52

Ахммм

преди 2 години

Ми сплотявай се Раша като вземеш че спреш кръвопролитията и войната и напуснеш Украйна. И този Другар дет сплотява да го питам, защо раша люде напускат Раша и вашите деца живеят в гнилият Запад! Айде СБОГОМ И да не забравиш Мутрофанова да си е вземеш!!! БЪЛГАРИЯ ДАЛЕЧ ОТ РУСИЯ!!!

51

Анонимен

преди 2 години

Там общество няма след преврата от началото на миналия век. Има роби. Прави разлика шут

50

Анонимен

преди 2 години

поне да стъпи на едно столче, за да има представителен вид

49

?!?

преди 2 години

Аз мисля, че Медведев не разбира запада и идеята им. Доколкото в Украйна когато победят в кавички. Ще трябва да хранят и поят хора който ги мразят от сърце и душа. Докато подейства пропагандата. Вие няма да можете да обедите собственият си народ защо стой беден. Успех в катастрофата.

48

до Малко за политика

преди 2 години

на този г.ад стандарта няма да се промени но мужиците ще ядат голата опашка.въпросът е че след години на мъничко свобода и мъничко стандарт робите знаят че може да е и по-добре. сега им го отнемат, но доколко те ще са съгласни, въпреки робския си манталитет. защото руския народ е робски, но когато робите въстанат се леят реки от кръв и разните преяли гномове като този и господарят му нямат никакъв шанс

47

Анонимен

преди 2 години

Трябва да го сплотят разбира се , защото след месеци рублите ще бъдат на килограм и дори и за рубли няма да има на кого да продавате нефт и газ да не говорим за други стоки. Тоталната блокада на агресора ще даде резултат рано или късно. Окупатора ще бъде наказан по жестоко и от Хитлер дори!

46

ссс

преди 2 години

Това второ джудже никога не е било фактор,а кукличка на конци. Какво бил казал ... все тая. Руските пенсионери пак ще трябва да се консолимидилидират...

45

анализатор

преди 2 години

Къде го това руско общество? То в Русия не остана такова! Къде е Ала Пугачова бе, марафетчик?!Къде е Семьон Слепаков?!Къде е Борис Акунин?!Къде са много други известни руски интелектуалци?!Няма да ги намериш в Русия - всички избягаха в "лошия" Запад!Аааа, викаш това не са истински руснаци, а?!И руснаците в Мариупол и Харков ли не са истински?!!!Защото това са градове предимно с рускоезично население, което вие подлагате на геноцид просто защото нямате контрол над тях!!!

44

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 50 "Аз не мога да разбера, как хора, които не са прочели една книга в живота си, да не говорим на руски автор или на руски език се пънат да пишат," Ти ако беше чел руски автори, нямаше да си русофил.

43

Анонимен

преди 2 години

Това е мн по зле от Афганистан. Тука всеки ден губят танкове, самолети и кораби за стотици милиони. Украйна вече ,не се бие за домбас ,а премина в освободителна война. Това е съвсем друга нагласа на армията и всеки човек. Доста сериозна грешка направиха цялата кремълска банда. Решиха,че като в Грузия всичко ще мине набързо,без шум. Тоя път се спука стомната

42

Анонимен

преди 2 години

Аз не мога да разбера, как хора, които не са прочели една книга в живота си, да не говорим на руски автор или на руски език се пънат да пишат, да дават оценки и най-лошоте е, че си вярват, че са някой, защото им плащат. Бедни душици.

41

БАНко

преди 2 години

ЕТО ВИ НОВИНА : НАЛОЖЕНИТЕ САНКЦИИ ПОМОГНАХА БЪЛГАРИТЕ ДА СИ КУПУВАМЕ СПРЕНИТЕ В РУСИЯ ЛАМБОРГИНИ И ФЕРАРИ !!! ИМА ЗА ВСИЧКИ !!! А ЕТО ИСТИНАТА : БЪЛГАРИНА ПОВЕДЕ ВОЙНА ЗА БУТИЛКА ОЛИО !!! НЕ БРАТОУБИЙСТВЕНАТА , НЕНУЖНА ВОЙНА - САНКЦИИТЕ СА ПРИЧИНИТЕ !!! КОГАТО АМЕРИКАНЦИТЕ РАЗРУШАВАХА СЪРБИЯ И СИРИЯ НЯМАШЕ САНКЦИИ И НЯМАШЕ ИНФЛАЦИЯ !!!

40

Гиб Мелсън

преди 2 години

Специално за русофобите напишете на ютюба Inside A White Supermacist Militia in Ukraine за да разберете от американци какво представлява полка Азов и дали има нацисти в Украйна. Видеото е отпреди войната. Няма други такива примитивни дивааци в Европа.

39

Тц,тц

преди 2 години

Да,да! Ще ги сплотят,я! На опашките, с купоните за захар.. А курса е ясен! Като Титаник - пълен напред и надолу!

38

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 41 "Рено възстанови работата си в заводите в Русия след 3 седмично прекъсване." Стара ти е информацията. Оптпреди ПОНЕ 3 дни. Рено спря всякакви дейности в Русия и не възнамерява да ги подновява.

37

1

преди 2 години

Аз съм човек на години и си спомням едни други неща. След огромните загуби в Афганистан и тоталния провал на икономиката бившата им държава ссср се срути в насипно състояние. Сега историята върви по същия път-материалните и човешки загуби растат главоломно, войната изисква милиарди всеки ден.За 1 месец загубиха 10 генерала и над 10 хиляди войници,материалните загуби са огромни,нещо което в Афганистан се случи след 5-6 години.А героичния нарад на Украйна няма никакви намерения да се предава

36

до 37

преди 2 години

Съгласен съм!

35

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 39 "Наистина трябва някой да не познава руския манталитет, за да си мисли, че санкциите ще проработят." Санкциите не се налагат, за да променят руския манталитет, а за да осакатят диктаторския режим и те вече работят и ще работят все повече. :)))))

34

Анонимен

преди 2 години

Така ще го сплотят та ще щурмуват Кремъл скоро

33

Анонимен

преди 2 години

Рено възстанови работата си в заводите в Русия след 3 седмично прекъсване.