181

Мосю Комунде

преди 2 години

Повече от ясно е, че това са последните издихания на Матушката. Надали ще има повече паради на 9-ти май. Язък за мераците на червените динозаври.

180

!

преди 2 години

изпреварващ отпор - Бате що ме биеш бе? Изпреварващ отпор, може да пораснеш и ти де ме биеш после, за това мисля да ти счупя и двата кратака.

179

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Никога няма да забравя какво каза кмета на София, Бойко Методиев Борисов в Шикаго, щат Илиной, ЮЕсЕй (известно в БГ, като чИКАГО). Нека не се повтаряме. Експозето на Баце беше върху НЕкачествения матрял. Толкова точна дефиниция за матряла НЕ бях чувал до тогава, защото унтер-менш не е хубава дума, но и некачествения матрял може да съперничи.

178

Край на феодализма!

преди 2 години

Най-жалки са полу.грам.отните ни русофи.ли, които са убедени, че в края на краищата в тая война ще победи примитивна Русия с ръждивите си оръжия. Космическа Америка ще изтрие от лицето на Земята враговете на Свободния свят. Предстои 1000-годишният мир на планетата ни.

177

Анонимен

преди 2 години

До РамбоооХахахаха как ви намират толкова неграмотни путински ***, с конкурс ли? Американски флоД не знам какво означава.

176

Анонимен

преди 2 години

Нашия народ е с робска кръв и слабо самочувствие.Такъв народ пропада и държавата не съществува вече

175

Dinosaurus

преди 2 години

"Изпреварващ отпор", ориз с орел, боже, спаси ни от лаком безумец с ядрено оръжие

174

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Другаре, толкова ли е сложно да проуметете житейската истина: По-добре слуга на умен и богат господар, нежели господар на гллупенндери и пррошшляци.

173

Рамбооо

преди 2 години

Когато Гърция хранеше 6-ти американски флод държавата им беше пълна с долари. А ние храним американски бази, а ходим ненахранени и бедни...

172

Анонимен

преди 2 години

България е 78-та колония на САЩ.Като обслужи другите 77 НАТО ще ни достави щайгите Ф 16.

171

Анонимен

преди 2 години

Я да видим като НАТО вие проблем дали ще нападнете сега Финландия.

170

Анонимен

преди 2 години

Е, можеше да спомене кой пращаше на руснаците военна техника щото сталин не бил подготвен когато през 41-ва фашистите нахлуват вероломно, въпреки договора за ненападение между двете страни. Само САЩ им пращат таква за 30 милиона долара. Някои неща умишлено не се споменават.

169

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До Мосю *** --- Дори и да се бъзикаш, уважавам подобни мнения, защото колкото по-добре познаваш психологията на западняците - в твоя случай, франсетата - толкова по-добре ще се уредиш в живота и толкова по-хубава и добре платена работа ще имаш. Успех и приятни преживявания на празниците. ;)

168

Рамбооо

преди 2 години

Палачинката се обърна....Горкото НАТО ще го бъде ли.....

167

Анонимен

преди 2 години

Някой не иска да си спомни как през 41-ва, точно аммериканския парламент гласува 30 милиона долара за военна помощ за русия, щото Сталин е бил толкова сигурен в договора за ненападение с Германия, че изобщо не бил подготвен с военна техника.

166

Анонимен

преди 2 години

Зле са нещата! От една страна имаме ядрена държава-агресор, която се ръководи от маниакален ***, който е страхлив, крие се в бункер и обича да се бие с жени и деца! От друга страна имаме България, държава джудже, без армия, която се ръководи от маниакален ***, който пък се прави на смел, но само, когато е в кабинета си и срещу него са разни работници. Лоша работа!

165

путлер

преди 2 години

Ами почти същите аргументи е ползвал и Хитлер за инвазиите си.

164

Анонимен

преди 2 години

Само да припомним че Литва, Латвия и Естония граничат с Русия и са в НАТО още от 2004 влезнахме заедно. Путин и Руснаците до сега някой да го е нападал или атакувал с ракети ?Мне, подобни оправдания са за путинофилските наивници !

163

Анонимен

преди 2 години

Поклон пред Съветската армия освободителка. С Днем Победы!

162

Росен Радославов

преди 2 години

*** ***.На мястото на т.н. Русия ще има над 30 държави. Всеки поробен от руснаците народ ще бъде свободен. И нефта и газа НЕ са на територията на Руската Република...бъдещата.