108

Пенсионер

преди 2 години

Най ме кефят аптеките - аптечната мафия е в апогея си ! Лекарствата скоро ще са с трицифрена цена ! Увеличението на цените на лекарствата е от 100до300% ! Честита промяна ,българи !

107

22 МСП

преди 2 години

До Българ/Те пък защо

106

възроден българин

преди 2 години

Хората около света, пропищели в един глас от това племе диво балканско в един глас може да ми се разсърдят, но все пак да ви дам един съвет на българите - а бе хора, защо не опитате секс и с жени?! Едно, че може и да ви хареса и второ, може да ви оправи демографията? Докога ще разчитате само на турските тираджии и афганистанските имигранти да ви оплождат жените? Де гласи старата поговорка - с турски кхууйй български род се не продължава.

105

Българ

преди 2 години

Комунистите са виновни!

104

Анонимен

преди 2 години

Ние тия работи със смъртността знаем как да ги форсираме. Украинците не искат ли да ги снабдим с джипита и болнично оборудване? Тогава пък как че ги избием, оръжието ще им се стори детска играчка. А по принципи да дадеш оръжие на хора, които са стреляли само в каунтър страйк, е като да ги пратиш на сигурна смърт. То не е като да правиш факелни шествия и да се биеш в гърдите.

103

Гюлчен Сербезова

преди 2 години

Дреме ми на катерицата,че се " топим"!! Нали фармамафията,на която съм " капо си тути капи" е доволна??

102

Анонимен

преди 2 години

Това е почти мор.

101

възроден българин

преди 2 години

Германците може да си нямат баба Ванга, но още през 2004 г. публикуваха проучване на германското разузнаване за демографската прожекция на Европа за 2050 година. Там пише черно на бяло, че около 2045 година балканският кенеффистанн булгейристанн ще престане да съществува като държава заради демографския срив. Не знам светът как ще преживее липсата на най-умнокрасивото създание по тази част на вселената ...

100

възроден българин

преди 2 години

За 500 и кусур години "турско робство" 400 хилядното гладно племе буллгарско се увеличи на над 3 милиона. За 150 години след освобождението си от "турско робство" са вече едно по-гладно, по-гадно и по-гламаво племе. Балканското създание умно-красиво след още 2 десетилетия ще е история и мястото им ще е заето от мурггаввите им арийски събратя. И това е кармата за безпрецедентната диващина бъллгарска в историята на рода адамов, наречен "възродителен процес".

99

Анонимен

преди 2 години

Лекари има само за високи заплати !

98

Сега

преди 2 години

Българите сме фифти-фифти.

97

До За съжаление.

преди 2 години

До За съжалениеНа това му викат естествен подбор. Някои също му викат "пр-ост народ слаба държава".

96

Demonaz

преди 2 години

Така трябва. Като няма националисти във власта. Комунистите просто се боядисаха. Важното е, че може се сменя пола,да се дрогира и извращатава младежта. Още дондуркайте други етности,а не българския. Да има пари за пенционерите комунисти другите да му мислят. Българските жени не искат да раждат,а по цял ден да си гледат кефа и да се правят на щайга от алкохол,цигари и леки наркотици. После не паник атаки и двойни гуши ще имат. Какви деца от тези ***??

95

Кико

преди 2 години

То пък една Нация!!!

94

За съжаление

преди 2 години

Народът е *** и затова мре рано. Тази констатация може да изглежда груба и елементарна но трябва всеки да я осъзнае, за да започне да живее по-здравословно.

93

РанЪт

преди 2 години

Изоставате, трябваше да сте вече 5 млн.

92

селския

преди 2 години

Гътвайте се , алчно племе, умирайте самотни в бетонните си гробове за по милион и да ви погребват един върху друг в гробищата и да не забравите да завещаете заедно с трите апартамента на внуците си да ви бетонират гроба, че инак кучетата ще ви разнасят костите...

91

бл.134 в Zап. парк

преди 2 години

Супер.Тъкмо ще има повече имоти за купуване .По 50 на човек .***

90

.

преди 2 години

Ще видите каква ще стане смъртността като дойде гладомора в ЕС!

89

А

преди 2 години

Не е важна бройката, както знаете. Като се стопим на 3-4 милиона тогава ще говорим.