72

До 105

преди 2 години

Как ше спиш бе? За това ли ти плащат, да спиш.

71

Анонимен

преди 2 години

Путин лъже 24/7 от години насам, няма как да е прав хахахахаха. Сигурно щото е прав вкарва опозиционери в затвора. Страх го тресе Путина, знае че ако излезе от Кремъл няма да оцелее!

70

До 105

преди 2 години

Патетично поведение от едно заспиващо (надяваме се завинаги) полу-човешко същество. Приятни сънища!

69

Анонимен

преди 2 години

Преди да ви пожелая лека нощ, да ви припомня да не забравите да погребете руснак и да скопите русофил преди. Морално ще ви удовлетвори.

68

Анонимен

преди 2 години

Даже има случаи когато майката и бащата са руснаци, а сина им е чистокръвен украинец. Особено след като американците почнаха да им промиват мозъците.

67

Анонимен

преди 2 години

До Ъ. Много добре се знае народопсихологията на руснаците. Виборни ще бъде готов да прости и да прегърне братовчед си. Те руснаците за това си патят защото са прекалено добри. Украинците не заслужават нищо добро и това скоро ще се изясни .

66

(-_-)

преди 2 години

Ето пак - Путинофили/фоби.. Добре де какво стана със справедливостта и истината? Аз лично подкрепям Путин не защото е Путин, ами защото е прав. Ако Байдън беше на страната на справедливостта - него бих подкрепил.

65

Анонимен

преди 2 години

България винаги ще е на дъното, докато има живи русофили в държавата ни.

64

До 97

преди 2 години

А ти от какво ще виеш? От онанизъм в мазето на баба ти, или от джендъризън с приятелките ти, мъже?

63

До 86

преди 2 години

И като си такъв евроатлантик и толкова образован(което е спорно, защото във форумите всеки може да си пише каквото иска),но да речем че си такъв какво търсиш при нас "бедняците" в България? Някак си е смешно да пишеш подобни неща в държава в която населението е бедно от много години.От 20-30 г. сме западно ориентирани и следваме този модел,защо тогава си седим бедни,че и по-бедни ставаме? Вероятно точно заради това,че прислужваме на западняците,а за теб,за нас смяташ ли че им пука и на САЩ и на

62

Анонимен

преди 2 години

Путинофилите тук скоро ще вият от мъка, заради смъртта на кремълската xлeбapка и позорната капитулация на руския башибозук.

61

Анонимен

преди 2 години

Прави ми впечатление че една опорка набира скорост. Русофобите пращат/гонят русофилите от България да отивали в Русия. Чак сега разбирам че това е взето от Украйна. Те казват същото за който се чувства руснак от сепаратистите да си върви в Русия. Много неправилно. Но няма да стане точно така.

60

Ъ

преди 2 години

По-скоро се чудя какво ще стане с брат-чеда Кондрацки, когато Русия спечели войната. Личи си, че той е от крайните националисти. Интересно дали Виборни по същия начин би изразил готовност да го застреля.

59

(-_-)

преди 2 години

Какво общо има заплащането на някой със световните проблеми? И какви опорки? Това, което се случва в Украйна е крайно неприемливо за Русия и най-накрая решиха да действат. Тук си имаме микроскопичен вариант в лицето на маките.. Но нещата не са особено сравними, защото ние сме просто една колония - нямаме национални интереси, нямаме даже собствено мнение за каквото и да било..

58

Анонимен

преди 2 години

Всички скъсаняци в България са русофили и комплекcaри. Именно, затова се кланят на кремълския пcиxoпат.

57

Анонимен

преди 2 години

Правилно, такива се отстрелват.

56

Анонимен

преди 2 години

Какво стана с Антошката? Как мина визитата?

55

Анонимен

преди 2 години

Много е лесно дърти момчета. Никой нормален човек с високо образование и добро възпитание няма да се хване на опорките на рашистите. Смятате ли, че професионалист на 5К заплата, който пътувс и работи с партньори от чужбина ще прегърне русофилството. Русофилството е за общаци на минималка, кое не е ясно!?!

54

Също както и

преди 2 години

Член на едно семейство в България е Българин, а в Повардарието - "Македонец"! Защото както така наречената "Украйна" е Югозападна Русия - Малорусия, така и РСМ е Югозападна България!

53

(-_-)

преди 2 години

Защо сте толкова елементарни? Тая 'война' не е между Русия и Украйна, ами между САЩ и Русия най общо казано, а укрите са просто месо, което се жертва в името на бизнеса. Проблемът е, че Путин за разлика от нас например не предаде в чужди ръце националните богатства на Русия и тя лека полека започна да се изправя на крака. Това хич не се харесва на запада и - майдан, нацита и т.н. старата система - разделяй и владей!