113

Натовеца

преди 2 години

междъ другото бях чул за този сценарий от редица западни не пропагандни анализатори много преди Наришкин!Така че кой знае ,звучи щуро на непоасветените ен пи си та но за всеки разбиращ от геополитика знае !Война е всеки иска да си вземе своето!Естествено поляцие ще влазат ,като "миротворци " на страната на Украйна и когато загуби войната ще си превърне западна Укрйна с Льов като дефакто полска територия бавно и постепенно!

112

Анонимен

преди 2 години

До едно времеЗа съжаление си прав! Омразата няма да ни доведе до никъде без значение кой крив кой прав...резултатът ще е пагубен! НО, /лично аз/ не мисля, че да стоим "ни лук яли ни лук мирисали" ще ни помогне с нещо, защото ще ни се вънре тъпкано. Но, съм съгласен с теб.

111

едно време

преди 2 години

Всеки пише квот си иска. А истината е една. Русия нападна Украйна. А през 2014 нападна Крим. А малко по назад нападна Грузия. По - преди назад в годините -Дагестан, Северна Осетия, Абхазия и още по назад два пъти нападня Чечня. Така че Русия е огледален образ на Америка....тва е истината. Много поздрави на ЕС. Комунисти, фашисти или алчни капиталисти ....все тая. Продължавайте да се мразите русофили и русофоби. И като продължавате омразата...утре вече ще стреляте един в друг...щото сте..безумци

110

Анонимен

преди 2 години

Ти да видиш! Значи, нахлува една армия в съседна страна и изведнъж (след 3 месеца ВОЙНА - Янеееев, чуваш ли) изведнъж "прозрява", че някои иска да разкъса същата тази страна (нападнатата), чиято източна част е "призната" на някакви си две отделни "държави". Ааа и преди няколко години, същата тази армия/държава "анексира" една друга огромна част от пак - въпросната съседка...Е това ако не е жизофрения в класическият смисъл..Ей, това става от евтина водка, *** за вана и липса на психиатри!!

109

Българин

преди 2 години

Започват опитите от 2 рата световна война, разделяй и владей. Русия май е сбъркала века...

108

Анонимен

преди 2 години

Апетитите на Полша бяха ясни още от самото начало.

107

Анонимен

преди 2 години

Тва същото разузнаване ли е, което докладва на Путин, че украинците ще го посрещнат с хляб и сол, а армията им ще избяга като види руските солдати?

106

черния

преди 2 години

Аз тоя го знам, откога пелтечеше пред путин преди два емсеца и предложи да приемат в състава на Русия Донецк и Луганск от притеснение.

105

Ех тези рашисти

преди 2 години

В грешка си Напишкин.Полша взема Калининград,Япония Корилите .Фините Карелия,Грузия Абхазия и т,н. навалицата на опашката е голяма.След вземането ще се кротнете, ще настъпи най сетне мир.

104

Анонимен

преди 2 години

На тоя нескопосан разузназвач Наришкин, който от няколко месеца не е в час със събитията, трябва да му спрат малко шампоана който пие, че почва да дава фира

103

Това е ясно отначало

преди 2 години

До Анонимен: Нещо повече. Огромна е вероятността Румъния да тръгне да "освобождава" Молдавия. А всъщност да я присъедини, което те се опитват да направят от 90-те насам. И след това, разбира се, заедно със съюзниците си от Украйна да "освободят" и Приднестровието. Вероятността за такова е по-малка, отколкото за Полша, но съвсем реална. Но да не забравяме, че първо, Румъния и Полша ще действат извън НАТО. И Путин няма причини да ги щади -- те не са "братски народи".

102

Анонимен

преди 2 години

До Това е ясно отначало Още е по -ясно ,че посегне ли Хиената на Европа на Червона Рус ,Крести и както и да се нарича ,Германия ,рано или късно ще изреве за Данциг , Силезия и Източните земи ,които Сталин подари на Хиените . Пък и урките ,както и да се лензят сега ,като им забият ножа в гърбицата нама да пеят химни . Те винаги са ненавиждали хиените и ще стане на мат и маскара. Ще стане весело .

101

Morski

преди 2 години

Путин =Хитлер! Мариупол=Сталинград! РФ=Третия Райх! Лавров=Рибентроп! ЧА"Вагнер"=SS! Песков=Гьобелс!ФСБ=ГЕСТАПО!... . ВСИЧКИ ПРИЛИКИ НЕ СА СЛУЧАЙНИ

100

Анонимен

преди 2 години

Крадеца вика - дръжте крадеца

99

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 121 Браво за коментара, това е истината!

98

Анонимен

преди 2 години

До Това е ясно отначало ---- Ти, виж там, нещо не е наред с главата ти. Да не си настинал. То, от Ковида май стават такива неща!

97

Анонимен

преди 2 години

Това тукашните тро лове на кремъл го дуднат от 2 месеца...

96

Анонимен

преди 2 години

Хаха, руското посолство пак е отвързало троловете да говорят глупости. Скоро като останете 10 човека ще ви бъде трудно да правите пропаганда господа. За *** съвсем ще пресъхнат рублите

95

Анонимен

преди 2 години

До Българин - и, след като Путин завладее Донбас с родилни мъки, ще отдалечи ли Русия от НАТО и от САЩ, ще спечели ли всеотдайна любов към себе си на околното население?!

94

Това е ясно отначало

преди 2 години

Това беше ясно от самото начало. Полша бълнува и винаги е бълнувала за т.н. "източни територии". При бърза капитулация на Украйна нищо такова нямаше да се случи, разбира се. Но сега, при затягане на конфликта, изкушението да отрежат западна Украйна е непреодолимо. Няма да им е за първи път. Подобен трик, но с Тешинската област в Чехия врътнаха и в началото на втората световна. Поляците просто са си такива. Още повече, че Путин може и да преглътне полска западна Украйна -- не му трябват нацисти.