208

Анонимен

преди 2 години

До 245Заминавай си ти бе клоун ? Аз съм си в Европа. Прибирай се горе при вожда си палячоо измислен. Вашия живот го видяхме 50г ... мерси. Такова само щенго сънуваш занапред.

207

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 246 Няма какво да се променя, нищо което дори намеква за оръжие няма да отиде в Украйна. Другото са либерастки мокри сънища :) Ела в реалността и осъзнай, че в България русофилите са мнозинство.

206

Анонимен

преди 2 години

И да слагате минуси разни русофили нищо няма да промените. България е член на НАТО и ЕС. Ако нашите съюзници водят война с някой, водим и ние. Толкова .Няма да сме цял живот лицемери все посредата, все мълчим, все бля бля ....

205

Анонимен

преди 2 години

До Анонименc244 Еми вземай патроните и заминавай за украйна ве европеецо. Кво седиш като мишкар у форума и даваш непоискани съвети.

204

Анонимен

преди 2 години

Кога ще са следващите избори ? Тия са герб номер две. Не ни трябват евроатлантици . Трябват ни евтин ток и ресурси . Евроатлантиците си признаха че не могат да направят заплатите германски но цените могат. Без евроатлантизма поне можем да свалим цените на всичко . Трябват ни не просто нови избори а нов вид партии . Да не са евроатлантически и с ,,членство,, в четвъртия райх.

203

Анонимен

преди 2 години

По новините на държ.тв.казаха, че коалицията отрича да е обсъждала пращане на военна помощ.

202

анонимен

преди 2 години

Ние сме в НАТО и законите в нашия съюз са задължение за всичките наши 30 държави. Не може само да искаме,а трябва и да даваме. Не се напъвайте много,защото най-много ще изцапате гащите,вие малобройни ,но активни привърженици на руския Хитлер.

201

ники кънчев

преди 2 години

тоя така наречен съвет ше бъде - зделка или не !

200

о.з.Р.Попов

преди 2 години

В ПАРЛАМЕНТА ШУМ СЕ ВДИГА,ЛЪСКАТ САБИ ЩИТОВЕ.

199

ака

преди 2 години

тези *** ще ни вкарат в голяма беля радев да се намеси

198

факт

преди 2 години

до като тия се наумуват лудите ше се налудуват !

197

мдааа

преди 2 години

това измислено правителство май няма да има лятна ваканция . ше се ходи на избори .

196

Анонимен

преди 2 години

Съветът на старейшините са на възраст извън мобилизационната. Уж щяха да са само млади и образовани, а то се видя какви са. Предпенсионна възраст, пенсионирани генерали и общо взето дъртоза. Те ли ще решават дали да дават нещо, което не е тяхно? Като искат да пращат нещо да си го купуват със заплатите от 12,500 лева! 10 000 лв плюс 2,500 за работа в комисия, ето ти булка Спасов ден! Няма да плащаме ние заради техния пиар пред Бай Дън. Наmегачи на чужди посолства, ОСТАВКА!!!?

195

Анонимен

преди 2 години

При закрити врати вземат решение за съдбата ни? Ми това са самозбравили се диктатори. Филмът с Чарли Чаплин.. Наглеци българоубийци!!!!

194

Хаха

преди 2 години

За газа не знам, но днес спряха кранчето на копейкин и компания! Като чета русоробски изказвания си личи че са изпаднали в голем страх...направо в амок!!!

193

кгб,цру,дс

преди 2 години

преди да започне съветът , залата и присъстващите дали са проверявани за микрофони ? щото имам едни съмнения .

192

Ямболски цървул

преди 2 години

Тези чукундуpiu ще ни наврат между шамарите!

191

Вече и Принципа

преди 2 години

Леб и Зрелище не се спазва - ляба и парите свършиха отдавна, а Зрелището се изтърка, още с фалшивият арест на борисов!

190

Анонимен

преди 2 години

Ще им дам подкрепа само ако синчето на порошенко отиде на първа линия да се бие за правдата не да пръцка в швейцария

189

до Омикрон XE

преди 2 години

не само XE, има вече и XD и XF, забалежете това не са Мутации, а Рекомбинации, т.е. 2 Вируса се сношили в 1 клетка и родили бебе!! XF е детето на Делта и Омкрон, т.е. Лабораториите ни връщат и Делта в Играта! 2 години - никакви Рекомбинации, изведнъж 3 рекомбинации, че и 1-ната от тях на Делта...но иначе, не са Лаборатории, случайност е!