97

Анонимен

преди 2 години

До Грипен Гаменов Ветов НЕ,БЯЛОТО СИ Е БЯЛО,САМО ТРЯБВА ДА ЗНАЕШ КАКВО СИМВОЛИЗИРА.В БУЧА САМО ТОВА НЕ СА ДОИЗКУСУРИЛИ ''РЕЖИСЬОРИТЕ'' ОТ НАТО.НЕ ИМ СТИГНА АКЪЛЪТ ИЛИ ПЪК ВРЕМЕТО ГИ ПРИТИСКАШЕ,ЧЕ ВЕЧЕ БЯХА МИНАЛИ НЯКОЛКО ДНИ И ЩЕШЕ ДА СТАНЕ СЪВСЕМ ЯСНО,ЧЕ РУСНАЦИТЕ НЯМАТ НИЩО ОБЩО.ЖАЛКО САМО ЗА НЕВИННИТЕ ЖЕРТВИ.АМА ЩОМ НАТО ГИ ИСКА.НАТОВСКИ ''***'',КЪРВАВИ,НО ВСЕ ПАК ПРОСТИ КАТО МИСИРИ.ДА ИМ БЯХТЕ МАХНАЛИ ПОНЕ БЕЛИТЕ''ПОВЯЗКИ''НА РЪКАВИТЕ

96

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен100 Ти изгуби войната,а не Путин.Да убиел ако ще,още милион.Както си тръгнал няма да оставиш нито един жив украинец.Ама, важното е Русия да плаща,па,ако щат и всичките да ги избият.''ПЛАЩАНЕТО'' Е ПО-ВАЖНО ОТ ВСИЧКО ЗА ТАКИВА КАТО ТЕБ И ТВОИТЕ ПОКРОВИТЕЛИ-САЩ И НАТО

95

Грипен Гаменов Ветов

преди 2 години

Здраствуйте Паляци!Ей тъй ва искам!Никога не казвайте,че бялото е бяло,въртете и сучете и доказвайте на ид,иотите,че нещата не са тъй както се виждат,че туй е пропаганда!Путин не е нападнал Украйна,а тя се е самонападнала!Укрите сами се колят,а рашистите са ангели небесни и ихтамнет!!Това не е война,а е само операция!Оперират Украйна откъм население и сграден фонд!Рашистите,любимците ми са ангели и те зло не могат да сторят!Аз за туй ги обичкам и защитавам!Никакво ембарго за наште рузки бр,чеди!

94

юлиян

преди 2 години

Ройтерс са ''установили'',''но не разполагат с подобни доказателства''.А и писмото''случайно''забравено точно там.Само за едно не им стигна акълът,да махнат белите ленти,''повязки'', от ръкавите на убитите,удостоверяващи,че са мирни граждани и поддръжници на Руските военни.

93

Критично мислене

преди 2 години

Много ми е интересно, коя е свидетелката, която твърди, че военните били със скъпи ботуши. Защото аз като човек, който се интересува от екипировка, трудно мога да кажа кое е скъпо и кое не. Какво остава ако ми покажат два чифта ботуши да кажа кои са скъпи и кои по-бюджетен вариант. И изобщо, стъпвайки на тая теза - що за измишльотини са това, което е писано в тая статия?

92

Анонимен

преди 2 години

Руснаците или нацитата са избили цивилните, служещи за щит на "героите"

91

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 100 - И понеже на демокарцията вече и се изтъркаха ЛЪЖИТЕ и сега се чудят истерично каква глупост да измислят !

90

Ужас

преди 2 години

Всичко е фейк,типично за фашиският режима в Киев...

89

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 99 - Чакаме и се молим всеки ден да започнат "денацификацията" и у нас за да свърши този преход най- после , и ИСТИНСКИТЕ Българи ОБИЧАЩИ и МИЛЕЕЩИ за Страната , да те набарат , да те ОМОТАЯТ В КАБЕЛАРКАТ и да ти направят дирника на Бейк Роулс / Pizza / !

88

Гуню

преди 2 години

Ами не чакайте, прибирайте ги в затвора, и ги изправете пред международния трибунал в Хага. Смърт за тях.

87

Анонимен

преди 2 години

Руската армия е силно деградирала, както и обществото им.Солдатите в поделенията се малтретирани от,, старите ". Все още тъй наречената,, дядовщина" е в пълна сила във военните поделения.Побойща, гаври, изнасилвания са част от методите за обучение на солдатите, тъй, че няма нищо чудно в издевателствата над мирното население в Украйна от страна на уж втората по сила армия в света.Проста тя на това е научена!

86

Анонимен

преди 2 години

В нова има новина, че в св.Влас са стреляли по украински деца.

85

Анонимен

преди 2 години

Путин загуби вече войната. Разбрахте ли злобни комунофекалийки. Загуби я от неграмотност, и промит мозък, плюс царските си мераци / там околните от 100 години са се научили да извличат облаги чрез хвалби и подмазване /Дали ще избие още милион жители на Украйна и ще събори заводите им - това за света няма толкова принципно значение. След 10 години ще бъде възстановено, никой няма да върне мъртвите, но живите ще помнят съветските мародери. И Русия ще плаща, плаща, плаща

84

Хахиха

преди 2 години

Откога Русия стана СССР пак, ами откакто в САЩ победи маккартизма и... Комунизма, факт. Естествено, че руснаците са виновни за трагедията в Буча, особено онези дето им викат укри.

83

Анонимен

преди 2 години

Наистина?!! ПИСМО?!Ахахаха-е,направо откачате вече :) 4 седмици конфликт-някой праща ПИСМО до някой,който днес е тук-утре там?!?Писмото е било сплик(имена,месторождение,и снимка на получателя)?!?Е,направо счупи tъпomeра петенце!!А не е ли било телеграма-спешна?!Ахахахахаа

82

Анонимен

преди 2 години

Това "писмо" , щом не е в PDF формат или като SMS на телефона , значи може да е и от ВСВ , АКО изобщо "ИМА " такова ?! Може и да има още някой останал заблуден който да вярва на Американски и Английски ЛЪЖИ , но с всеки изминал ден балъците стават все по-малко !

81

До 99

преди 2 години

Ми що гледаш само руски канали? Аз гледам и тях, но гледам и Ал Джазира и Синхуа. Интересното е, че информацията на арабските и китайските новинари до голяма степен се покриват с руските!

80

Соломон Паси

преди 2 години

Другаре, да припомня, че ние атлантиците, ВИНАГИ сме подкрепяли БКП и ДС срещу България и българите. ПП. Кога ще скопим и лъвчето на герба?

79

Христо Христов

преди 2 години

Киевските у6ийци-слуги на цру са виновни!

78

Неутрален

преди 2 години

Даже журналята от NYT се чудеха как на украинското видео от 30.03.22 улиците са празни (руснаците вече от два дни не са там), а на 02.04.22 същите тези улици са пълни с трупове? А твърдението на украинците, че труповете са там от един месец може да хване дикиш само при тези, дето ядат доматите с колците!