121

Дядо Ваньо

преди 2 години

Нацягите за хора ли ги имате?

120

Дерусификация

преди 2 години

На България. Изтриване на Русия от картата на света. Долу Русия

119

Анонимен

преди 2 години

До Реалист===В Поморие, с жълта и синя боя беше нацапана колата на български гражданин, позволил си да изрази несъгласие с безчинствата на украински граждани.

118

Рашките

преди 2 години

Тролчици продължават да фъфлят смешки. Ще има дерусификация на България. Обещавам ви дрогаре

117

Малко за политика

преди 2 години

Зеленски разиграва с фейкове европейските политици като марионетки, а те му се връзват. Но ще дойде време да се позамислят. Със санкциите вредят все повече на собствените си избиратели. Стигна и до нас - вече бензин 95 е почти 3 лева за литър.

116

Анонимен

преди 2 години

Само в рамките на вчерашния ден, няколко от т.нар. бежанци от Украйна извършиха три посегателства върху български граждани.В Банско пиян украинец, настанен същия ден в хотел, заплаши с бомба служителите на хотела, крещейки, че е от Азов и ще убива.

115

Анонимен

преди 2 години

Крайцерът Москва бил на стойност 750 милиона долара. Яхтата на Алишер Османов струва 800 мил. долара.

114

Кой какъв е

преди 2 години

Украинците вършат толкова престъпления в тая война че няма място да се напишат. И не случайно е така. В техните нац. батальони са освободени от затвора престъпници.

113

Купувайте рубли

преди 2 години

Рублата се стабилизира на 82 - 83 рубли за долар. А дядо Байдън разправяше че щяла да падне до 200 за долар. Ако търгувате с валута на Forex си струва да залагате на рубли.

112

Не словоблудствай

преди 2 години

До Блъди Мери: Спести ни тия г'лупости по опорната точка "Всичко срещу Русия". Украинските силоваци воюват като джихадисти: гонят хората в мазите за да стрелят от жилищата им и стрелят по тях ако се покажат. Стрелят с ракети с касетъчни заряди срешу мирното население, ето, това е престъпление.

111

Fallschirmspringer

преди 2 години

Шедьовърът на западната демокрация е, че предоставя на гражданите си свобода на потребителския и политическия избор, но междувременно ги превръща в свободни обекти на изкусна медийна манипулация. Както казва германският философ Освалд Шпенглер Що е истина? За множеството истината е онова, което се чете и слуша непрекъснато.А повелителите й създават, преиначават, подменят истини. Дори днес има слабоумници,които се въодушевяват от мисълта за свобода на пресата и медиите-смях,но през сълзи

110

тТт

преди 2 години

Обаче платени драскачи "напредват"! Гледам, че вече пишат и лайкват постовете си от проксита и VPN-и. Хахахаха, браво, браво! Заслужавате си 30-50 лв на ден! :)Явно докарвате заработеното до обед, защото сте най-активни до тогава. :)

109

аа

преди 2 години

В Харков като повече са руснаци що ги изби руския агресор

108

Клоунът Зеленски

преди 2 години

Изпечен л'ъжец и манипулатор се оказа Зеленски. Дори от ЦРУ му казват, че няма индикации че Русия се кани да използва ядрено или химическо оръжие, но той продължава да плаши тези, които имат г'лупостта да вземат на сериозно приказките му. Колкото повече потъва, толкова по-голяма уста отваря.

107

Замислен

преди 2 години

До 110 българин ....това го кажи на краварите дето си пресичат границата на която държава си харесат (нехаресат).

106

Еее

преди 2 години

Руските фашисти грабят териториите на Украйна

105

Блъди Мери

преди 2 години

Ами това е лицето на путиновата политика - смърт и разрушения, и това се причинява на един уж "братски народ"...наглостта на кремълският военнопрестъпник няма граници след като заплашва и целият свят който е солидарен с Украйна и помага да се отбранява ... заплашва и самите украинци, че ако продължават да се съпротивляват на руската агресия ще им обяви война, тъй като това досега е било просто една "специална операция" на територията на суверенна държава. Това е лицето на звяра пръкнал се от Ада

104

Анонимен

преди 2 години

Тоя дето обеща атомна бомба в Москва какви улици си е представял? В цветя и балони ли? Който сее бури, жъне урагани. Зеленски нали е умен и красив, би трябвало да го знае щом посегна да сее бури.

103

ама

преди 2 години

Русия не я интересува рускОезичното наСЕЛЕНИЕ в Дамбас РУСИЯ ИСКА ДА ГРАБИ ТЕРИТОРИИ

102

Анонимен

преди 2 години

Поне се видя варварската същност на държавата Русия и дивашкото съзнание на немалка част от обитателите и. Те затова имат и вожд, като индианци!