25

Анонимен

преди 2 години

Абе евpeите имат други планове за Украйна. Или по-точно за територията й. Само дето някой преди това трябва да разчисти грозните постройки. И населението.

24

Анонимен

преди 2 години

За да има мир в Европа, цяла Украйна трябва на всяка цена да бъде в Руската федерация, Украйна беше взета от англо-саксонците, за да се сложи оръжие срещу Русия и се създават конфликти в Европа, ако допуснете Украйна извън Руската федерация, това опасно дело ще продължи с провокации и не се знае докъде ще ни доведе, но ще го отнесем ние,а не това неевропейско лоби ,което насисква европейците към война!Ако е в РФ, самата Украйна ще е самостоятелна държава, а няма да я командват външни сили и я

23

Психологията е няука

преди 2 години

Неутрална Украйна няма да има. Вчера Русия поддаде и си призна за капитулацията пред Киев и Чернигов. Путин премина първия етап на отрицанието на силата на Украйна и премина към втория етап гнева заплашвайки Мариупол с унищожение, третият етап ще е търговията с Украйна за Русия това за Украйна онова, следващият етап за Путин ще бъде депресията предизикана от руското безсилие и 5 етап ще е признаването на реалността. Едва след етап 5 Украйна с цялата си територия ще влезе в НАТО.

22

Анонимен

преди 2 години

До ГеоргиНулата е нарична - универсално число. От нея зависи много.

21

Анонимен

преди 2 години

"Според последното проучване, проведено от социологическата фирма Rating по-рано този месец, 44% от украинците смятат, че страната им трябва да се присъедини към НАТО"_________Къде сте го провели това проучване- в американското посолство?

20

Анонимен

преди 2 години

Украйна е буфер. След войната няма да я има, както и преди не я е имало. Подаръците на Ленин, Сталин и Хрусчов се разопаковаха и от кутийките нищо не излезе.

19

Анонимен

преди 2 години

Кога ще драснете някой ред за намесата на украинското посолство във вътрешните ни работи и настояването да се преименуват улици в България?

18

Георги

преди 2 години

Би означавало нещо,но за Путин не означава НИЩО!Е нулата,също е число!Но си е нула!

17

42 процента

преди 2 години

Ще ви вкараме бе в натовското блато и членски внос ще ви искаме и самолети за скрап ще ви продаваме и учения ще ви правим и мигранти във бъдещи войни ще ви доставим от вас искаме само едно безусловно подчинение дори и да е в разрив със вашите интереси!

16

Анонимен

преди 2 години

Означава да заемат правилна позиция и да са свободна държава. А не като нас вечно наведени на всички, на ес, на нато, на сащ и общо взето, който не е поискал на него не сме се навели...

15

Анонимен

преди 2 години

Укрите, като искат в нато сами да си гледатбежанците и налагат санкции, аз пък не съм длъжен да заживея като скот заради неонацистките им свинщини.

14

Анонимен

преди 2 години

"Какво би означавал неутралитет за Украйна?"________Кошмар за САЩ.

13

Натовеца

преди 2 години

гледах го клипа да укро нацито само крещя и нищо не направи :) ,като талибаните са!

12

...

преди 2 години

Не може да има "неутрална" Украйна.Украйна е част от Европа.Между Украйна и Русия минава границата между цивилизована Европа и дивашка Азия...

11

Анонимен

преди 2 години

Има видео как от жилищна сграда укронацист изстрелва с гранатомет снаряд по руски танк и ударя купола на танка отгоре и се вижда как комулативния заря експлодира но на танка му няма нищо, дори не го забеляза, руски танка от 1972г, продължи си без проблен, снаряда само с повреди картечницата.

10

Анонимен

преди 2 години

Нацисткия цирей Украйна , трябва да се излекува от нацизма и от предателствата срещу собствената си държава!

9

Онова

преди 2 години

Което трябва да обяви България

8

Анонимен

преди 2 години

Каквото би значело за нас. Демек-невъзможно.

7

Анонимен

преди 2 години

Означава, че Тръмп печели следващите избори и се концентрира единствено към възраждане на американската икономика. Първата стъпка на администрацията на Тръмп ще бъде пълно спиране на финансирането на чужди НПО-та, фондации като "Америка за България" и подобни. Тази ситуация насложена към бъдещата всеобща икономическа криза ще бъде буквална гладна смърт на *** и кърлежи като copocоидите в България.

6

Анонимен

преди 2 години

Кой ще чака урките да правят референдум,явно е че протакат поради някаква причина и чакат нещо да стане...