243

Анонимен

преди 2 години

297 така е подготвени са, години наред в лагери са обучавани за бой, а оръжие им даде кой ли не и от къде ли не. А и колко нацита се събраха на куп в тая Украйна не е истина. Имам чувството че ЕС нарочно ги праща там, понеже не може да се отърве от тумора вътре в държавите си и сега разчита на Русия да го изреже, като едно време, със същия метод. То само това обяснява защо веят антифашистки лозунги, а после пускат фашизираните си синове в Украйна да се бият. Явно искат да се отърват от тях!

242

До 296

преди 2 години

Когато си троляк и ти плащат, няма как да знаеш че Ботев е с леви възгледи, смях. Свобода да, ама чиста и свята република. Което ме извежда до мисълта, че руснаците си наемат за тролене само нискоинтелигентни личности като теб!

241

до 299

преди 2 години

"Ние сме арийци. И ще се изправим отново. Това е начин на живот. След войната в Германия се върнахме на училищните скамейки, но сега ще се изправим отново"____С това разговорът приключва.

240

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 296 Няма "азовска кауза". Има поддръжници на руските нацисти, които се опитват за пореден път да скрият престъпленията на господарите си със сочене на други и обвиняване в техните собствени престъпления. Руския нацизъм ще бъде изкоренен веднъж завинаги.

239

Анонимен

преди 2 години

288 заплашваш ли? И ти ли си от неонацистки формирования? Осъзнавате ли до къде се докарахте бре? Заплашвате със саморазправа и убийктво българи на българска територия, само защото казват това, което вече е казано от журналистите на ВВС, Гардиън и още няколко западни уважавани медии. Но какво ли да очакваме друго от неонацисти. Браво на Европа! Пак да ги нарича герои нацитата, направо паметник да им издигне, до Бундестага, до езерото на евреите или до каменната гора, че да е по-автентично!

238

Анонимен

преди 2 години

Месец и половина руската армия и чеченците не могат да унищожат един полк.Това само по себе си говори че Азов са сила и са добре подготвени.В момента се сражават както обсадените руснаци в Сталинград през ВСВ до последния човек.

237

Анонимен

преди 2 години

Левски и Ботев, момчета и момичета не са се борили за чиста арийска раса, а за чиста република. Мисля, че е време да спрете да ги употребявате за азовската си кауза.

236

Анонимен

преди 2 години

Ние възприемаме Левски за герой, за османците е бил разбойник. Същото и е с Азов! На руснаците не им харесва някой да им върви на въпреки. Дори и пропагандата, че били нацисти не минава, ха ха.

235

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 290 "284 ти си у.р.о.д! Как не те е срам да сравниш Левски с тия нацисти? Левски!" Ахаа. Добре, виждам, че за теб Левски е светиня. Чудесно. Би ли споделил какво Левски е мислел за Русия?

234

Анонимен

преди 2 години

Ами герои са, разбира се. Четниците на Ботев не са ли герои?

233

Анонимен

преди 2 години

Много германци изпъваха ръце и смятаха нацистите за герои. После знаем как свърши цялата авантюра.

232

реалист

преди 2 години

*** гадни, келявия ви Азов е вече унищожен. Разправиха се с тия *** доста бързо всъщност .

231

Анонимен

преди 2 години

284 ти си у.р.о.д! Как не те е срам да сравниш Левски с тия нацисти? Левски! Онзи, който макар и християнски монах е искал християни, евреи, мюсюлмани и всякакви други религии да живеят заедно, в разбирателство като братя, равни пред един общ и хумавен закон. Ти сравняваш Левски с *** които искат смъртта на хората само защото са се родили руснаци, защото наричат Бога си Йехова или Аллах! Ти си егати долното нищожество. Няма по-гнусна гавра с Левски от това да го сравниш с Азовец.

230

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 286 Аз те питах кой е казал това, тъй че не ми се прави на "умен", а отговори.

229

Светозар

преди 2 години

Руските трролове в България, твърдят че между украинските бежанци са влезли и хора от " Азов ". И злобеят злорадо. Не осъзнават, че ако това е истина, не е добре за тях. " Азов " ако ги набарат тези трроляги - путинисти, ще ги правят Памела Андерсън. И тука няма, кой да ги отърве. Тука няма Путин, няма Мутин и " любезни човечета ". За трролягите ще настъпи тежък момент.

228

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 280 Между групировката обявена за "неонацистка" и полка "Азов" има толкова връзка, колкото между неонацистката групировка и Азовско море.

227

Анонимен

преди 2 години

277 не се прави на оригинален. Едно е да не приемаш ЛГБТК и да не признаваш право да проповядват идеите си в училищата, съвсем друго е да прокламираш смъртта им, заедно с тази на евреи, мюсюлмани и руснаци. Схващаш ли разликата умнико? Еднтото е консерватизъм, другото е нацизъм.

226

Анонимен

преди 2 години

До ... България е съществувала преди всички тези субекти.

225

...

преди 2 години

Нормално! Това е като все едно нашите деди да са възприемали Ботев, Левски, Раковски и стотиците чети и хайдути като екстремисти, турците са ги възприемали като точно такива. Самата дума хайдут е турска и буквално означава разбойник. Руснаците от тук на татък дори да вземат Донбас, в очите на останалите Украинци ще си останат едни окупатори и агресори. Ще трябва да минат поколения и много години, за да се изчисти това петно. Само заради това, Путин вече загуби тая война.

224

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 280 "Е да де, но е западна журналистика и западно разследване." Чакай малко, западните медии не бяха ли "купени"? Какво става тук?