131

гост

преди 2 години

До 142 абе, къде зареждаш ти бе...? навсякъде около 2,90.

130

Трол

преди 2 години

Много руски *** започнаха да пишат тук.Окопитиха се след загубите от Москва ли пишете *** мръсни

129

Анонимен

преди 2 години

Зеленски призива от луксозната си уютна вила в Полша украинците да излязат на улицата и да бъдат избити. И това ако не е цинизъм...

128

Анонимен

преди 2 години

Приятелите на зеленски от нацисткия батальон Азов убиха десетки български и руски деца, само защото са българи и руснаци. Търсете информация за убитите българи в Одеса и руснаци в донецк и луганск.

127

Анонимен

преди 2 години

Най точният коментар който чух напоследък беше от нашият сънародник от Бесарабия Руслан Мъйнов! ТОВА НЕ Е ВОЙНА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА,А МЕЖДУ АМЕРИКА И РУСИЯ! Моят скромен коментар продължава така - Зеленски Безроднико, ти не си никакъв "борец" ти си Машата в ръцете на едната велика сила САЩ в глобалният им план Русия да бъде превзета, ти си "човекът" който сдави два братски народа Украинци и Руси!

126

Анонимен

преди 2 години

Милиони хора умряха от Чернобилския рак заради украинските леваци, сега ще им се върне

125

Анонимен

преди 2 години

Хм, интересно, като оставим евтината пропаганда на страна, която, трябва да се признае на запада, изключително добри са в PSYOPS, дезинформация и манипулация, украина по данни от самите украинци, ама не тия от тик-ток, няма контрол над 40% от територията си и е изгубила 75% от техниката си. Военната и инфраструктура е почти свършила, няма практически работещи ВВС и ПВО. Руснаците почнаха и заводите им за боеприпаси да унищожават. Тези данни съвпадат с това, което и китайците показват като информация и израелците.На практика украинската армия е разбита. Останалите батальони им се затваря изця

124

Анонимен

преди 2 години

Румъния и Полша с радост биха влезли във войната, за да може после да ръфнат по парче от Украйна. Те имат отколешни мераци.

123

Анонимен

преди 2 години

Споко. На 9 май пак ще има День Победы!

122

Анонимен

преди 2 години

На двадесет и шестия ден от Операцията в Украйна, българските зрители знаят за нея толкова, колкото и първия ден. Почти нищо.Телевизиите не им предлагат новини, а пропаганда при това, доста саката.Кореспондентите им не са й помирисали фронтовата линия.Главно разказват, вместо да показват.В замяна на това ни предлагат смехотворни нововъведения: кореспондент, уж от мястото на събитието, приканва редактора си да съобщи от студиото последните новини.

121

Анонимен

преди 2 години

Абе не знам за Путин ама аз вече почвам да усещам санкциите. Сутринта заредих по 3.60 / литър

120

Анонимен

преди 2 години

30 хиляди гърла от Украйна са вече тук, ние ще ги издържаме и ще се надпреварваме с тях да кандидатстваме в нашата страна за нашите работни места!Да не говорим че и носят и си филис.

119

Анонимен

преди 2 години

Ако всички укри са като тея дето се срещам с тях по пътищата, Путин и Байдън трябваше едновременно да им пуснат бомбите. Нема таков добиттък. За тях правила няма, те са най-великите. Даже турските тираджии са вдигнали ръце. И оня ден и вчера 3-4 от тея се опитаха да ме изблъскат от пътя, и ако карах дребна кола със сигурност щяха да успеят. Нагли и самозабравили се. Предполагам че виждаме "елита" им, обикновенните хора са на произвола на съдбата.

118

Анонимен

преди 2 години

Не ме притесняват тия жени и деца дето ги дават. Притесняват ме бандеровците с голите глави дето избягаха първи от куршумите и се изпокриха тука (а уж не могли да напускат заради мобилизацията). Оставиха обикновените хора да мр ат да воюват с роднини и приятели за нищо... А на запад доволно потриват ръце - бежанци за гетата, парички, инфлация, криза, долара се качва, външния дълг за 10% инфлация им е намалял с 3 трилиона на една специфична държава...

117

Анонимен

преди 2 години

Бандеровците избиват всеки, който се насочи към хуманитарните коридори. Жените и децата им трябват за жив щит.

116

Анонимен

преди 2 години

Доблестните украински войници не позволяват на хората да се евакуират и ги използват като жив щит. Край Мариупол при сражение са изкарали пред себе си около 1500 цивилни, включително майки с деца.

115

Анонимен

преди 2 години

Дошлите в България украинци са незаконно забогатяли, както нашите мутри. Не им завиждам на кървавите пари, колкото и много да са те. Съдбата ги наказва такива богаташи. Лошото е, че и поведението им е мутренско по ресторантите и скоро ще им се случват случки. М/у другото, колко от обеднелите българи могат да си позволят ходене по ресторанти сега?!

114

Офф

преди 2 години

До Анонимен абе толуп... тея 40лв. ги дават на хотелиерите, а не на украинците.Тея с джиповете си имат имоти, където да отидат.

113

Анонимен

преди 2 години

Какво очаквахте? Докато запада измисляше нови полове Русия измисляше нови оръжия. Сега не ревете.

112

Анонимен

преди 2 години

И в Донбас умираха деца с откъснати от бомбите крайници, но това е тема табу за родните ***.