19

Исторически парк

преди 2 години

ЕВРОГ ЕЙЦИТЕ ГИ ЧАКА СТУД И ГЛАД!

18

Анонимен

преди 2 години

Нищо не може Европа. Зависимостта е пълна, няма как да стане. Преди дни шефа на концерна BASF заяви, че ако Германия се откаже от руски ресурси икономиката загива. В момента има много сериозна война между немския индустриален капитал и политиците им, които са същите като нашите. В Германия има сериозен ценови скок и липса на някой стоки като олио. Спрат ли доставките на нефт край с Германия, а приключи ли тя край с ЕС. Който си играе с дявола добро не е видял.

17

Еврогейски съюз

преди 2 години

СЛИЗАЙТЕ ОТ КОЛИТЕ! ВЕЧЕ САМО КОЛЕЛЕТА ЩЕ КАРАТЕ!

16

афроамериканец

преди 2 години

Даже Африка има повече достойнство от Европа.

15

Анонимен

преди 2 години

Станджичка проста ;д тука не става доелена на *** и русофили тука ствата дума, че ако се откажем цените по магазините и горивата ще се увеличат супер приятно, и няма да можеш да си купуваш патронче водка сунтинра и хлеб както го прави всяка сутрин :)

14

Анонимен

преди 2 години

Сложете ми плюс, ако вземате под 1500лв заплата - сложете ми минус, ако сте над 1500лв!

13

Велин от Велинград

преди 2 години

Европа всичко ще направи, тя е просто *** на САЩ, които апропо не са го направили това, което искат от нас.

12

Анонимен

преди 2 години

Ako някой ни кара да купуваме барела по $100, колко време няма да приемем оферта за $60? Малко глупава посока на развитие. Ембарго не трябва да има, защото цените растат. По-добре да има ценова война. Вижте Рейгън какво направи. Но като не може западаът да се справи с ОПЕК+, по-добре да не се захваща. През 2014 на Путин му беше рано да окупира Украйна. През 2022 на запада му е рано да се отказва от петрола. а той и без това не е толкова много.

11

Анонимен

преди 2 години

Сладури от 28 Март руската рубла е обвързано със златото. 5000 рубли са равни на 1 грам злато.Това заяви Руската централна банка.Новината е гореща.

10

Анонимен

преди 2 години

Смешковците от ЕС, каквото им наредят от Вашингтон, това правят, а в същото време ФАЩ си внасят от Русия. Европа, бог да я прости.

9

селянин

преди 2 години

еми може що не през средните векове не е имало голяма нужда от петрол и газ

8

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен1 - няма значение от цената. Тези които ще подпишат отказването не плащат за гориво, плаща им го народа.

7

Спеца

преди 2 години

Само глупости пишете тука!Проблема е не дали ЕС ще се откаже от руските енергоносители , а дали Русия няма да им откаже да им дава!

6

Двойни стандарти

преди 2 години

А защо да се отказва,защо щом е евтина и надежна,дори сега Русия изпълнява договорите си?!

5

Анонимен

преди 2 години

Всичко може стига да има желание. Руската *** може да ни направи услуга. Едно време след иранската криза американците масово взеха да карат малки коли.

4

Ако

преди 2 години

тази глупава мярка се приеме под американски натиск, то рецесията в Европа ще стане страшна. Да не влизам в икономически подробности, но всеки знае при вдигане на цените на горивата, и то с доста проценти какво следва. Цени на всичко нагоре, фалити за бизнеса, криза, безработица, престъпност. Хайде, спирайте доставките от РФ!

3

Европа глупаци

преди 2 години

САЩ забранява на окупирана Европа да купува от Русия петрол а те продължават да купуват.

2

Анонимен

преди 2 години

Европа не може да се откаже от руските енергоносители, но пък не може да си позволи и да задържи вноса им в досегашния вид. Така западния свят става изпада в тежка, тотално зависимост от прищевките на путин и компания. Това трябва да се промени - с цената на тежки загуби, уви, но след като се срине икономиката на Русия, западът ще си върне вересиите.

1

Анонимен

преди 2 години

След това ще ядем жива риба с вазелин.