоха на мястото. Детска му работа на цялото правителство.

28

Анонимен

преди 2 години

Тая калинка е толкова тъпa пaткa, че е безсмислено да бъде коментирана.

27

Илон Мустафа

преди 2 години

А Господин Копейкин с какво го посрещнаха? Чупачът на носове, бахтичът Копейкин хахахаа