162

Анонимен

преди 2 години

До слънчоглед в мъглаКолко много наука са дали ***, ама като четеш само субтитри на американски филми, така е

161

Анонимен

преди 2 години

Путин, нервен ли си? Посъветвай се за капитулацията! А сега извикай! СЛАВА УКРАИНЕ !!!

160

Анонимен

преди 2 години

До :) Цивилно население убиват само вaтенките щото иначе не могат да воюват.

159

Подведен

преди 2 години

ще е тогава, когато подари някоя и друга мина, или друг природен ресурс. Сега руснаците са много лоши, най-лошите, защото не си дават ресурсите. А и "смелчаги" не им стиска да ги придобият по другия начин,защото за това трябва стегнато дупе, а не плямпане. Ако си раздадат,оплячкосат, разграбят държавата, тогава изведнъж ще станат най-добрите, СЪЩО КАТО НАС. Но за това са нужни предатели.

158

:)

преди 2 години

аз искам да ни дадт оръжие на всички, да се скривем по детските градини и болниците, по жилищните блокове на последните етажи...а под нас пълно с цивилни и успредно с това, целият свят да отразява новините обективно, да видим КОЛКО ще е велика армията на НАТО, като е приднудена да не убива цивилното население..нещо напълно НЕПОНЯТНО за тях..

157

Подведени сме ние!

преди 2 години

Подведени сме ние от нефелниците от ПП, ИТН! Дотук - назначаване на роднини и приятели, теглене на големи заеми и голямо крадене!

156

Анонимен

преди 2 години

Руснаците и Русия били лоши ами тогава какви са хитлеристите и защо се забравиха техните военни престъпления а за американците да не говорим за двете атомни бомби които те хладнокръвно пуснаха над Хирошима и Нагасаки но може би просто са имали само две бомби всичко на всичко. Егати и кривото огледало. Защо укронацисти са пуснали хитлеристите ей тъй за няколко часа на русначетата да се оправят с тях. Вие хора ли сте *** и глобалистите и либерастите ви мразя точка.

155

Анонимен

преди 2 години

До Надблюдател: Ама те украинците досега не бяха ли въоръжени бе!? Досега с голи зад.ници ли се биеха?! Представям си ако ги въоръжат с онези големите пушки като по филмите, дето чичко Арни и Сталоун ги развяват като върбови клечки какво ще правят великите украински киборги?! Те даже и ядрена ракета ако им пратят руснаците и ще я схрускат като македонска наденица от Леки...

154

наблюдател

преди 2 години

Това са пълни глупости.

153

Анонимен

преди 2 години

Ясно....Щатите са се ангажирали да бъдат безплатни адвокати на Путин и да му изчистят имиджа на демон пред света, също като малко дете, което се оправдава в училище: 'Ама аз не знаех, госпожо'...Елементарно и подло поведение на един страхливец. Този човек просто няма да бъде съден....той ги е подкупил да го оправдаят, ще видите!

152

Анонимен

преди 2 години

Според ЦРУ украинската армия е навлязла в Русия, стигнала е до Москва и зеления *** на портите на Кремъл с призив "Путииииин, излез да капитулираш, че няма да се занимавам повече от теб...".Това говори за възможностите на ЦРУ!!!Истината е, че зеления не е излизал от бункера, освен да си направи някое селфи или видео колко е ербап, а на укрите вече не им останаха нито танкове, нито ракети, нито хора. Загубите на руснаците са вероятно между 5-15 хиляди души, а на украинците 30-40 хиляди души...

151

слънчоглед в мъгла

преди 2 години

До Анонимен Нямат сиво вещество, защото през вековете нямат качествено натрупване. *** са луди илитерати, имат се за най-велики и не се учат от световните достижения. Възможностите са им само до втория детайл (сърп и чук). Най-висшето богатство е човешкия ум, а не природните ресурси. Съмявам се, че ще го разбереш, защото русоробите сте лузъри.

150

НЕПОБЕЗИМАЯ

преди 2 години

НАШАТА АРМИЯ НИКОГА НЕ Е УМЕЕЛА ДА ВОЮВА. ЮРИЙ ГЕММЕФЕЛД. ОТПРЕД ПИЯНИ КРИМИНАЛНИ ТИПОВЕ, ОТЗАД ЗАГРАДИТЕЛНИТЕ ОТРЯДИ - ЧЕРВЕНИ КОМИСАРИ РАЗСТРЕЛВАТ СВОИТЕ? И ЗАСИПВАТ ВРАГА С ТРУПОВЕ - С КОЕТО МНОГО СЕ ГОРДЕЯТ ПОСЛЕ?

149

Анонимен

преди 2 години

Вчера в САЩ се разгоря скандал в средите на разузнаването във връзка с войната в Украйна. Причината е че американското разузнаване въпреки че е познало за войната но е подало грешни данни в Пентагона. Грешнката е била че разузнаването е надценило възможностите на Русия и е подценило армията на Украйна. Вследствие на това САЩ не са въоръжили достатъчно добре Украйна смятайки че тя ще загуби войната за 2-3 дена и е пилеене на пари да наливат оръжие в Украйна. Сега бързат да изправят грешката си.

148

Българин

преди 2 години

Русия никога няма да победи Украйна, ако ще да сравняват цели градове със земята! Но войната няма да продължи , както казва Путин докато изпълнят "целите", а докогато успяват да държат в пълна заблуда руският народ, за истината за това братоубийство и геноцид ! Докато не тръгнат кофчезите,и не отрезнее и последният руснак, че нещо не е както трябва, лудите от Кремъл няма да се спрат!

147

1

преди 2 години

До Анонимен161,това фиаско по бтв ли го гледа,защото по други телевизии,този цирк с военната колона ,не е предавано,всичко е фалш,много телевизия не гледай.

146

1

преди 2 години

Това за подвеждането,сигурно,сам зеленски го е прошепнал на ушенцето на путин,колко смешни ставаме с тази информация.

145

ЧАПАЕВ

преди 2 години

НЕПОБЕДИМАЯ СЕ НА.РА! ЖУЖАКА БИЛ ПОДВЕДЕН? АБЕ НАЛИ СЕ ГОВЯТ ОТ 10 ГОДИНИ С ТАЗИ ОПЕРАЦИЯ? КРИМ ИМ БЕШЕ РЕПЕТИЦИЯ.

144

Анонимен

преди 2 години

Мого я обичате тази Америка, а тя вас не. На това му викам сляпа любов

143

Надблюдател

преди 2 години

Щатите винаги говорят с предварение! Казаха че Русия ще нападне Украйна, и познаха! Да не говорим как от Кремъл се хилеха и лъгаха до последно! Сега казват че щетите за Русия ще са ужасни! Значи сега тепърва руснаците имат да разбират, в какво тресавище са затънали! Още повече като въоръжат украинците!