430

кога ще се извини на

преди 2 години

е как да не се продава семеството и от 18 век ладсон албрех са търговци на памук от колониите и собственици на плантации с роби в южна каролина има си връзка с америка

429

Анонимен

преди 2 години

Аз бойкотирам диамантите , ролекс , мерцедес , бентли , ферари , ламбургини ,ролс -ройс, , частните самолети, огримните имения , яхтите и др. Вече токова години лев не им давам .

428

Еврейн (Да де, ама..

преди 2 години

да де, ама не си представям Русия и Китай да се интересуват от мнението на фрау Фондере... Ясно са казали: РУБЛИ и ЮАНИ. Точка по въпроса! - Ако искат :)

427

Анонимен

преди 2 години

"Фон дер Лайен: Няма да позволим Русия да иска рубли за газа и петрола"....................... На тази куха лейка още ли не са и казали, че Русия ВЕЧЕ ПОИСКА рубли за газа и петрола?... Как няма да позволи да се направи нещо, което вече е направено, е загадка с предизвестен край. Но Лайненката вероятно ще го научи последна. И по трудния начин.

426

до 442

преди 2 години

ще седят на топло и ще ядат пържени филийки не им бери грижата

425

Миош

преди 2 години

Ти това за свое успокоение ли го каза?!

424

Ур

преди 2 години

Урсулчето ще направи като с ваксините. Прави договор със САЩ. Само те да доставят газ и нефт. Гушка още няколко милиона, взема си пенсията от ЕС и айде на Занзибар. Народа в ЕС си плаща като поп и всичко е наред.

423

ПКП

преди 2 години

Няма да позволи, тебе никой нема те пита

422

до 442

преди 2 години

Незнам само как ще произвеждаш храни,като няма газ и нефт.Руснаците не ги мисли,ние какво ще правим.

421

Петко

преди 2 години

Като не искаш, не купувай. Просто е.

420

до 442

преди 2 години

че кво им е на храните, чернозем имат, семена имат, тор имат, сеят, жънат, берат, ядат, за медикаментите има Индия от където взема субстанции почни цял свят, бих казал че ше се посерат от ядене на хляб и олио като са им спрели износа

419

Анонимен

преди 2 години

Кокошката нямало да позволи... Какво? Да и мътят яйцата? Да я *** петлите? Че кой пък ще я пита какво позолява или какво не? Русия ясно каза - поради санкциите въведени от "Колективния Запад" (каквото и да е това), ние искаме нашите стоки да се плащат в рубли! Нямате рубли - в ЦБ на Русия има. Купувате и плащате, иначе няма стока! Нали Бидона обеща 15 милиарда м3 газ - ще се греете с него. БТВ - миналата година, ЕС е изгорил 530милиарда м3 газ

418

Анонимен

преди 2 години

Не знам за рубли, но скоро руснаците ще продават нефт и газ в обмен на храни и медикаменти както приятелите им от Иран. Европа да се готви за голяма хуманитарна акция в Русия, защото ако ни залее руската алкашка вълна от бежанци ще ни унищожи.

417

Митко

преди 2 години

До всички,които подкрепяте Урсула-Ковида ще ви оправи

416

ЕС+САЩ=цензура

преди 2 години

Поредната самозабравила се баба от Европа която знае че няма да ходи да се бие - само ще произвежда и продава оръжие а Укрите ще се бият за да и пълнят джоба. А горките Европейски граждани до като псуват до като купуват олио или бензин с данъците ще пълнят джоба на САЩ за оръжие. Англия дарява 6000 гранатомета които нейните граждани са купили и искат не искат ще купуват. За тях студ и глад за Политиците тлъсти комисионни!

415

Анонимен

преди 2 години

Аз не знам в цялата история на България от турско робство насам все сме в грешните съюзи.А тая мумия на снимката доказва,че ЕС се оглавява от диктатори и това се видя първо с коронавируса сега и с това.Каква си ти бе мушмуло,да казваш кой какво ще прави.Явно целта ви е бедните страни да станат още по бедни нали.....

414

Анонимен

преди 2 години

Ха, при нов Нюрнбергски процес тая просто ще се върне към оригиналната си форма и ще пропълзи обратно под камъка си. Няма да чуем повече за нея. Тя и подобните и са оцеляващи, хахах.

413

aa1830

преди 2 години

Тази искаше да въвежда задължителна ваксинация в ЕС, след три дни каза...ама то това било съобщено от пресслужбата на ЕС, не било нейно мнение. На тая от тогава си мисля че и една табуретка и е много.

412

.

преди 2 години

До Сашо Васев - не можеш! Аз търсих, но в БГ никъде не предлагат такава валута. Трябваше да се сетим по-рано с тебе...

411

Анонимен

преди 2 години

Байдън може само да се моли Китай да не им скръцне със зъби. Китайците не са деца, че да бъдат надзиравани от дядо си. То бива наглост, ама действията на американците преминаха всякакви граници. Проблемът е, че те подкаждат конфликти, а после ние ще го ядем.