17

преди 15 години

На какво ти прилича Бойко! Айде моля те, замисли се преди да пишеш пълни глупости. Може ли да харесваш човек, който едно нещо дето е обещал да не е извършил, човек който само може да прави PR и то защото явно има добър екип, който върши тази работа, Човек, който предпочита да ходи да играе футбол в работно време, пред това да свърши нещо полезно за гражданите - естествено той казва обратното...Какво да ви кажа..явно трябва да изглеждаш як, *** и да не държиш на обещаинята си, за да печелиш доверие в тази абсурдна държава!!!

16

rumawalker

преди 15 години

от това,което обещава да изпълни- и пак ще се пооправим и ще позаприличаме на държава :) верно е, че мнооооого му се иска на ББ да седи в министерско кресло и вече едвам се сдържа от тоя си напън да грабне властта, ама кажете ми- кой политик не го прави това?! Не, че съм му голяма фенка,ама Бойко поне прилича на човек,който има в ПЪТИ повече воля за промени отколкото тоя мишок Станишев...И аз бих гласувала за него , а ако и той и партията му се окажат поредните безразлични , неспособни управляващи- повече просто никога няма да гласувам, защото няма да има за кого.Господ да ни е на помощ най-накрая да се съвземе бедната ни държавица...

15

преди 15 години

тоя верва ли си

14

преди 15 години

Бойко ще бие бандитите, ама на футбол.. в работно време!! :D :D

13

преди 15 години

Това дето го е написал 8 не влизайте!!По-добре вижте статията на днес.бг - dnes.bg/article.php?id=49802Само махнете интервалите преди това....Познахте ли своя "Любимец 13"

12

IL.

преди 15 години

Bravi na Boiko! Ukumush momche!

11

преди 15 години

като не харесваш никого ,гласувай за някой който няма никакви шансове така ще се намали процента на" големите"

10

yanki

преди 15 години

ББ играе сега футбол с Лечков и бандитите могат да действат свободно. Ха-ха-ха !!

9

преди 15 години

Това дето 8. е написал е спам... не влизайте!!!

8

Kpacu

преди 15 години

На следващите избори мисля да гласувам за ББ, не защото ме кефи а просто защото другите хептен за нищо не стават. Ако и тои се окаже същия съм се зарекъл повече никога да не гласувам.

7

преди 15 години

Откакто го знам Б.Борисов, за него никога не е рано за агитации. Ето, взе властта в София има мнозинство в общинският съвет.. защо не започне от сега да коли и беси, а ни обясянва само разни лъжи и клевети! Поредната лъжа на Борисов лъсна тази седмица, когато обявиха новите цени за градският транспорт. Само преди два месеца се радвахме, че имаме съвестен кмет, който ще вдига качеството в градският транспорт, преди цените... Не си спомняте?! Може би сте забравили статията "Бойко Столицолюбец!" на днес.бг.. Прочете я, и си помислете какъв е този, които иска да се домогне до всичката власт в тази "държава"...dnes.bg/article.php?id=498 02

6

преди 15 години

Всички са като него преди избори, не се учудвайте! Не свикнахте ли все някой да обещава, че ще ни оправи, ама така както тоя се кани, след избори го виждам как кротува в креслото си и си върти синджирчето, разчитайки друг да вади кестените от огъня! Нали знаете, че все някой за нещо му е виновен - е, този път ще сме ние! Ще има да хока българите, най-малко затова, че сме мързеливи! Боже, смили се над нас!

5

палача

преди 15 години

тая крадлива и одушена държава ще се пооправи само така. И тия дето плюят ББ да не пискат като айдуците им поломат апартамента,вилата,колата,гепят портмонето или детето им стане наркоман. Само такива като хан Крум , ББ и подобни управници за тая страна.

4

преди 15 години

Welcome Gestapo!!!!

3

Edna

преди 15 години

Бойко ще спечели именно с такива изказвания. Дай им на хората популизъм. От сега е ясно на кого ще е следващото правителство. Ако свърши половината от т'ва, дето приказва, ще сме екстра, ама едва ли...

2

преди 15 години

Ако продължава да прави такива изявления Бойко никога няма да спечели.И какво се пречка на Ахмед Доган?

1

преди 15 години

Не е ли рано за предизборна агитация ?